Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi az infókat 😊
Azt hittem egyforma a kettõ, mivel valaki írta h õ is így használja, azaz df gt kormány és g25 pedál, gondoltam csaknem vett egy g25öt a pedál miatt 😊
Az elektronikához lehetne például joystickot használni? Vagy mire gondolsz Pointer4?
Azt hittem egyforma a kettõ, mivel valaki írta h õ is így használja, azaz df gt kormány és g25 pedál, gondoltam csaknem vett egy g25öt a pedál miatt 😊
Az elektronikához lehetne például joystickot használni? Vagy mire gondolsz Pointer4?
Ha szerzel, akkor a bekötéshez némi info:
1 Ground (Black)
2 Gas (Orange)
3 Brake (White)
4 Clutch (Green)
5
6 +5V (Red)
7
8
9 +5V (Red)
Mivel a kuplungot nem tudod a DFGT-be bekötni közvetlen, gondolom másik USB eszköz elektronikáját használod majd fel.
1 Ground (Black)
2 Gas (Orange)
3 Brake (White)
4 Clutch (Green)
5
6 +5V (Red)
7
8
9 +5V (Red)
Mivel a kuplungot nem tudod a DFGT-be bekötni közvetlen, gondolom másik USB eszköz elektronikáját használod majd fel.
Nem egyfomra a kettõ a G25 5 + 4 tüske a DFP/DFGT pedig 4+ 3.
Lehet venni átalakítót baromi drágán, vagy marad a házi barkács...
Lehet venni átalakítót baromi drágán, vagy marad a házi barkács...
G25 pedáljának milyen a csatija? Kipróbálnám a DFGT pedálja helyett.. Nincs esetleg valakinek egy nem használt g25 pedálja, arra gondolok hogy mondjuk valaki jobbra cserélte, vagy hasonló 😊
Sikerült! Az volt a gond, hogy a gáz féknél 0 volt nem 1! Mindenkinek köszi a segítséget!
fek,gaz beallitasa Ha nyomkodod a féket és a gázt akkor ott jobb oldalon látod hogy melyik tengely tartozik hozzájuk. Lehet, hogy azok vannak összekeveredve nálad! Az is lehet hogy inverzre van téve a fékpedálod, és pont akkor nem fékez amikor benyomod.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Most fékezni nem fékez csak éppen a fék a gáz a gáz pedig a fék😄
Throttle/Brake ott is separate legyen, és a tengelyekre (AXES) nyomj rá, ott látod majd mit mihez tudsz társítani.
Még mindig nem jó😞 Játékon belül így néz ki: http://kephost.com/view-458_loal.JPG
Onnan pipa ki, és rendesen fog mûködni.
A többi beállítást is érdemes leutánozni, akkor lesz az igazi.
A többi beállítást is érdemes leutánozni, akkor lesz az igazi.
Sikeresen megtaláltam az Amcsi Logi oldalán. Jó is csak most az a gondom, hogy LFS-ben a fék egyfolytában megy. Amint leveszem a gázról a lábam elkezd fékezni. Ha megnézem a beállításokat és nem nyomok semmit akkor is azt mutatja, hogy tövig van nyomva a fék.
Logtiechnek olyanja van hogy software 5.04. Ebben már benne van a dfgt új gombjainak kezelése is. Minden Logi kormányhoz ez való.
Próbáld ki, ha meg hivatalost választ szeretnél, akkor nem megy PC-vel, csak PS3-al <#beka3>#beka3>
Amit linkeltél az G25. De ha itt megnézed nincs sehol a DFGT. Amúgy a hivatalos honlapot néztem elõször...
WWW.LOGITECH.COM
Biztos vagyok benne, hogy nagyon agyafúrt ötlet lehet, hogy ide rakták fel. <#kuss>#kuss>
Biztos vagyok benne, hogy nagyon agyafúrt ötlet lehet, hogy ide rakták fel. <#kuss>#kuss>
Sziasztok! Tudna valaki dobni egy linket Logitech Driving Force GT driverhez? Már gugliztam de nem találok:S
szerintem gamepad, mivel az ujjadat gyorsabban mozgatod, mint eltekersz egy kormányt, de a szimulátorozáshoz elengedhetetlen a kormány, mivel autót azzal szoktak vezetni 😉
Árkád autós játékban (Grid/NFS) GamePaddal, szimulátorban (LFS/rFactor) kormánnyal könnyebb, de gyakorlás kérdése csak, van aki egérrel driftel szimuval.
Szerintetek mivel lehet jobb köröket futni? Egy gamepaddal, vagy egy kormánnyal?
Ez eddig is így volt. H váltó rendes használatához át kellett ezt írni az rFactorban. Csak azért kell, mert nincs külön gombod az üreshez. Ezért addig tartsa fokozatban, amíg benyomva marad a sebesség érzékelõje. Amikor nem így megy, akkor lehet kis idõt nyerni, mert fokozatok között nem vált át üresbe.
most akkor a g27 esetén a beváltáskor az adott sebességben a "kapcsolo" benyomva marad (ezzel jelezve, hogy sebességben van) ? nem lesz ezzel kompatibilitási gond ? (ok, a kattanás így nincs, de... ahogy nézem van ahol konfig fájlt kell szerkeszteni miatta ??? ez AMATÕRSÉG 😞 )
Forza.
Azért az nem ugyanaz...
H-váltót nem lehet szekvenciálisnak használni? 3-as levált, 4-es fel, és vissza kell húzni középállásba.
Egyetértek a G25 annak idején forradalmi volt...és még mindig az. Gondolom a G27-et azért alkották, hogy lecseréljék. Szépen kivezetik a piacról és átállnak lassan majd a G27 gyártásra. Ez egy "jobb" G25, de nem érdemes cserélni akinek már van. Ha valaki most adja a fejét komoly szimezésre az gondolja meg, de a szekvenciális váltó hiányára készítse fel magát. Nyílván ez nem akkora nagy probléma, mert pillangó váltók ott vannak csak a legtöbb versenygépben szekv. váltó van.
De azért az új szériás G25 hangjánál szebb dízel hangot még nem is hallottam.....>x<
De azért az új szériás G25 hangjánál szebb dízel hangot még nem is hallottam.....>x<
Lehet azért hangos az új G25 sorozat, hogy a G27 még halkabbnak tûnjön 😄
De igazából, az a kiskölök aki nem fog kijelzõt fabrikálni, szétkapni a kormányt átfûzni rajta kábelt, megbontani a pedált, fúrni bele pár lyukat. Azoknak meg a társaiknak teljesen jó frissítés. Eleve nagoyn jó kormánynak számít, nehéz ebben az árkategóriában ezt csak úgy ûberelni. Másnak sem sikerült még ezt a szintet hozni.
Azért tisztán látszik, hogy G25 rõl nem érdemes majd váltani. 😄
De igazából, az a kiskölök aki nem fog kijelzõt fabrikálni, szétkapni a kormányt átfûzni rajta kábelt, megbontani a pedált, fúrni bele pár lyukat. Azoknak meg a társaiknak teljesen jó frissítés. Eleve nagoyn jó kormánynak számít, nehéz ebben az árkategóriában ezt csak úgy ûberelni. Másnak sem sikerült még ezt a szintet hozni.
Azért tisztán látszik, hogy G25 rõl nem érdemes majd váltani. 😄
Legyen bármilyen gagyi a G25 váltója (bár nekem sosem volt vele problémám), akkor is jó hogy van benne szekvenciális váltó. Az hatalmas hiányosság a G27-ben szerintem. Én nem kritizálok, mert biztos sok okos ember tervezte, de nekem olyan érzés mintha kicsit még ráfoltoztak a G25-re és kész. Szívesen kipróbálnám, hogy össze tudjam vetni a G25-tel a force feedback-et. Nekem most egy halalból visszahozott G25 zombikormányom van és az olyan csendesnek tûnik, mint a G27. Bevallom kicsit csalódott vagyok, sokkal több (és hasznosabb) újításra számítottam. Több fejlesztést Logitech, olyat amit nem lehet 1 délután alatt megcsinálni!!! Ezeket mind modderek már megcsinálták, csak sokkal jobban...
Ha veszek is majd ilyet (nem zárom ki - mondjuk ha meghal a G25-öm valamelyik alkatrésze) biztos nem 1 éven belül. A Logitech-nek van egy olyan jó szokása, hogy az elsõ szériás termékeik hajlamosak a meghibásodásra.
Ha veszek is majd ilyet (nem zárom ki - mondjuk ha meghal a G25-öm valamelyik alkatrésze) biztos nem 1 éven belül. A Logitech-nek van egy olyan jó szokása, hogy az elsõ szériás termékeik hajlamosak a meghibásodásra.
Ehh, qrnám^^...Jah, ez nem az a topik xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ha jól értettem akkor ilyesmik változtak:
- 6 gomb a kormányon, bár azt mondta az egyik srác, hogy nagyon közel vannak a kézhez (nagy kezûek hátrányban)
- ledek a váltáshoz (RaceON-al már mûxik is..)
- a pedáloknál a kuplung és a fékpedál lemeze tologatható balra jobbra három pozícióban, és ha jól láttam meg is vannak emelve egy betéttel, ami valószínû el is távolítható
- a váltónál nincs kapcsolási lehetõség, és állítólag át van tervezve ????
- az FFB lyuk állítólag eltûnt középrõl
- valami optikai szenzorokat említettek a féknél, de ezt lehet félreértettem és másról beszéltek
- halkabb lett a g25-höz képest
- de drágább (most a G25 megjelenési árához képest-e azt nemtom)
- X-Bon ugyanúgy nem megy
Pontozás alapján a legjobb kormány amit valaha teszteltek....
300$, tehát 300€-ra számolhatunk nálunk
- 6 gomb a kormányon, bár azt mondta az egyik srác, hogy nagyon közel vannak a kézhez (nagy kezûek hátrányban)
- ledek a váltáshoz (RaceON-al már mûxik is..)
- a pedáloknál a kuplung és a fékpedál lemeze tologatható balra jobbra három pozícióban, és ha jól láttam meg is vannak emelve egy betéttel, ami valószínû el is távolítható
- a váltónál nincs kapcsolási lehetõség, és állítólag át van tervezve ????
- az FFB lyuk állítólag eltûnt középrõl
- valami optikai szenzorokat említettek a féknél, de ezt lehet félreértettem és másról beszéltek
- halkabb lett a g25-höz képest
- de drágább (most a G25 megjelenési árához képest-e azt nemtom)
- X-Bon ugyanúgy nem megy
Pontozás alapján a legjobb kormány amit valaha teszteltek....
300$, tehát 300€-ra számolhatunk nálunk
Hát ez elég vacaknak hangzik, ilyen érzékeny irányításnál , elég ideges lehet az autó. Egy nagyobb teljesítményû verdát nagyon nehéz lehet útontartani, kanyarkijáratnál, stb...
Úgy 60° hogy jobbra és balra is akkor éri el a maxot nem a 90°-nál!
Köszi!Mert csak 6 hónapja nyomom egy 10 000 ft-s kormánnyal azt már kb 60°-os fordulatnál olyan mintha maxig forgatnám a játékban!És nagyon zavaró!És gondoltam ha ez megszûnik akkor nyerhetek kicsit!
Háth, nagy mértékben függ a sofõrtõl. Ha most veszel egy Frex kormányt 400.000,-Ft ért, nem fogod lehagyni azt, aki 6 éve tolja egy belépõ szintû kormánnyal pl.
De bizonyos szint felett, számíthat több tizedet is.
De bizonyos szint felett, számíthat több tizedet is.
amugy mindenképpen, ja <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szevasztok!Szerintetek a Driving Force Pro GT-vel gyorsabban lehet menni egy ilyen 10 000 ft-s tesco-s gagyihoz kéepst?Mármint jobb idõket lehet menni?Mert ennek a 10 000 ft-s vacaknak mindig van valami gondja!
Kösz a válaszokat 😊
Én ajánlom neked ennek elolvasását: Kormány Kalauz (rohadt jófej a gyerek aki írta, személyesen is ismerem 😄)
És javaslom, hogy fontold meg a Saitek R440 és R660 vásárlását is, egész eddig 16k fölötti áron mozogtak, most jelentõsen leestek az áraik...
És javaslom, hogy fontold meg a Saitek R440 és R660 vásárlását is, egész eddig 16k fölötti áron mozogtak, most jelentõsen leestek az áraik...