Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
ÁÁÁ, nekem minden megvan! még a zacsko is amibe volt!Mindene a dobozában a szekrény tetején! Csak azok a papirok lehet nincsenek, de akkor megnyugodtam! <#idiota><#idiota>

Honda - The Power of Dreams

bardocz
Dejó lenne ha meglenne a számla,megnézném logitech nem vállal-e rá még 1 évet,mert akkor most azonnal vinném vissza...Pedál+kormány+váltó csupán:D
Dietrich
USB csati+számla ezt kérte a logitech
a kisker aki intézi neked kérheti a többit..úgyis megmondják.
Én a DFP dobozát elraktam erre a 2 évre kitudja..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

AlieN911
Ezt jo hallani <#ravasz1> Szomla megvan, mást nem adtak! Ami a dobozban volt Logitech-es fasságok, azoknak is meg kell lennie?
Gondolom ha cserélik, akkor a gari ujabb 2 év nem?<#conf><#finom>
Nah majd irok, hogy mi lett, holnap utazok olaszba, 1 hét, csak utánna lesz valami sajna..Pedig bosszant a dolog!

THX az infokat!<#worship><#wave>

Dietrich
Logitech nem javít semmit!
Kicserélik az egészet.

csak legyen meg az összes papir hozzá.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

AlieN911
Nek, hanem bevizsgálják, és megcsinálják..<#fejvakaras><#falbav><#idiota>
Deh remélem ugy lesz ahogy te mondod, és csere, kopp kopp kopp<#vigyor2><#vigyor2>

Szerinted a nagyker kibont egy másik dobozt, és kiuberálja abból a váltót?<#idiota>

AlieN911
Felhívtam õket, el kell küldenem a számla másolatát, elérhetõségemet és a hiba leítását, és Õk intézik a nagykerrel a garanciát!
Van esély arra, hogy kicserélik kompletten?

Dietrich
1 évet adott a kisker ahol vetted további 1 év a logitech.

logitech 2 év gyári garit ad..ha hozzájuk kell vinni a magyarországi kirendeltségükbe akkor csak az usb csatit kérik el.

milk41
vidd vissza sztem

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

AlieN911
Hát.....Sajnos LFS-be is rossz!! Szal fel se teszem a GTR2-öt! LFS_valto
Szerintetek, elviszem gariba, ezekkel a videokkal, akkor kicserélik?<#falbav><#falbav>
Számla kelte: 2006.12.05
Ott van alatta h. garancia 2 év! Lap alján meg h. "A garancia idõtartalma a számla kibocsájtásátol számított 12 honap, vagy külön jelölve! (itt jelölve van, szal akkor még garis nem??)

u.i: sry a hülye kérdésekért, nem vagyok jártas a garikba!!

AlieN911
Persze, kiprobálom, csak pont holnap megyek nyaralni és.. Még ma megprobálom kiprobálni! GTR2 és LFS re gondoltam!

milk41
sztem próbáld ki más játékokban is a H váltót

AlieN911
Nah, erre tellet!! PLS nézzétek meg!!
TDU_válto

http://rapidshare.com/files/125190094/TDU_v_lto.zip.html

AlieN911
Hali!

A viccet félretéve, és nem csináltam semmit, amit esetleg a lentebb HSZ-embõl ki lehetne következtetni!!
Szoval:
Test Drive Unlimited-ezek, manual kuplung + H válto! Megyek, és néha egyre többször olyat csinál a válto, hogy 2esbõl mikor átkapcsolom 3.ba akkor elötte beteszi 1be és utánna 3ba, ilyenkor megugrik az auto!!! Tulajdonképpen csak 1 mpre csinálja ezt, de zavaro!! A másik meg mikor 4-böl 5-be akkor néha üresbe rakja( ez lehet az én hibám:D ) de szerintem nem! 2->3 ba váltásnál nem balf*szoskodok, szépen 2->3 ba! szal nem a technika a baj!
Eddig nem csinálta, mostanába kezdi!!:SSS
Szerintetek???:S<#falbav><#falbav><#falbav>

u.i: csináltam videot is, csak még meg kell oldani<#fejvakaras><#fejvakaras> Nem értek a videos dolgokhoz!!

bardocz
Köszi!

Én is erre gondoltam,mert nincs az az elektromos motor,ami megfogja úgy,hogy blokkoljon.
igen, 200°alatt blokkol.
DFP-nel 200 fok utan bekemenyedik. Nehezebben lehet ugyan tovabb tekerni, de azert lehet erezni, hogy ott a vege, tehat felesleges tovabb nyomni.
Ha 180 fokra allitod, ott viszont blokkol (mivel ott tud blokkolni), tehat nem lehet tovabb tekerni.

pointer4
G25 nél érzel egy kis "puklit" de lehet tovább tekerni, csak nem történik semmi.
bardocz
A g25 meg dfp-t ha mondjuk 200°-ra állítjuk akkor 200°-nál leblokkol ténylegesen,vagy csak onnantól már a játékban nem tekeri tovább a kormányt?Remélem érthetõ voltam:)
Dietrich
szerinted?
ha magamat akarnám kinélni most ebben a melegben eszembe sem jutna 2 órás versenyeken esténként résztvenni hanem döglenék inkább a hideg vizben. :)

Nekem a MOMO nál FFB erõsség 150, többi 0.<#vigyor>

Ombika
Jah menni fog alapon,minden addon es scenery nelkul ,de azzal edeskeves a latvany en meg nem azert repkedtem volna.... :)

#5318: G25-re celoztal,ha igen az meg nincs eldontve 100%-ban,h elado e esetleges GT5P miatt!! :)

milk41
mennyiért adod?

pointer4
Hát igen, ilyenkor nem kell megvállni tõle, nekem is volt mikor besokalltam, azt nem fejlesztetttem sokáig.
Jó hogy mondod a flight simulátort, most húztam le valami 15 gigás packot hogy jól kipróbálom.
Mert megnézném majd a motion sim állványban.
Monyuk nekem csak 2 gb ramom van,q6600@3600MHz,8800gtx de remélem azé menni fog. <#fejvakaras>
Ombika
Nemtudom vhogy meguntam,h 4ghz-es gepet osszeraktam 8 giga ram ,brutal vga es a Flight simulator X-nek meg ez is keves volt!! Raadasul a nativ felbonaótasom is nagy es sok jatek kis felbontasban meg csunya volt,21-est meg kicsinek talaltam! :)

Igy megvalok tole ,aztan lesz ami lesz... DE LFS nelkul mar most alig birom! :)

pointer4
Sorry <#wave>
Bár gamébõl van jó arra is, amit átvittek pcrõl :)
Ombika
En nem butazlak le,te se tedd please,amire kell arra eleg lesz! :)

Aztan kiderul meddig birom pc gamek nelkul! :)

pointer4
Minek neked Mac?
Az csak butáknak/butaújságíróknak/butaamerikaiaknak való.
Válassz <#love12>
Ombika
Kinek kell a szar xbox360,ha vennek is csak ps3-at gt5p miatt es akkor el se adom G25-ot,de ezt is csak akkor ,ha lenne lovem samsung a656 lcd tv-re! :)

Macbook Air lenne/lesz helyette!! :)

u.i: Van a lakasba meg jopar pc enyemen kivul,szal ,ha barmi kell van megodlas! :)

pointer4
És mive fogod lemásolni a konzol gammáit ? :)
bardocz
Húgyfós konzolt veszel?:S
pointer4
PC ?
Ombika
De a tobbi mehet 0%-ra ,mert ma meg van lehetosegem kiprobalnom,aztan viszlat pc ! :)

pointer4
Hát az Overall az az FFB-re vonatkzoik, akárhonan is számolja. Azt nemkéne.
Ombika
Azaz LFS-nel ezeket pl mindet 0%-ra rakjak? :O

overal:65%
spring:65%
damper:65%
centering:25%

milk41
nekem igy van DFP-s beállitás:
900fokos fordulás
overal:65%
spring:65%
damper:65%
centering:25%

pointer4
<#buck>
belinkelnéd azt a leírást?
pointer4
Valami NascarRacing :D
Elméletileg a leírás alapján - amit nem én hanem nálam okosabbak írtak - LFS nél nem csak ilyen olyan effektek vannak, hanem tényleges számítási adatokból jön. Ott az effekteket ki kell lõni. Amúgy tényleg sokkal jobb/valóságosabb a kormány mozgása, ami az útról jön.
ISI engine-nél meg maradhat az effekt ezekszerint. Bár sokan onna is kilövik, meg a középre visszahúzást is kilövik. (csak tudnám akkor mérnem gamepaddal játszanak.)
Koszi, hogy gondoltal ram, de nekem a DFP tokeletes :)
Nem jatszok annyit vele, hogy erdemes lenne valtanom G25-re, valamint ezzel sincs semmi bajom :)

Tehát akkor pl Race07ben (ISI) úgy ahogy a képen mutattad..
és az LFS,netKAR,NR tipusu játékokban? vagy azokban is? (NR-ez minek a rövidítése?)

akkor pl a LFS 'fizikai alapokon számolja' az FFB infokat-> realisztikusabb mint a Race07?

Dietrich:már hogy magamat kimeljem vagy a kormanyt?:)

tudnátok ajánlani vmi kamionos játékot? 18 Wheels of Steel American Long Haul megfelelõ?:)

ui:Gridet hagyjam a francba?
Dietrich
...meg nem árt az FF erõt 100%-ról visszavenni kimélés céljából..65-75%-ra..
nálam 75%

pointer4
"Az LFS, netKar, NR a felfuggesztesbol "nyerik" az FFB informaciokat, fizikai alapokon szamoljak, mig az ISI engine (rFactor, GTR2, RACE)efekt alapu!
A lenyeg, hogy a kormany driver settings reszeben fontos hogy ki legyen kapcsolva (0%) a Spring Effect Strength es a Damper Effect Strength!"

"Szerintem így használd:"

"Az ISI engines játékokban 240-270°-t érdemes használni.
A Live For Speedben meg 720°-t "
és ezek mik lennének?:)
Overall Effect Strenght

Spring Effect Strenght
Damper Effect Strenght
bertino
nem gyengén :D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pointer4
Na igen, a repülõ autok látványa, igen hardcore :D
bertino
nincs FFB, az egy köcsög játék a kormányoknak :D

de ettõl függetlenül használom hozzá

TDU csakis HCban jo, miota elértem, máshogy nem is tolom -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zolo
ÉS milyen beállításokat használsz? FFB van nálad?

Milk: HC-ban még nem próbáltam TDU-t, de majd meglesem ;)

http://flickr.com/photos/zolika90/

bardocz
Én is úgy kanyarodok,hogy 60°-ban forgatom a kormányt,és addig állítom,amíg minél kevesebbet keljen,persze én nem a kormányt,ahhoz inkább nem nyúlok,próbálok a kocsi kormányzási szögével játszani.