15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • bardocz
    LFS-ben gyökkettővel megkoccolod a falat,és a kocsi 40 méter magasra repül.
  • bertino
    jaja, nincs annál nincs jobb, mint O'ahu-n száguldozni egzotikusabbnál egzotikusabb verdákkal, HC módban egész tűrhető a fizika is épp az arany középút mintapéldája arcade és sim között, nekem teljesen bejön.
    meg még egy pár másik barátnak/ismerősnek is.
  • csbazs
    én abszolút amatőr vagyok, most akarok kormányt is venni (eddig csak tesóét próbáltam), nem tudom a toca race driver3 jó szimulátornak számít-e, de egyedül jól végig lehet tolni nagyon sokféle kategóriájú autóval, szerintem jó
  • Solt
    Ezzel egyet is értek...
  • pointer4
    De nem kell szégyenkezni, kruzolni azért tényleg isteni benne, egyszer végig kell tolni minden játékosnak!
    LFS-ben is ugyan így repkednek a verdák. Csak azokon a pályákon ritkábban tűnik fel :D
  • pointer4
    Nem a vadulás miatt mondom, csak TDU topicban minden oldalon van egy ilyen kép.

• Me0w
    En Vivaldira is tudok benne vadulni, izlesek es pofonok :)
  • Me0w
    Valoban nincs sok koze a szimulatorokhoz, de ha az ember kicsit relaxalni akar, egy kicsit vezetni tamad kedve, akkor a celnak tokeletesen megfelel.
  • pointer4

Nincs azzal baj, csak közben ennek a zenének kell szólnia: "Van Hallen - Jump"
  • CamelX
    Hmm, karrier mód félére gondoltam én is, szerintem kipróbálom (mielőtt megveszem) :D kocsik is nekem valóak benn ahogy nézem, főleg ha Lancia is van benn :P

TDU meg valóban más tészta, de maga kategóriájában nekem is örök kedvenc :) csak a sok csaló miatt ment el a kedvem tőle, meg ugyebár megintcsak a lassú net :-/
  • Solt
    Na az aztán a szimulátor! :D
  • Me0w
    Vagy tdu, ha kedveled a hosszu freerideokat.
  • bardocz
    GT Legends;) Fasza kis karrier mód van benne,ami megtanít vezetni.
  • CamelX
    1 jóideje olvasgatom már a fórumot, ezt a topicot főleg, úgy látom 90%-otok csak LFS és rFactor maniac :) én szimulátor téren nem vagyok nagy maistro, főleg Pro Street-el meg GRID-el nyomom + néha rFactor én is, de nem tudom tudnátok -e nekem olyan szim-et javasolni ami inkább single player-re megy rá?
    Tudom, legtöbben a multit szeretik, lehet én is szeretném ha jobb netem lenne és nem lenne tele vérprofi x éve gyakorló játékosokkal a szerver, de valami olyan játék kéne amin be lehet gyakorolni a sim-es feelinget, meg azért bő egyjátékos játékmód repertoárral bír.
    F1-et hanyagolnám (ki nem állhatom :D) inkább az oldtimerek + az amcsi/német/olasz verdák érdekelnek.
  • Dietrich
    amit kiadtak PS/2 változatot a kéket az volt 13K a piros 17K..csak a szinük volt eltérő meg az ár :)
  • bardocz
    Nem kell gombra állítani,és akkor magától indítja:D
  • pointer4
    Van olyan mód rFactorban, hogy kuplung nélkül nem veszi be a fokozatot. Amivel mi toltuk az pl valami golfV mod volt.
    Le is fullad. Be is kellett bindelnem az inditózást :D
  • bardocz
    Viszont a gtl-t valaki megnézhetné,mert most nincs a gépemen,és úgy rémlik,hogy amikor ott kikapcsoltam az automata kuplungot,akkor az megölte a váltót.
  • cselt
    Igen sajnos rFactorban a kuplung rész nincs megcsinálva teljesen jól. Érdekes, hogy TDU-ban meg megcsinálták, pedig nem a legnagyobb szimulátor.
  • bardocz
    rFactorban nincs olyan kocsi,amivel ne tudnál úgy végigmenni,hogy csak a rajtnál kuplungolsz.
    HGTTC modban nem kuplungolok semmivel,pedig azokban az autókban szerintem kellett még használni.
    Amúgy elváltásoknál néha beadtam azt,hogy 6-osból 3-asba,és nem robbant fel a motor:D LFS-ben viszont nem tudom berakni kuplung nélkül sebességbe,ott elég jól meg van csinálva,viszont nem szakad szét a váltó,ha rosszul váltasz.
  • pointer4
    Igen, gondolom ők úgy gondolták, hogy mész a verdával hetedikben, és fék. Vissza kettőbe csak 1 mozdulat. Míg pillangóval 5 gombnyomás. Na most így a H azért gyorsabb :D
    De én logikusabbnak tartanám hogy kéne is kuplungolni.
    Gyorsításnál azért van egy másodperc töredéke, amíg nem megy a kerékre hajtás. :D Ennyivel biztos lassab olyankor.
    rFactorban az nem bug. Vagy auto kuplung, vagy olyan a váltó a módban, hogy nincs is kuplung (pl F1).
    LFS-ben ez egész jóra sikeredett.
    Sajna iRacing-ban vannak ehhez hiányosságok.
  • bardocz
    Pointer,a h-váltóval tényleg lehet ugyan olyan köröket menni,mint zekvenciálissal,csakk kel egy olyan bug,mint ami rF-ben van,hogy a kuplung csak dísz:D
    Kpuplungot használva bathurston a hgttc-s bmw-vel 3-sec vagyok lassabb,mint kuplungot nem használva:D
  • CamelX
    Feliratban ott volt hogy a végleges kiadást halkítani igyexenek :)
  • bardocz
    Kurva hangos a kormány.
    Viszont a pedál az marha jó.
  • milk4
    Porsche Carrera Wheel Review & Clubsport Pedal Preview
  • bardocz
    Szerintem ha cserélik,ne szedd szét.
  • salacs
    Zalegerszegen vettem 16.000 Ft.-ért. Hozatnak ugyan ilyen kormányt,és megnézik, hogy az milyen. Azt ígérték kicserélik, ha az nem lötyög. Állítólag 3 csavar van belül azt kellene meghúzni. Valaki szétkapott már ilyen cuccot? Garancia miatt nem merek hozzá piszkálni. Szervíz van Magyarországon? Média M-ben 20 ezer. Forint gyengülése miatt szállt elaz ára.
  • pointer4
    Bannerban Szimulátor link, ott meg a pedáloknál találsz párat. Azt hiszem az ACT Labs a legolcsóbb.
  • Bandy
    de 1 linket ha mutatsz megnézném mennyiért vesztegetik a 3mas pedálsort :)
  • Bandy
    ha már pedálsort cserélek akkor veszek inkább egy G25-öt, használtan garival egész jó áron meglehet kapni őket.
  • pointer4
    Hát olyannal még nem találkoztam. Külön 3as pedál létezik USB csatival. Még a nem annyira horror kategóriában is. De csak kuplungról nem tudok :)
  • Bandy
    had kérdezzem meg, hogy külön pl usb-s kuplung kapható e ?:) Végül is nem egy bonyolult dolog csak hátha lehet kapni külön is a cuccot :D
  • csbazs
    szerintem a drága euro miatt, de jól elcsesztem, hogy most kezdtem el árakat nézegetni, nem pedig fél éve mondjuk
  • CamelX
    16-17? :/ mikor ment ennek így fel az ára és miért?
  • csbazs
    hol vetted, és mennyi volt? sajnálom rá a 16-17et így, hogy tudom, hogy valamikor 10-12ért is lehetett venni...
  • ceaser
    Ott is próbálkoztam, de nem sikerült belőni.... Abban igazad van hogy a játék - vista 64 párossal van a gond!!!
  • ceaser
    Ez igaz:) csak nekem vistám van, mert nem nagyon tudok angolul.....:(
    de lehet hogy kénytelen leszek ráfanyalodni... de azért ez szánalmas, hogy csillió dollárokat költ az ember a gépre , a szoftverekre, és bacik működni....
  • pointer4
    64 bites XP ? Az is kezel 4 gb Ramot.
  • bardocz
    Szerintem a játékkal lesz valami,érdeklődj a topikjában,ott hátha tudnak segítséget.Mert ha más játéknál jó,tuti,hogy a griddel lesz a gond.
  • ceaser
    Hát a profilert kihagyva is kikapcsol a kormány ahogy elindítom a gridet:(