15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#7411 Egyébként ha a kábelt levágod, mert ugye azt kell elküldeni nekik, akkor nem lehet még egy másik usb kábelt visszaforrasztani? -
Solt #7410 Ugyanezt tenném én is azzal a kis szemüveges kockával! Pont annyi esze van, mint amennyi látszik... kis evolúciós zsákutca... az ilyeneket baszták le a Tajgetosz tetejéről a spártaiak...
Ha már ilyen hülye, legalább kalapáccsal csinálta volna... de meg tudnám kínozni... aztakurva... -
#7409 ...óó, hogy a kezére, vagy a lábára vágna egyet véletlenül ! -
#7408 Elég lett volna a kábelt levágnia :D -
#7407 Idióta... -
#7406 azé elég jól bírta:D -
#7405 Csak erős idegzetűeknek :
Logitech g25 -
#7404 Mit akarsz ennél komolyabb pedált??? Tökéletes!
Ha valaki ezzel nem tud, akkor hagyja abba a szimezést. :D -
#7403 Ha ingyen lenne nem rinyálna senki :) Habár nem kötelező megvenni. -
#7402 Nem tudom mit rinyáltok a kormányon lévő gombok miatt,a lényeg,hogy működjön -
#7401 Hat ez nem vmi nagy ujitas vicc! :( -
#7400 A ledsor, az öteltes és dizájnos, csak nem tűnik látványosnak. Persze a fényerőtől is függ.
A gombok ugyan nagyon gagyinak tűnnek, de az lehet fotós gond is.
Jó lenne ha a pedálhoz komolyabban hozzányúlnának, a váltóról nem is beszélve.
Bár a képek alapján a ház az ugyan az mindhárom esetben, de optimizmusra ad okot, hogy a váltó házáról eltűnt az a kapcsoló. Lehet belenyúltak a dologba :D
-
#7399 a G27 egy vicc. :)
ha igaz, hogy igy fog kinézni. még DFGT is szexibb.
Sokkal forradalmibb megoldást/ötletet/kivitelezést vártam volna tőlük. -
#7398 Azért nem hiszem, hogy hamarabb lesz G27 mint, hogy megjönne a DFGT-d -
#7397 Ha sokat változtatnának nem g2× lenne a neve hanem g3× v valami más...
Úgy néz ki csak jövő héten jön meg a df gt :( Lehet h lemondom és megvárom ezt a g27-et :D -
#7396 Miért nem? Az egy szar -
#7395 Jogos xD
De akkor is na.. :D Olyan sok mindent nem változtathatnak... Majd kiderül -
#7394 Az a kis kijelző magába majdnem 10 rongy xD
Am, nemtudom, hogy az a kapcsoló eltűnt, lehet csak klikk en páttön, és márik h->szekvenciális és vissza:]
Kormányon is vastagÍtottak kicsit, lehet, hogy most már nem szar műanyag,hanem mondjuk egy minőségibb Acél karika az alapja:]
Kitudja.Meglássuk:]De dfgt-t nemveri még mindig.. -
#7393 A vliágítós kijelző helyett rakhattak volna egy olyat mint ami pl a logitech billentyűzeteken van kijelző... -
#7392 Meg eltűnt a szekvenciális és H váltó közötti átváltó gomb :S
Lehet h az ffb-n alakítanak meg a féken, részleteket még nem tudni, de az tuti h ha így fog kinézni a gombokat sokan át fogják alakítani vmi normálisra, ez elég ronda... -
Solt #7391 Ennyi látszik... ha egy fényképen csak a fejed látszik, akkor az azt jelenti, hogy nincs tested? :D Majd kiderül mit újítanak... -
#7390 Arról nem is beszélve :( -
#7389 No meg majd plussz 10-20 ezer Ft -
#7388 +4 gomb és egy kicsi led sor? Ennyi? xD -
#7387 Igen :) -
#7386 Erre gondoltál? -
#7385 Linket eltoltad:S -
#7384 Ezek után nem hinném h kamu lenne a g27 -
#7383 WTF!?
A DFP-mből olyan hang jön ki mintha ha valami vonat "dudálna".Igaz halkan,de rohadt idegesítő... -
#7382 Kényelmetlen vacak.Olyasmi mint a fékpedál sokkal jobb lenne.Vagy csak szimplán faragni valamit,ami jó heel'n'toe-hoz.Ezzel ha azt csinálod,akkor a fékpedált oldalirányba nyomod el,nem pedig rendesen lefelé. -
#7381 Szerintem az ő pedálja szar :D -
#7380 Szar gázpedál? Mi a szar ezen? -
#7379 Ez kurvajó.És a szar gázpedált is ki lehet cserélni valami normálisra. -
#7378 Ezt meg ide szépen berakom, mer jó.
Most kb 60,870 HUF ra jön ki szállítással. -
Streetwarrior #7377 Az RBR-hez nem kell új profil meg hasonlók. Felrakod a 2 patchet és a RichardBurnsRally_NoSSE.exe-t indítod. Nekem Windows 7 64biten gyönyörűen megy.
...azonban, ha Vistád van (és 7-esnél is) a következőt kell tenned. Elmész a Control panel és ott a User Accounts-ba. Ott látsz egy olyat, hogy Change User Account Control Settings és azt lehúzod az aljára a megjelenő csúszkát. Ha máshol eddig nem volt Force Feedbacked, azoknál is lesz.
Good luck!
...ja és a G27 kamu, vannak képek is, meg lehet nézni. :) -
#7376 Hát eléggé kamunak tűnik a G27, de jó lenne valami újabb már :) Levinné a többi árát is :) -
#7375 32 bites Vistát használok. Új profil létrehozását még nem próbáltam, újratelepítés után is a régit használtam. Azt még nem is mondtam, hogy felejt is a játék... (mondjuk az már nem ehhez a fórumhoz tartozik...) Az a gáz, hogy az RBR volt nálam az egyik húzónév, ami miatt nekifogtam, erre nem akar normálisan működni... -
#7374 Köszi, akkor megpróbálom még1szer, hátha... -
#7373 Az jó kérdés, hogy miért vesznek egyből G25-öt, főleg, hogy a DFGT a hivatalos kormánya a GT5-nek (nem mintha az kihasználná sztem...), biztosan nem kell nekik az a 20-25k, amit jóformán így kidobnak az ablakon... Én még a DFGT-től is féltem, így első kormányként, hogy mi van, ha mégsem nekem való a szimulátorozás... Amúgy nekem is vehetnének egyszer ajándékba egy G25-öt, vagy ha nem kamu, G27-et:)... -
koanla #7372 Mit használsz operációs rendszer helyett? Csak mert az RBR viszonylag érdekes. XP-n ugye megy jól az FFB, de a hardveres hanggyorsítás miatt fagy a játék. (ha azt kikapcsolod, akkor a Sokol rádió körberöhögi a hangminőséget). Vistával szarakodni kell a registry-vel és volt, amikor az sem segített. Win7-en meg még furcsább jelenséget produkált nálam: hol volt FFB, hol nem. Leginkább a profiloktól függött a dolog. Azt vettem észre, hogy egy új profil létrehozása vagy törlése a játékban hatással van a FFB létére vagy nemlétére. Tehát ha volt FFB, akkor a profilokat nem piszkáltam. Ha épp nem volt, akkor vagy létrehoztam egy dummy profilt, vagy azt töröltem. Ezért érdekes, hogy milyen oprendszered van; de alapból ezeket érdemes megnézni első körben. Sajnos még nem találtam megoldást a Win7-es problémára. Azóta - más okból - újratettem és jelenleg jó. Bár a profilokat még bottal sem piszkáltam azóta, hogy létrehoztam egyet, amit egyébként is használok.