Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Nekem is ,ezert furcsalottam ezt a kijelentest?! :S

Mersant
hat nem tudom, en nem allitgattam semmit es van FF, lehet alapbol ugy allt de pasz...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ombika
Jatekon belul mindnel minuszba kell tenni vagy en ertelmeztem rosszul vmit? <#conf>

Dietrich
mert logitech kormányoknál ha nem -ba van az FF értéke akkor nincs FF 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mersant
"Logitech esetében fontos, hogy az FF érték mínuszba legyen!
Ehhez jelöld be az Effets inversést és a csúszkát vidd 31%-ról mínuszba..akár -90 is jó" ezt kielemezned? miert kell "-"-ba rakni?

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Dietrich
GTR2 esetében kell az FFB menû mod
abben ez a beállítás: ez a beállitás nálam
meg ez

a képeket nem én raktam fel..nálam eleve szimulátor modban van a játék.

Logitech esetében fontos, hogy az FF érték mínuszba legyen!
Ehhez jelöld be az Effets inversést és a csúszkát vidd 31%-ról mínuszba..akár -90 is jó.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
720 fok a tobbi alap! 😊

batihu
Sziasztok! Végre megvan a DFP-m! Tud valaki nekem optimális beállításokat mondani? Elsõsorban a GT Legendshez ill. a GTR2 -höz használnám!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Dietrich
annyi a trükk, hogy felkell rakni a drivert elöbb és csak utána bedugni az usb-be a kormányt..se elötte se alatta..!
különben nem ismeri fel DFP-nek.

batihu
Köszi! 99%-ban biztos voltam benne, hogy jó Pc-re, de az az 1%:-)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Dietrich
😉

amig a G25 nem jelent meg a piacon addig igen 😊

bertino
szal lényegébe a DFP a király <#idiota> ennyi 😛

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dietrich
de már soxor volt róla szó... a DFP-t a ps2-re fejlesztették ki..aztán kijött a ps3 de mivel a csatoló felület ugyanaz a usb ezért jó pc-re.

Dietrich
DFP alapból usb csatis..jó PC-re

milk41
igen,kell egy konverter ami átalakítja az USB-t(vagy pedig alapból USB-s csatlakozó,nemtudom)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Bucser
Anno hivatalosan a dfp sem mûködött a pc-vel. Aztán mégis.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

batihu
Sziasztok!

Azt kérdezném, hogy a mostani DFP, amit Ps3-hoz lehet kapni ugyanúgy megy Pc-vel is, mint az elõzõ? Mert a leírásában sehol nincs a Pc-kapcsolatról, kompatibilis játékokról! Ps2, Ps3-hoz!!!
Csak biztos akarok lenni benne, mielõtt megveszem!:-)
Köszi!

bertino
kb.

Bucser
nem ez egy szimpla dfp szerintem😊 Csak kapott új csomagolást😊 (semmivel sem tud többet mint a DFP IMO -> = lehúzás:/

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dietrich

Dietrich
LOL
ennyit arról amit írsz..DFP-t nem felismerni..

az a piros valami a fékerõ elosztást segiti mint az igazi ow autókban (CC, F1)ami pl. GTR2-ben a klavira van alapból téve de DFP esetében bármelyik gombra rakható.

Eredetileg tavaly októberre igérték a DFP-t leváltó új kormányt. Azt hittem az egy DFP+G25 keresztezésébõl fog kialakulni..hát ez nem olyan.

Dietrich
nagyjából igen így mûködik a dolog.

MaSzKa
most akkor foglald össze légyszi

kintrõl vegyek G25-õt és ha lelakom és tönkremenne akkor kapok 1 új kormányt?

és a régi maradhat

a pixmaniaba 47eFt csak ha ott veszem meg akkor is érvényes?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Nekem tetszik 😊
Bar felesleges lenne a mostani DFP-met lecserelni erre, de ha nem lenne akkor erdekelne 😊
(ez jol meg lett fogalmazva)

guardian hero
Ez egy DFP pár plusz funkcióval. Ismétlem, DFP. DFP. Mondd nektek valamit ez a név? Tudjátok, az a konzolos kormány, ami az összes pécés fost szarba alázta a G25 megjelenéséig. Egyébkén máig a legjobb ár-érték arányú kormány. Kuplungra meg nincs szüksége mindenkinek...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Hát úgy, hogy nem kell centerfix-et használni, és LFS alatt valahogy jobb lett a "visszajelzés", jobban érzem a csúszáshatárt...

www.smart-bus.hu

Ombika
Kuplung nelkul kiadni! 😞

pointer4
Olyan bóvli ott a kormány alja, fõleg az a piros gyûrû.
Kicsit olyan Trust kategóriáak tûnik anyagát tekintve.
Élõben kéne látni, lehet a fényképész volt ügyetlen.
Ombika
Dettp DFP vaksi! 😊

guardian hero
Ez egy új DFP kormány, hogy lehetne már a DFP-rõl utánzott???

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nekem nemtetszik:S

bertino
hát... kicsit ormótlan sztem 😄

bertino
ez egy DFPrõl utánzott valami 😊
még olvasom

torque12
Hogy érted, hogy megtáltosodott?<#wave>

Nekem a momo megtáltosodott a legújabb drivertõl! 😊)

www.smart-bus.hu

Dietrich
tavaly én az 5.0-t tettem fel a DFP-hez..aztán ezt a legújabbat amit a logitech ajánl is a DFP-hez (korábban ilyen nem volt ugye) na most ez az új fel sem ismerte dfp-nek míg amit nem ajánlottak az simán és azzal hibátlan is 😊

Dietrich
ha magyaroszgágon kiskerben vetted akkor nem maradhat nálad..visszaviszed a boltba és õk intézik a többit a logitechel, de nem javítják zsír újat kapsz.
Van akinek 3 nappal a gari lejárta elött ment tönkre..zsörtölpõdtek a boltban de 2 hét múlva kapott egy másik új EX kormányt 😉

1 év kisker gari után van még 1 év gyári garid..

Dietrich
nem jól tudod!
kintrõl hozott logitech cucc esetében nem volt hazai kereskedõ érthetõen..a számla kellett (mindegy hogy hongkongi, burmai,németországi) és az usb csatit kérték a logitech magyarországi képviseleténél.
De miután nem volt és leálltak a gyártásával (a DFP ps/2-re kiadott kormány a gari értelmében azzal megegyezõt kellett volna csere gariban adni) így egy G25 bolgog tulajdonaosa lett az illetõ.
Mielött az usb-t levágták volna a bekötéseket megnézték..késöbb a hiba 3000Ft-ból javítva lett az USB csati is cserélték így lett egy ismét használható DFP és egy eladó zsír új G25. 😊

de ennek lassan 1 éve már.

Mersant
hat olyanrol meg nem hallottam, hogy a meghibasodott termek nalad maradhatna, mindenki visszaelne vele. 😊

Tudom, hogy általánosak... én még leragadtam a 4.60-nál! 😊)

www.smart-bus.hu

MaSzKa
de újat kapok? és a régi maradhat nálam?

hogy müködik ez részletessebben légyszi

Dietrich
úgy van hogy a gyári gari 2 év
ha azalatt meghibásodik a logitech nem javít semmit ad újat..de az USB csatit levágja.

Dietrich
már nagyon régóta van a momohoz 5.0 mióta a G25-höz kiadták...rég lecserélhetted volna.
A logitech driverei általánosak nem kifejezetten 1-1 kormányhoz van.

GyZolee12
Hy all!
Van egy Logitech Formula™ Force EX kormányom.
Az a bajom vele, hgy egyik-másik játéknál(Test Drive Unlimited, Race - The WTCC Game) nagyobb sebességnél kanyar után elkezd jobbra-balra fordulni.
Még olyan bakkanások is vannak ha kanyardok, olyan mintha a fgaskerék aátugrana.
Nem tudtok valami megoldást?
Elõre is kössz <#help>

MaSzKa
most ez hogy is van?

veszek 1 kormányt ha elromlik kapok 1 ujat és a régi meg megmarad alkatrésznek?

mingyá veszek is akkor 1et 😄

Urak! A Logitech oldalán van új (5.01-es) driver. Én lecseréltem a régi (4.60-ast) és azóte nem kell centerfix a Momo-hoz. És valahogy a kormány is "jobban" viselkedik! 😊

www.smart-bus.hu

Dietrich
ne keverd a dolgokat!
õ gyári garit mondta 2 évet..aki itthon veszi kiskerben a gari amig él 1 év oda kell visszavinnie..a +1 év a gyári

a többi stimmel a logitech nem szerel nem javit semmit hanem cserél.

zolo
Loginál nem így megy a gari...

Lényeg hogy legyen a vételrõl számlád, vagy másolatod. A helyi Loginak el kell küldeni a levágott USB-csatit, és a papírt, hogy mikor vetted, és automatán megy a 2 év gari. Küldik az új kormányt, ha minden stimmel.

Ph!-ról vettem a DFP-met, ami külföldrõl jött, és így mûködik a dolog azt mondta az eladó. De majd megkeresem az üzenetét, hogy pontosan le tudjam írni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

wander01
macerás, gari nulla, sokáig tart... ha gáz van. macera. franciaországbol küldik a cuccaikat.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash