15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#7251 Én maradok a DFP-nél,ha elromlik akkor meg veszek valami komolyabb kormányt,pl ECCI-t:) -
#7250 én odaadtam a tesómnak a DFP-t, aztán már itten van az én DFGT-m. :)
sokkal szebb és igényesebb így elsőre mint a DFP :)
iRacing közben még nem teszteltem, majd estefelé :) -
#7249 milyen az a tengelykapcsolós? :D -
#7248 Azz kő :P
Csavarjá bele csavart :P -
#7247 Nah, emberek, ittvana dfgt, meg vagyok vele elégedve elsére..Bár, a kitámaszto könyököt hiányolom, mint ami a momo-n volt...
Ugye 5.04 es driver kell?: D -
#7246 Nem hogy vennétek egy olyan kormányt, ami "igazi" autók szimulálására való, pl tengelykapcsoló pedál, illetve H váltó :P -
#7245 huhúúúúúúúúúú
itt mindenkinek logitech driving force gt-je lesz???:D
3-4 órán belül nekem is meglesz már
alig birok magammal már aludni is alig bírtam:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#7244 Látom nagy slágertermék, a héten valószínűleg én is megrendelem a dfgt-t :) -
#7243 DFGT-t vettem ismételten :) -
#7242 milyen kormányt vettél??
én meg most megyek be délután hogy megvegyem a dfgt-t úgyhogy már alig várom -
#7241 Ma végre sikerült egy új kormányt venni, ami első blikre jónak tűnik, nem csinálja ezt a hülye fékezős dolgot, úgyhogy én már örülök -
#7240 durva lett
csinálsz egyet nekemis?:D -
#7239 A szélső három-három jól megy vakon is, a többihez még leskelődnöm kell :D -
#7238 Na szupi lett! Gombok mennyire állnak kézre? Közepén gondolom azér neccesebb elérni. -
#7237 Szép és jó a sok gomb, de hüje vagyok én ennyi gombot megjegyezni
-
#7236 Ez a garanciális ügyintézés nem egyszerű dolog. A bolt természetesen se javítani se cserélni nem tudja a kormányom, így visszaadják a pénzemet. Úgyhogy most futhatok még egy kört, hogy máshol tudjak venni egy újat... -
Sponnyabob #7235 Az nagyon jó akkor el fog férni. Köszi szépen! -
#7234 Azt nem tudom, hogy a Force EX-en is úgy van-e mint a DFP-n (de gondolom igen), de a DFP-men megnéztem és kb 2-2,5 cm-t lóg lefelé a felfogató fül. -
Sponnyabob #7233 Valaki tudna válaszolni a #7211-es hsz-re? -
#7232 jaa csak egszer kell 150ezer Ft-ot kiadni érte :D -
#7231 üdv
valaki tudna segíteni g25 váltó bekeméányítés ügyben?
met ami a bannernál is van abból nem értek semmit! a google translate meg nemér semmit mert csak ilyen értelmetlen mondatokra forditja le a leirt dolgokat:D
ja és a no clicking mod-ot is ha valaki tudja magyarázza el léci hogy kell megcsinálni:D
Előre is nagyon köszi -
#7230 X360 felejtős, vegyetek PS3at, hozzá logi kormányt és kész, az mehet pc-vel is és ps3al is.
-
#7229 megjegyzem Huttunak is egy sima Logitech GT-je van a BDR pedálja mellé. :)
a pedál többet számít, ez meg egyszeri befektetés nah. :) de jó is lenne ha már itt lenne :) -
#7228 Elvileg a Fanatec Porsche 911 működik mindhárommal,de ez egyáltalán nem biztos.Lehet olyan van,ami PC/xbox,és PC/PS3. -
neszoljalbe #7227 Ahha, köszi a választ, szóval megint Microsoft buziskodik a kompatibilitással, remek , nem is vártam mást tőlük ... -
#7226 Tudtommal X-Box360-al csak microsoft kormány műxik, azok viszont drágák és szarok :(
2 éve amikor g25öt vettem, rebesgettek valami modifikációról, hogy majd talán az xbox tudja kezelni... azóta nem néztem utána.
Microsoft kormány biztos megy PC vel, PS3 a nagy kérdés. Az összes Logi meg megy PC+PS3on.
Talán van itt nagy konzolos és elmondja a frankót :D -
neszoljalbe #7225 Üdv ! Full kezdő vagyok, ezért kérdezem : létezik olyan kormány ami kompatibilis Pc , PS3 és xbox 360 al is ? Kössz a választ -
#7224 Feléből mennyit engedsz? -
#7223 De, 600 Dodoért énis csinálom szívesen :D
-
#7222 Valamiért nem értem a végére az írásnak, és nem vettem észre a kérdést.
Hát ugye, azt a ps2 csatit (hacsak nem vagy vérbeli programozó) szerintem felejtsd el.
Szét kéne szedni, megnézni a belsejét, ha úgy működik, hogy van 1 kapcsoló a kézihez, egy-egy a fel meg a le váltáshoz, akkor azokat a vezetékeket ki kell vezetni (hacsak ez már meg nem történt, és ez a 4 vezeték megy a ps2 csatiba (1 test, 3 jel)). Ha így van akkor kábel elvág, és a lábakat beleforrasztod egy usb-s már nem használt joy/gamepad/egér gombjaira. És innentől kezdve bármilyen játék alatt konfigolható lesz. Vagy használtan nézel ilyen vezérlőt, esetleg tescoba :D -
#7221 #7193-ra ne m tud senki semmit? :) -
#7220 Az oké, hogy a CST az naon jó de azért árban is jelentős különbség van köztük. Viszont ha ilyen komoly pedált veszek, akkor meg már a kormány nem lesz hozzá elég komoly. Ördögi kör ez az egész.
@Pointer
Te nem akarsz ebből a CST koppintású pedálszettből sorozatgyártást indítani? -
#7219 Ja, neeem :D
Minden marhaság közbejött mostanában, nincs 2 percem otthon elvonulni bütykölni :D -
#7218 köszi a felvilágítást mind kettőtöktől -
#7217 a DF PRO pedálját beraknám a GT cucca mellé és ugye igy a gázpedál lenne a kuplung. valahogy úgy rögziteném a két pedálsort, hogy egymáshoz képest se mozdulhassanak el, aztán jó is lenne... :) -
#7216 Most rám utaltál?:D -
#7215 DFP és DFGT pedáljait egymás mellé tenné. -
#7214 Ha végre békén hagynak most egy időre, akkor be is fejezem :D -
#7213 hogyan vola hozzá kuplungod??? -
#7212 sima DF PRO, jónak jó ez is bőven. de ha vennék egy GT-t, akkor lenne kuplungom is :D meg egy mégjobb kormányom. :) Legalább ellenék amig nem tom megvenni a CST-t :)