Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A Logi honlapról letölthetõ.
http://www.f1-info.hu/
mondjuk így a feketét gyártják a pirosat nem. utóbbit vaterán láttam pár hete eladót..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ez jó kormány 😄 ebbe még van anyag
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
valakinek bedöglött a kintrõl behozott DFP-je 8 hónaposan.
levágatták vele az usb csatit és mivel az akkor ps2 kormánynak számitott gí azt kellett volna kapnia. de mivel a DFP gyártásával már hónapokkal elötte leálltak így kapott egy G25-öt.
vettek egy usb kábelt beszerelték a régi helyére az elromlott pillangó váltót 3000-bõl megjavitották és müxik a DFP a G25 eladásra került 😉
de cserébe csak azonos tipust adnak..persze azt azért nem teszik meg hogy a használattól kopott lett és vágd le az usb csatit kapsz másikat 😉
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hétfön hív, kedden feltudja vinni fater, ha csere akkor jolvan, akkor kedden már meg is lesz!
Honda - The Power of Dreams
szerintem 2-3 héten belül lesz jó kormányod.
természetesen scannelt számla, hiba reprodukálása videoval rogzítve, legyen mellékelve a levélben.
1 évet ad gariba a kiskewr
további 1 év gyári garit a logitech.
nem tudom a logitech mit szivóskodik veled..nekik kellene cserélni..usb csati levág azt beküldöd vagy viszed nekik + számlát és kapsz másik G25-öt..
ha a kisker vállalta a 2 évet akkor nekik kell ezt a csere mizériát végig játszani..egy biztos javitani nem fogja senki!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Felhivtam a csávokát! Elmondtam h. mi a helyzet! Erre elkezdi h. "sztem nem igy van de mind1".. mondom bazdmeg elöbb mondta! 11 percet beszéltem a LOgitech-el..Aztán abba maradtunk, hogy beszél a kollégával, aztán hiv hétfön! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
szerk:
#5448:
A válto.. A videon láthato! 2-üres-3 helyett ez van ===> 2-üres-1-3...
Elsö Második
én amugy komolyan sajnálom, én el se tudnám most képzelni az életem a dfp nélkül :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szervizben volt! (juli 7-8kor adtam át.. javitás kezdete: 07.29-08.05...na mind1<#eplus2>#eplus2>) Szoval: idézem a papirrol:
"Hibát én nem tapasztaltam, de egy éven tuli Logitech terméket a Logitechnek kell jelenteni, a 777-48-53-as telszámon, és postaköltség és számla ellenében küldenek egy uj terméket, a telszámon mindent elmondanak, mit kell csinálni" <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Szal hivom is öket, mert a hiba továbbra is fennáll....<#banplz>#banplz>
Szoval kész...Remélem a posta gyors lesz!