Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
nekem ne mond nem kell bemutatni a céget

imsmerem a suxmaniát

de 4hónapja itt 70eFt is volt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

milk41
ja,garanciát nemkapsz.még mindig megéri neked ennyiért?

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

PLackó
köszi a segítséget!

bardocz
És ez miért baj?!<#wilting><#csodalk>
bertino
?

a legjobb kormány.
persze, hogy elérhetõ minden funkcioja PCn.

bedugod, telepíted, megy.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mersant
tokeletesen mukodik, nekem is az van 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

MaSzKa

bertino
kemény 😄

bardocz
bertino
na, azt nagyon jol tetted 😊

bardocz
Hát elég sokan használják,és mindenki azt mondja,hogy mûködik pc-vel,kivéve majd a boltban az eladó,mert a momo drágább,nekem megpróbálták megmagyarázni,hogy dfp nem mûködik pc-vel,de miután már bebizonyították hogy semmit nem értenek hozzá,úgy csináltam mintha elhinném,és inkább eljöttem...
PLackó
Nyomós érvek 😊
Viszont visszaolvasva elég sok a negatív tapasztalat a MOMO-ról.
Ha találok,akkor tényleg inkább Driving Force Pro-t vegyek? Biztosan teljesen kompatibilis a PC-hez?Minden funkciója elérhetõ?

bardocz
Váltó...
milk41
minõség,megbizhatóság

PLackó
Miben különbözik a 22 000Ft-os Logitech MOMO a fele annyiba kerülõ szintén Force feedback-os logitech, vagy más márkájú kormányoktól? Megéri rá beruházni?

bardocz
Valami olcsó ikeás.Oda ne menyjen senki széket vásárolni,ha forgósat akar,ami tényleg jó,az 70k,ami nem éri meg az árát,az 20k,a többi meg nem éppen bestbuy 😛 De az enyémnek négy lába van,nagyából kényelmes is,nekem jó.
milk41
igy😉

milk41
hopp,feltöltöm máshova😄

milk41
kis nosztalgia,itt még mûködõképes a formula-m😄

Dietrich
a pedál neki van tolva az asztal alján futó keretnek amin a nyomtató van 😊 szinte erre találták ki pedig szidtam ezalatt csak gyûlik majd a por 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
úgy törhetett el,hogy beültem és tõlem balra a gép és a 220V csatlakozó..és lusta voltam felállni sokszor mikor az adaptert bedugtam..így az én súlyom ráment erre az egy lábra aztán egyszer nyekk a mûanyag ami szépen reped tovább :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MaSzKa
milyen székkel tolod
,?

Dietrich
vihetik azt is 😊
amúgy nem lom! dvd lemezek, csoki papirok, patkány fészek stb 😊

bardocz
Na,ezért nem kell gurulós széket venni,enyémmel még semmi prbléma nem volt,és a pedál sem csúszkál😊
MaSzKa
lefejeted a ramot? is 😄

MaSzKa
az durva lehetett 😛

pointer4
Karira én is kaptam egy újat, mert arégi nyekergett. Az új ilyen mûanyag volt a régi fém. 3 láb 1xre szakadt le, énmeg beleborultam a nyitott számítógépházba. 😄 Bizonyos szemszögbõl vicces látvány volt. Aztán lecseréltem a régi fém alapra, így kettõbõl lett egy új székem 😄
milk41
én szerencsére nem gurulok sehova,inkább a pedál szokott elcsúszni(nemszoktam a csúszás gátlóbizbaszt benyomni mert utána mikor nincs szükségem a pedálra akkor könnyebb hátra tólni a lábammal

MaSzKa
nekem is ilyen rálépek a fékre és gurolok is 😞

hogy törel?

2-en ültetek rajt az asszonnyal? 😄S

Toby0501
Adják hozzá a lomot is mögé? 😊

Dietrich

Dietrich
ááá csak arra kellett figyelni hogy mikor ráült az ember a fa kocka ott legyen a csonk alatt a többit már az ember tömege elvégezte. 😊
bezzeg a mostani..izmosabb fékezés és már gurulok is el a kormánytól 😄

Dietrich
de mikor kitört..aztán az asszony 2x is 😄

pointer4
Én nem mernék ráülni 😄 , azért ez még táncol 😄
MaSzKa
nme estél hanyatt?

Dietrich
azóta már van új "cockpitem" 😊

bardocz
Az derék😄D
Dietrich
nekem is gurult..megoldottam 😉

köszi akkor hnap vissza viszem
bardocz
Hogyha kevesebb mint 3 napja veted,akkor vidd vissza!És mond meg,hogy adják vissza a pénzedet,mert nem felel meg az elvárásaidnak.Ha rendesek ezt megteszik,és vegyél helyette egy logitechet.Ilyet mondjuk,azt hisz ez az a kormány,ami már bõven jó,és nem a LOGITECH Formula Vibration Feedback Wheel .
Tomo15
Vigyed vissza, és vegyél valami logitechet.
van vmi driver cdje? azt rakd fel.. ne a windows-os game controllerbe kalibrald be szntem
pointer4
Nem ismerem ezt a kormányt, most vagy hibás, vagy digitális a pedál rajta, és képesek ennyi pénzt elkérni egy bóvliért 😞
Sziasztok. Vettem ma egy speedlink kormányt a media marktba 15ért de nem teljesen jó. Vezérlõpult/játékvezérlõ és lehet tesztelni a kormányt. Van egy ilyen kis négyzet és annak a közepén áll a célkereszt. Nyomok egy kis gázt akkor szépen beáll, ugyan ez a féknél is. Viszony ha elkezdem terekni a kormányt akkor oda megy ahova tekertem de nem marad ott hanem jobbra balra fogyamatosan elmozog, és nem áll meg. Játékokba is ezt csinálja 😞 mit tegyek help kösz elõre is
bardocz
Tök jó,ma meghülyült a szekvenciális váltóm...Úgy érzékeli folyamatosan,hogy elõre van tolva.Alig tudtam átállítani pillangóváltóra,mert amint rányomok játék menüben valamire,arra állítja be a dolgot,kettõ hatalmasat rábasztam felülrõl,és utána át tudtam állítani...
bertino
hát... ezekután ez is valami. 😄
reméjjük mostmár nem lesz több gebasz.

AlieN911
15:13 kor hívott a csávo, ki lesz cserélve a kormányom, holnap viszi fel fater, és majd valamikor lesz egy ÚJ<#taps><#beka3><#beka2><#vigyor2><#vigyor2>

Honda - The Power of Dreams

mila69en
nem tudom mi okozza de most kipróbáltam, hogy letörlöm a logitech drivert törlöm a regedit bejezéseket ami bent maradt, újra telepítem és megint ugyanaz van😄DD kétszer jegyzi be mint kormány meg mint joystik<#zavart1>
egyszer logitech g25 racing wheel usb meg logitech g25 simán és megint nem mûködik minden gaméval törlöm a logi g25 bejezést és jó vista<#felkialtas>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

pointer4
Hmm, akkor lehet alaplap függõ, mert volt nforce4 em, gigabyte meg dfi is, mindegyikkel ment. Illetve most valami Intel P35 szutyok, azzal is jó.
mila69en
nem tom nekem csinálta már másik kormánnyal is😄 csak nem emlékeztem a megoldásra de google a barátom😊 vista force feedback azt kapásbol ad egy saitekes forumot ahol panaszkodik a srác..... szerintem inkább nforce-os alaplapom kavar valamit a vistával

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive