Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honda - The Power of Dreams
a kisker aki intézi neked kérheti a többit..úgyis megmondják.
Én a DFP dobozát elraktam erre a 2 évre kitudja..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gondolom ha cserélik, akkor a gari ujabb 2 év nem?<#conf>#conf><#finom>#finom>
Nah majd irok, hogy mi lett, holnap utazok olaszba, 1 hét, csak utánna lesz valami sajna..Pedig bosszant a dolog!
THX az infokat!<#worship>#worship><#wave>#wave>
Kicserélik az egészet.
csak legyen meg az összes papir hozzá.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Deh remélem ugy lesz ahogy te mondod, és csere, kopp kopp kopp<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Van esély arra, hogy kicserélik kompletten?
logitech 2 év gyári garit ad..ha hozzájuk kell vinni a magyarországi kirendeltségükbe akkor csak az usb csatit kérik el.
Szerintetek, elviszem gariba, ezekkel a videokkal, akkor kicserélik?<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Számla kelte: 2006.12.05
Ott van alatta h. garancia 2 év! Lap alján meg h. "A garancia idõtartalma a számla kibocsájtásátol számított 12 honap, vagy külön jelölve! (itt jelölve van, szal akkor még garis nem??)
u.i: sry a hülye kérdésekért, nem vagyok jártas a garikba!!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU_válto
http://rapidshare.com/files/125190094/TDU_v_lto.zip.html
A viccet félretéve, és nem csináltam semmit, amit esetleg a lentebb HSZ-embõl ki lehetne következtetni!!
Szoval:
Test Drive Unlimited-ezek, manual kuplung + H válto! Megyek, és néha egyre többször olyat csinál a válto, hogy 2esbõl mikor átkapcsolom 3.ba akkor elötte beteszi 1be és utánna 3ba, ilyenkor megugrik az auto!!! Tulajdonképpen csak 1 mpre csinálja ezt, de zavaro!! A másik meg mikor 4-böl 5-be akkor néha üresbe rakja( ez lehet az én hibám:D ) de szerintem nem! 2->3 ba váltásnál nem balf*szoskodok, szépen 2->3 ba! szal nem a technika a baj!
Eddig nem csinálta, mostanába kezdi!!:SSS
Szerintetek???:S<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
u.i: csináltam videot is, csak még meg kell oldani<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras> Nem értek a videos dolgokhoz!!
Én is erre gondoltam,mert nincs az az elektromos motor,ami megfogja úgy,hogy blokkoljon.
Ha 180 fokra allitod, ott viszont blokkol (mivel ott tud blokkolni), tehat nem lehet tovabb tekerni.
ha magamat akarnám kinélni most ebben a melegben eszembe sem jutna 2 órás versenyeken esténként résztvenni hanem döglenék inkább a hideg vizben. :)
#5318: G25-re celoztal,ha igen az meg nincs eldontve 100%-ban,h elado e esetleges GT5P miatt!! :)
Jó hogy mondod a flight simulátort, most húztam le valami 15 gigás packot hogy jól kipróbálom.
Mert megnézném majd a motion sim állványban.
Monyuk nekem csak 2 gb ramom van,q6600@3600MHz,8800gtx de remélem azé menni fog. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Igy megvalok tole ,aztan lesz ami lesz... DE LFS nelkul mar most alig birom! :)
Aztan kiderul meddig birom pc gamek nelkul! :)
Az csak butáknak/butaújságíróknak/butaamerikaiaknak való.
Válassz <#love12>#love12>
Macbook Air lenne/lesz helyette!! :)
u.i: Van a lakasba meg jopar pc enyemen kivul,szal ,ha barmi kell van megodlas! :)
overal:65%
spring:65%
damper:65%
centering:25%
900fokos fordulás
overal:65%
spring:65%
damper:65%
centering:25%
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Elméletileg a leírás alapján - amit nem én hanem nálam okosabbak írtak - LFS nél nem csak ilyen olyan effektek vannak, hanem tényleges számítási adatokból jön. Ott az effekteket ki kell lõni. Amúgy tényleg sokkal jobb/valóságosabb a kormány mozgása, ami az útról jön.
ISI engine-nél meg maradhat az effekt ezekszerint. Bár sokan onna is kilövik, meg a középre visszahúzást is kilövik. (csak tudnám akkor mérnem gamepaddal játszanak.)
Nem jatszok annyit vele, hogy erdemes lenne valtanom G25-re, valamint ezzel sincs semmi bajom :)
és az LFS,netKAR,NR tipusu játékokban? vagy azokban is? (NR-ez minek a rövidítése?)
akkor pl a LFS 'fizikai alapokon számolja' az FFB infokat-> realisztikusabb mint a Race07?
Dietrich:már hogy magamat kimeljem vagy a kormanyt?:)
tudnátok ajánlani vmi kamionos játékot? 18 Wheels of Steel American Long Haul megfelelõ?:)
ui:Gridet hagyjam a francba?
nálam 75%
A lenyeg, hogy a kormany driver settings reszeben fontos hogy ki legyen kapcsolva (0%) a Spring Effect Strength es a Damper Effect Strength!"
"Szerintem így használd:"
"Az ISI engines játékokban 240-270°-t érdemes használni.
A Live For Speedben meg 720°-t "
Overall Effect Strenght
Spring Effect Strenght
Damper Effect Strenght
de ettõl függetlenül használom hozzá
TDU csakis HCban jo, miota elértem, máshogy nem is tolom -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Milk: HC-ban még nem próbáltam TDU-t, de majd meglesem ;)
http://flickr.com/photos/zolika90/