Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én értek a mechanikához ha vki elmondja mit kell megnéznem megcsinálom kormányt még nem szereltem
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
nekem ilyen kormányom van
folyton ki be kapcsol a gépen észleli aztán meg 5mp re rá nem észleli a kormányt mi lhet a baj??
ja meg ha vki tud hozzá drivert linkeljen pls me ez már nagyon régii!!
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
de láttam a neten hogy az xpadder 5.4 kompatibilis vele csak éppen nem lehet letölteni sehonnan ha tudnátok jól mûködõ linket adni megköszönném
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
GT3 porsche tiszta szegyen. Markanevet bepiszkoltak! :)
Nem tudom mûködik-e ez a módszer. :)
Feri: Epp azon kattogok,h veszek 1 G25-ot ismet, 2 ev utan gariztatom es adnak G27et! :)
megtudnátok mondani hogy az xpaddert hogy csináljam meg windows 7-re
mert nem akar sikerülni mert mindig lefagy a progi
válaszokat köszi
#8174:
"valamint szivárognak az infók arról, hogy a G25 már nem nagyon lesz sokáig a piacon, ha elfogynak a jelenlegi készletek"
Ennek van igazságalapja sajnos. :(
valamint szivárognak az infók arról, hogy a G25 már nem nagyon lesz sokáig a piacon, ha elfogynak a jelenlegi készletek, akko' annyi...
http://goo.gl/gd6Zi5
Szerintem nyugodtan vegyél momo-t, olyan mennyiségû használatra amit írtál, kibír 4 évet simán.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nálam is ráfogott de kilazult az illesztésnél és néha lecsúszik...Futam közben nem egyszer kellett már szerelnem ...
és rá tudom fogatni az asztalra rendesen
De akkor valószínûleg a MOMO lesz a befutó.
Kösz a válaszokat.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.