Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Igen a bal pillangó váltó alá akarnák befújni a potihoz WD40-el 😄
pointer4
Már hogy a gomb?
Ha megúsztatod kontaktsrpayben vag wd40el, akkor van esély rá hogy életre kel rendesen 😄 Az érintkezõt kell hogy lepucolja 😄
Norbi1990
Köszi!
Még egy kérdés 😄 Ha szétszedem befújom WD40-el a potit akkor az fog használni, vagy a poti mehet a kukába?
pointer4
Hát a kormánykerék hátuljában van sok gomb, azt kell kicsavarni, akkor kettéjön 😄
A kapcsoló meg így néz majd ki, mint a bal felsõ.
Norbi1990
De a kérdésemre még mindig nem kaptam választ 😄
Hogy lehet leszedni a kormányról???? 😊
És az ALPS mit takar?
pointer4
Ja, egy szimpla nyákba ültetett mikorkapcsoló lesz alatta, az a 4 lábú ALPS.
A 125msec az túl lassú ? 😄
Norbi1990
DFP-nek a bal oldali pillangó váltóját 😄
pointer4
Minek a milyen gombját ?
Norbi1990
Nem erre gondoltam mert így meg nem tudok normálisan visszaváltani se 😄
Valahogy lelehet szedni a gombját úgy, hogy vissza is tudom rakni? 😄
nekem is csinálja, de eddig max 2-t váltott, de nekem felvált. leváltásnál nincs bah

pointer4
rfactor/racesorozatnál plr/konfig fájlban ez:
"Repeat Shifts="0" // 0 = no repeat shift detection, 1 = detect and eliminate accidental repeat shifts within 100ms, 2 = 150ms, 3 = 200ms, 4 = 250ms, 5 = prevent shifting again before previous shift is completed"
Norbi1990
DFP-nek a pillangóváltóját meglehet valahogy csinálni, hogy normálisan mûködjön, mert nekem mindig kettõt sõt volt már olyan, hogy hármat vagy egymás után kétszer váltott le 😮
Szóval meglehet csinálni ezt valahogy?
pointer4
Szerintem a pillangóváltót el lehet adni róla jó pénzért, EX/DFP/DFGT tulajok tuti vennék 😄

bardocz
Lehet a végén össze tudnál rakni egy jót belõle😄
fery02
Én ha megtehetném, gyûjteném õket. Lenne már sok rossz, rongyos MOMO-m, sorba a szekrény tetején díszítésként. <#buck>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

mila69en
csak arra ügyeljen nemhogy egy 70éves nénike alásétáljon<#vigyor1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Mákvirág
Nem vagyok én ennyire idegbeteg!
Hova gondolsz?
Megadtam neki ami járt.
Nemes egyszerûséggel bevágtam a kazánba!
Füsté lett.

pointer4
Ez persze attól függ merre laksz, lehet mire leérsz lenyúlják 😄
Ulvar
A megoldás. Felmész egy magas épület tetejére (nálunk ez a 10. emelet 30m magasan). Fogod a MOMO pedálod majd kormányod és rituális tánc után fogod és ledobod. gyönyörködsz milyen szépen száll majd lemész széttaposod utána felgyújtod miközben újra körbe táncolod rituálisan.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Mákvirág
Tisztelet Hölgyek,Urak,Kisasszonyok!
Jelentem,hogy mégsem vagyok a kevés szerencsések egyike,
az én MOMO-m is hozta a formáját,vagyis kaputtgegangen!
Nyugodjék békében!

pointer4
Sokkal fínomabb és hosszabb a gáz pedálútja, jobban adagolható. De olvasd el a cikkem 😛
Jah ténylge Pointi, akartam kérdezni... a Clubsport pedál a nyomásérzékeny féken kívül tartogat még magában bármi elõrelépést a G25-höz képest?

G25 load-sensor mod

60 dolcsiért rendelhetõ, könnyen beszerelhetõ... 😊

pointer4
De most miért? 😊 Volt egy kollégám, õ neki azért nem kellett kormány (épp momo), mert este ha játszott zavarta a szomszéd szobában alvókat a zaja- <#vigyor3>
Ez van, mások vagyunk 😊
Látom jó kedvedben vagy😄

Toby0501
<#fejvakaras>

pointer4
Abban egy nagyon baba fémcsapágy van szerintem.
Nem hiszem hogy a tengely lógna, fel-le holtjátéka lenne. Inkább a fogaskerék hangja zavar nem? Azt megszûntetheted a motor eltávolításával, csak akkor nem lesz FFB-d.
bardocz
😄D
Én úgy gondoltam valami fém csapágyat beletenni.

Nem kell a kocsiba zene, majd a motor muzsikál!

tényleg, ASD:_?GASDGA_😄SH 😄

[HUN]FaTaL
De ha vesz egy nullkilóméteres Momo-t akkor már használja azt nem?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

pointer4
Rendelni kell a gyári tartozék csapágyat ( Logitech nem árul) majd szétszedni, kicserélni.
Valószínû a legolcsóbb megoldás, most venni egy null kilóméteres MOMO-t, kiszerelni belõle a jó csapágyat, és átrakni abba, amiben rosz.
Sziasztok!
Nem tud valaki abban segíteni, hogyan lehet megcsapágyazni a Momo kormányát.
Thx!

Nem kell a kocsiba zene, majd a motor muzsikál!

MOMO-ban nem ptoi van hanem optikai jeladó.

Mákvirág
Hello! Én jóformán csak Dirt-ezek a momo-val,+ néha egy kevés Grid,
de még semmi gondom nem volt vele de még a pedálokkal sem.
Esetleg nem lehet,hogy a kormánytengely végén lévõ poti fellazult,vagy hasonló?!

sajnos az enyém is ilyen, próbáltam kitisztítással, de nem lett jobb. Rallyzni nem próbáltam, nem is tudtok vele? Csak verseny közben nagyon idegesítõ, amikor korrigálni kell, aztán elállítódik a kormány... Lassú kanyarokban meg ha szerencsém van, vissza tudom kalibrálni egy kis veszteséggel. De nem lenne rossz egy megoldás rá 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

arty
_nincs_ 5.4 publikusan, bele kell nyugodni és kicsengetni a 10$-t érte, ha vkinek xpadder kell win7 alá

Forza.

pointer4
Hát aztat nemtom, csak keresgéltem, sosem használtam.
Akárhol is néztem, csak az 5.3 volt fennt. Amit linkeltem arra az egyre mondták hogy az 5.4, de nem ellenõriztem le. 'ripso7' -szerinte csak az 5.4 tõl megy. A honlapon meg már 5.5 is van.
ripso7
köszi szépen és ezzen nemkell semmit sem állítani hogy windows 7-en menjen?

[HUN]FaTaL
Ipont nézd meg és rendeld meg, ha most megrendeled akkor asszem holnap délután 2 után mehetsz érte, vagy holnapután hozza a futár.

http://goo.gl/gd6Zi5

pointer4
Ha a H-váltót nem ütöd vágod, akkor semmi.
Ha keménykedsz vele, akkor 1x szét kell szedni két zsinort beforrasztani egy év múlva, a hátramenet miatt.
Igen tudom! Ezért is akarok most venni. Holnapig megrendelem mindenképpen! Amúgy gondok vannak vele? DFGT-m volt egy évig annak semmi gondja nem volt!
pointer4
Akárhol is találsz, szerintem siess, mert lassan kifogynak a készletek.
Ezt persze csak arra alapozom, hogy a G27 ára leugrott 60.000-re.
Használtan meg bolond lenne most valaki eladni 35 alatt, amikor 40ér simán ellehet majd adni ha már nem lesz g25 készleten.
Sziasztok! Most tervezek G25-öt venni! Tudnátok ajánlani vmi boltot ahol van készleten, és korrekt áron is van? Esetleg van valakinek használt?
arty
(mondjuk anno irta a srác, h ha kijön az 5.5, az 5.4-et ingyenessé teszi...)

Forza.

pointer4
Sõõt, már v5.5. Szerencsére nem drága.
pointer4
arty
az 5.4 fizetõs program lett, 10$! a letölthetõ változatok mind korábbi, nem mûködõ verziók

Forza.

adikakk
technology innovation compressor supreme force feedback a kormány neve

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

pointer4
Nem baj ha nem értesz a mechanikához, mert elektromos hiba lesz.
Cseréld ki a kábelt, valószínû megtört a vezeték elsõ körben.