15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
salacs #6530 Sziasztok! Vásároltam egy Logitech Formula Force EX kormányt és kormánykerék "lötyög" a tengelyen. Logitechnél azt mondták mindegyiknek van egy bizonyos holtjátéka. Holnap vihetem vissza a boltba. Van valami ötletet? Elöre is köszönöm. -
#6529 Profilert nemis értem,minek használod.El sem indítottam,miután beállítottam a kormány erősségét,meg a pedál tengelyeit.Mondjuk az meg a másik része a dolognak,hogy a sims-en kívül nem ismert fel más játékot magától. -
#6528 Ave! csak nem jutok düllöre ezzel a grid - vista64 - kormány témával.... Nem lehet, hogy egyszerűen csak béna vagyok és valamit
rosszul állítok be a profilerben - Az angol tudásom "0" A profirelen 5.04 keresztül a "create new game" menüben beállítom a grid elérési útvonalát... és a profileren keresztűl indítom a játékot.... és ahogy megjelenik a grid logo "lepuhul a kormány" és nem működik :( :( :( -
#6527 üdv, köszi a segítséget!!! sajnos ott sem tudtak egyenlőre segíteni, még egy ötletem van: lehet hogy a tört játék az oka.... beszereztem egy eredetit remélem azzal majd működik végre:) -
CamelX #6526 Patch az feltétlenül kell amúgy is GRID-hez ha az ember kormánnyal akar játszani ;) -
#6525 Kérdezd meg GRID topicba, hátha crack gond. Patch hiány, ilyenek.
meg 5.04 Logitechet is szedd le. -
#6524 Hát kipróbáltam 32-es vistával is belőni a kormányt - nem sikerült, pedig mindent a leírtak alapján (amit köszönök) csináltam....
Lehet a játékkal (grid) van a probléma, és nem a vistával?
Az mondjuk furcsa, hogy amikor leszedem a Logitech profilert, majd a leírtak alapján ismét install, akkor megjegyezte a grid beállítását, magyarul nem kell még1x bbeállítani a profilerbe a grid elérési útvonalát....??? -
#6523 Na,holnapra is megvan az olvasnivalóm:D -
#6522 Nagyon tetszik:) -
#6521 linkelek -
#6520 Hali és milyen vistát használsz? ultimate? Nekem asszus nincs szerencsém soha ezekkel a számítástechnikai dolgokkal és sajnos nem is vagyok profi:( -
#6519 Nagyon köszönöm a segítséged, de sajnos nekem nem akar összejönni.... Amúgy nekem csak a GRID-nél csinálja...még 1x köszönöm!!! -
#6518 Nekem sose volt gond 64 bites vistaval! -
CamelX #6517 OFF: Én nem tudom de spanom Vista Home-jától hajam égnek állt mennyire le van butítva :D biztos lehet advanced fííícsöröket is megjeleníttetni benne, de akkor is.... :S :D -
#6516 Ó köszi a fordítást, most akartam nekiállni :D
(szerk.: Vistánál nemtom hol van futtatás :D )
Ha a starmenün nyomsz egy tulajdonságokat, és ott a listában hogy mi látszódjon a menüben (pl dokumentumok,controlpanel, printer, stb...), ott tudod a futtatást is be kapcsolni hogy legyen egyszerűen :D
-
CamelX #6515 Röviden:
1. Kormány hardver ID-jának meghatározása. Eszközkezelő/HID/tulajdonságok/részletek -> hardver ID-k (példa lentebb)
2. kormány kihúz
3. Logi szoft uninstal
4. Start menü - futtatás - regedit (szerk.: Vistánál nemtom hol van futtatás :D )
5. Töröld ki a következő regisztrációs bejegyzéseket, amelyek megegyeznek az első lépésben talált hardver ID-kkal. (példa lentebb)
6. Telepítsd újra a Logi szoftvert, de ne dugd vissza a kormányt, amíg azt az utasítást nem adja a telepítő. -
#6514 Hú valamit mindig elcseszhetek. Elnézést, de az az igazság, hogy nem nagyon tudok angolul, nem tudnád leírni nekem egy kicsit szájbarágósan... Nem mindent találok meg ami le van írva Nagyon köszönöm,!!!! -
#6513 Na, fele embernek ez működik, a másiknak egy másik út...
"Ez is egy mod...
"This finaly works for me:
1) Determine the hardware ID of the wheel:
Open Device Manager and select Human Interface Devices
Right-click the wheel in question and click Properties
Click on the Details tab
Under the Property dropdown, select Hardware IDs
Under Value you can find the hardware IDs, which will look like (but not exactly- these are examples):
USB\VID_046D&PID_CA03&REV_0019
USB\VID_046D&PID_CA03
2) Unplug the wheel from the USB Socket on the PC.
3) Uninstall the Logitech Gaming Software (LGS)
4) Run regedit
5) Delete the following registry keys which correspond with the hardware ID found in step 1:
EG: HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control \MediaProperties\PrivateProperties\DirectInput\VID _046D&PID_CA03
HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control \MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\VI D_046D&PID_CA03
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\V ID_046D&PID_CA03
6) Re-install the LGS, making sure you correctly follow the prompts regarding plugging the wheel in. (as in “don’t plug it in till it tells you to”)
Közben meg megjelent az 5.04 Logitech program. -
#6512 Az újraindítás után újraraktad a logitech progit is ? -
#6511 Szia, és neked is 64 ites vistád van? Kipróbáltam azt ami azon az oldalon van, de ugyanaz a probléma... És csak a GRid-nél. Patch-vel, vagy anélkül mindegy.. elindítom a játékot és kikapcsol a kormány - rohadt idegesítő :( -
#6510 Köszönöm Szépen! hétvégén kipróbálom!!!! Köszi még1x -
#6509 -
#6508 De ez nem mindenkinel jelntkezik am, mert nalam ilyen gond sose volt! -
#6507 Ha az FFB-re gondolsz, ez egy 64bites vista bug, kikell törölni az OEM game controllert a regisrtyből. Itt a #194 -üzenetbe mutatják is. Aztán restart. És lesz FFB. -
#6506 Köszi, sajna úgysem működik :( Nincs valami más ötleted? -
CamelX #6505 Más ötletem nekem sincs. Vistától agyfaszt kapnék amúgy is :D -
#6504 Próbáld meg nem betölteni a Logitech profilert! Én sem használom! -
#6503 Szia , köszi a tippet... Akkor valószínű valamit szarul állítok be, mert az 5.02-vel azt csinálja hogy elindítom a játékot a Logitech profiler alol, és ahogy betöltött a játék, kikapcsol a kormány????
Szerinted mit cseszhetek el?? köszi előre is!!! -
CamelX #6502 Hát igen, még viszonylag örülhetek hogy csak enyhén nyikorog, minden más stimmel :) köszi azért hogy utánanéztél -
csbazs #6501 igen, én sem leírást találtam, csak valami említés lehetett... -
#6500 Én kerestem, de nem találtam semmit sem. Ráadásul most a legnagyobb oldal ami ezzel foglalkozik (ahol pl a G25-ös ről is írnak) épp halott.
Valószínű ha nincs is lrírás, ez azzal magyarázható, hogy a sláger cuccokkal többen foglalkoznak, főleg amelyikkel gond is van. Erre nagyon jó példa a MOMO. -
CamelX #6499 Jaja, az kéne, csak jó lenne ha lenne valami útmutató a szétszedéséhez és a mechanikájához, mert nem szívesen szedném szét csak úgy. G25-höz látom van bannerben útmutató, jó lenne ehhez is, legtöbbünknek szerintem ilyen van. -
csbazs #6498 öcsémnek egy formula force gp-je van, nyikorog, mint a rosseb, de már vagy 5 éve megvan. jó hangosan szoktuk tolni, és akkor nem zavaró.
valahol olvastam egyébként, hogy szétszedés, olajozás/zsírozás segít. -
csbazs #6497 basszus, most 16-17 az aquában... jól elcsesztem, mert kb fél éve nézegettem, de letettem róla, most meg újra rámjött az autózhatnék, erre megemelik 6 ezerrel... ennyire szar ne legyen már a forint! ja, és most kell vennem eurót is egy utazás miatt, azt is megszívtam rendesen
köszi a válaszokat, most sokkal nyugodtabb vagyok, hogy ezt bebuktam! :D -
CamelX #6496 12 körül vettem én ha jól emlékszem. Jó kis kormány az, csak még mindig nem válaszolt senki hogyan lehetne karbantartani az enyhe nyikorgás végett :-/
Vistára meg szerintem ne a gyári cd-t rakd fel, mert az 4.valahányas verzió, viszont legújabb netes az 5.02 ha jól tudom. -
#6495 Szia én igaz már vagy három hónapja vettem az Auqa computernél aKirály utcában 10ezerért, most nem tudom mennyi ott.... -
#6494 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Vista 64 bit alá szeretném telepíteni a Logitech Formula Force EX kormány kezelő programmját. A gyári cd ha feltelepítem, akkor az a gond ha elindítom a Logitech profilert, akor csak egy csíkk jelenik meg a program abbblakáól és nem lehet semmit sem csinálni. Ha a logitech oldaláról leszedett legfrissebbb verzióját rakom fel, azt meg lehet nyitni, be is lehet állítani (GRID).Ahogy elindul a játék kiapcsol a kormány... ötlete valakinek? köszi!!!! -
#6493 "Force Feedback (vibráló motor)"
ez most.. ez meg.. mi, most mi a bánat, ez olyan mint a demokratikus cocializmus :D
-
#6492 Nem -
#6491 Ez fordul 900 fokot szerintetek?