15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#9577 Baszhatják ha már egyszer kiküldték.. Senki se fogja viszaküldeni :) ( persze magambol indulok ki, de szerintem logikus) -
#9576 Aha, de csak fel fog nekik tűnni, mert szerintem most jópár ember több csomagot kapott a vártnál. -
Rainbow15 #9575 az komoly :D -
#9574 tehát most az 1 rossz momódból lett 2 jó dfgt meg 1 jó momo?:DDDD -
#9573 Mert ugyanaz a driver van a joystickokhoz és a gamepadokhoz is. -
#9572 Manuálisan is belehet rakni játékokat. -
#9571 Miért van az, hogy a logitech profiler cask olyan játékokat ismer fel, amihez nem is kell kormány?(cod4,devil may cry) -
#9570 bazdmeg :DDDDd mázlista -
#9569 Force Ex - DFGT csere?:D -
#9568 Sajna a fanatec pedálja nem működik egyedül, ha rádugom a ps2-es portra. Talán a supportjuk tud majd segíteni abban, hogy magában tudjam használni. -
#9567 1 ELÉG! :D. -
#9566 Én is cserélnék, pár ezrest ráfizetek ha gondolod XD -
#9565 Egyre?:DD -
#9564 Behugyozok, ez fantasztikus:DD -
#9563 gihi :D -
#9562 DFP - DFGT csere??? :D Semmi baja csak lecserélném egy újra! :D -
#9561 hoppááá :DDD -
#9560 ,,I,, Nem mondom meg mit gondolok most és mit mondtam ki meg hogy ..... áhh ,,I,, -
#9559 LOL
Egy DFGT-t küldhetnél :D -
#9558 Hát ez kurva nagy sztori! Mondtam én, rendesek ezek a Logitech-esek! -
#9557 Na akkor a történet:
Felhívom logitechet, hogy rossza momo, oké, küldenek másikat, bekerül a rendszerbe a rendelés.
Kiderül, hogy nincs, küldenek DFGT-t, két héten belül. Felhívom őket, hogy nem jött meg, kiderül a rendszerrel gond van, újraküldik, másik referenciaszámmal, ez érkezik május 26-án.
Ma megjön a csomag, mivel már a momo-nál is hibás lehetett a rendszer, így ez is benmaradt, megjavították, küldtek két DFGT-t meg egy MOMO-t. Imádlak Logitech!:DD -
#9556 1 neked, 1 nekem, 1 a többieknek! :). -
#9555 Most hívott a futár. Miért 3 csomagot hoznak?:D -
#9554 De nem ám nekem se vitték el :) -
#9553 Gondolom a régit nem akarják majd elvinni, ugye? -
#9552 Huhúú, már bécsben van a kormányom:) -
#9551 Nekem kicsit furcsa,mert 1esbe,3asba,5ösbe kapcsolásnál semmi hang,ha viszont máshova váltok akkor olyan hangja van mintha benyomnék 1 gombot. -
#9550 Megneztem 2 ev van rairva! :) Piocit furabb a regi G25osomnel, az vhogy csattogosabb volt, ami a valto reszet illeti!! -
#9549 Sziasztok. Ha valakinek van otthon rossz kormánya és a pedálsor még jó, akkor azt megvenném. Kuplung pedálnak kellene. Ha valaki tud segíteni jelezze. Előre is köszi. -
#9548 Mindenképpen érdemes venni hozzá, mert szerintem sokkal jobb úgy. Ha lehet, akkor minél puhább labdát vegyél. -
#9547 Úgyis kell majd vennem úszáshoz cuccokat, mert mind eltűnt itthon, úgyhogy majd akkor egy labdát is veszek hozzá:D
Elvileg szerdán jön a DFGT, legalábbis UPS ezt mondja. -
#9546 Csak bepaszírozod a fékpedál alá a labdát és kész. Najó ha nagyon akarsz trükközni, akkor valami ronggyal kitömheted jobbra balra a fékpedál alatti részt, hogy ne tudjon elmozdulni a labda és akkor már teljesen tökéletes lesz :) -
#9545 Tudtam, hogy van valahol ilyen link, de a nagy piros betűk mellett úgy eltörpült, hogy nem találtam:DD Erről van valami kép? Annyira egyszerűnek tűnik csak úgy odanyomkodni, csak van valami trükközés benne :-D -
neilszab #9544 Próbáld ki a Squash labda trükköt, ott van a leírása a "+trükkök!!!" link alatt. -
#9543 Na ez már igazán top minőségi cucc.
Letesztelném szívesen, csak félek hogy beleszeretnék :D -
#9542 Ahogy azt elnézem, sehogy sem lehet megoldani :\ -
#9541 Felhívod őket, hogy elromlott, mondanak egy referenciaszámot, amivel lefényképezed a hibás terméket, esetleg levágod az usb-t, ha kérik, és küldenek egy újat. Nekem ha elromlik valami logitech cuccom, akkor isten ments, hogy a boltba menjek vissza vele. -
#9540 Magyarul, ha lejarna 1 ev, akkor is mehetnek ezzel a szamlaval logitech markakepviselethez? -
#9539 Akkor is a garancialevél számít,az enyémen rendesen 2 év van. -
#9538 Bolt 1 év, logitechnél 2 év...