Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megúsztatod kontaktsrpayben vag wd40el, akkor van esély rá hogy életre kel rendesen 😄 Az érintkezõt kell hogy lepucolja 😄
Még egy kérdés 😄 Ha szétszedem befújom WD40-el a potit akkor az fog használni, vagy a poti mehet a kukába?
A kapcsoló meg így néz majd ki, mint a bal felsõ.
Hogy lehet leszedni a kormányról???? 😊
És az ALPS mit takar?
A 125msec az túl lassú ? 😄
Valahogy lelehet szedni a gombját úgy, hogy vissza is tudom rakni? 😄
"Repeat Shifts="0" // 0 = no repeat shift detection, 1 = detect and eliminate accidental repeat shifts within 100ms, 2 = 150ms, 3 = 200ms, 4 = 250ms, 5 = prevent shifting again before previous shift is completed"
Szóval meglehet csinálni ezt valahogy?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Hova gondolsz?
Megadtam neki ami járt.
Nemes egyszerûséggel bevágtam a kazánba!
Füsté lett.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Jelentem,hogy mégsem vagyok a kevés szerencsések egyike,
az én MOMO-m is hozta a formáját,vagyis kaputtgegangen!
Nyugodjék békében!
Ez van, mások vagyunk 😊
Nem hiszem hogy a tengely lógna, fel-le holtjátéka lenne. Inkább a fogaskerék hangja zavar nem? Azt megszûntetheted a motor eltávolításával, csak akkor nem lesz FFB-d.
Nem kell a kocsiba zene, majd a motor muzsikál!
Valószínû a legolcsóbb megoldás, most venni egy null kilóméteres MOMO-t, kiszerelni belõle a jó csapágyat, és átrakni abba, amiben rosz.
Nem tud valaki abban segíteni, hogyan lehet megcsapágyazni a Momo kormányát.
Thx!
Nem kell a kocsiba zene, majd a motor muzsikál!
de még semmi gondom nem volt vele de még a pedálokkal sem.
Esetleg nem lehet,hogy a kormánytengely végén lévõ poti fellazult,vagy hasonló?!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Forza.
Akárhol is néztem, csak az 5.3 volt fennt. Amit linkeltem arra az egyre mondták hogy az 5.4, de nem ellenõriztem le. 'ripso7' -szerinte csak az 5.4 tõl megy. A honlapon meg már 5.5 is van.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha keménykedsz vele, akkor 1x szét kell szedni két zsinort beforrasztani egy év múlva, a hátramenet miatt.
Ezt persze csak arra alapozom, hogy a G27 ára leugrott 60.000-re.
Használtan meg bolond lenne most valaki eladni 35 alatt, amikor 40ér simán ellehet majd adni ha már nem lesz g25 készleten.
Forza.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...