15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • lac coo
    Meg két hét szívás mire körbe érsz a pályán ! :DDD
  • bardocz
    Értem. Én feladtam a nagy álmokat..:D
    Viszont ha minden jól megy most hétvégén nekiállok egy h-váltót összerakni. Feltéve ha megjönnek az alkatrészek hozzá postán. Koncepció megvan, fából lesz majd a nagy része.
    Sajnos a G25 usb-sre alakított változata nem megy már rendesen, arduinoban meg nincsen kedvem átprogramozni, hogy jó legyen, szívtam vele eleget. Viszont jó lesz majd kéziféknek.
  • macleody
    Izgulás van. Már csak kettőt kell aludni. Elvileg :)
  • macleody
    Én úgy gondoltam, hogy a G27 után a legjobbat szeretném, amit még meg tudok fizetni. A DD szerintem 1000€ fölött lesz. Most rendeltem egy V3 inverse pedált akcióban, meg egy BMW GT2 kormányt. Remélem karácsonyra összejön a pénz a bázisra. Ha közben el tudom passzolni a váltóhibás kocsimat is, akkor meg főleg :) Bár az nehéz dió lesz. Először nem akartam belefeccölni ennyi pénzt. V2.5 bázis, P1 elite kormány meg elite pedál volt tervben 700€-ért. De azt a frankó pedált nem tudtam otthagyni ennyiért :) Ha nem lett volna ez az akció, akkor már tekergetném, de így még várnom kell vele. De addig is a pedált legalább tudom majd használni.
  • bardocz
    Megéri a felárat?
    Én is gondolkoztam azon, vagyis még directdriveról indultam, de annyira keveset használom mostanában, hogy maradok az akciósnál inkább, a G29 után ez is előrelépés lesz szerintem, és használhatom a fanatec kormányokat könnyen.
  • macleody
    Nem akciós a v2.5.
  • bardocz
    Miért nem veszed most meg, amíg akciós?
  • lac coo
    De, jobb .
  • macleody
    Annyival nem lehet jobb egy tspc, hogy megérje váltani nem?
    Bakker, remélem még az idén meg tudom venni a fana bázist. Jó lenne kari meg szilveszter között már azt tekergetni, úgyis szabin leszek.
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.11.26. 16:37:00
  • lac coo
    T300-at.
  • macleody
    TX-ből meg T300-ból láttam bázist. Most mit tekergetsz? Nem emlékszem már :)
  • lac coo
    Nem tudom, biztos lesz később csak a bázis, de most még nincs szerintem .
    Nem mintha venni akarnék, csak érdeklődöm ! :))
  • macleody
    És ha behal? Garancia? De ez a tm kormány meg mégdrágább ahhoz képest ahogy kinéz :) Tényleg nem lehet ezt kapni külön? Mármint a bázist perec nélkül, mint a fanánál.
  • lac coo
    Fanatec drága, és azért nyugodtan nem aludnék, hogy nem hal be fél év alatt ! ;)

szerk: mondjuk annyira nem is drága, jah :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.26. 16:21:43
  • macleody
    Nem ismerem ugyan ezt a tm kormányt, de tuti nem vennék Fanatec helyett ilyet :)
  • lac coo
    Pedal nem kell, az nem erdekel. En csak sparco kormanyosat lattam meg, de aza meg mar rohadt draga....
  • unrealnoise
    Téged miért érdekel? Vagy bárki? Nagyon túl van árazva az a cucc nem? Vagy tévedek? Pláne, hogy most akciós a Fanatec cucca.
  • Fehercsoki
    Nyilván nem, létezik TS-XW változata is, nem olyan sokkal drágább és van hozzá pedál.
  • lac coo
    A tm tspc csak ezzel a nyomorult formula kormannyal kaphato ?
  • Solt
    A már kifizetett csomagot én mindig kibontom, nem szokott szólni érte a futár... amikor az Ocolus-t rendeltem utánvéttel, azt nem engedte kibontani amíg alá nem írom, ott volt bennem egy kis gyomorideg! :)
  • macleody
    Azt hiszem mikor az Aqua-ból rendeltem, még ott is felhívták a figyelmemet, hogy ellenőrizzem le a cuccot mielőtt átveszem. Az Iponos árut is fel szoktam bontani.
  • lac coo
    Futartol fugg, ekvileg nem engedik, mert nincs ilyen lehetiseg, ha joban van a futarral az ember , vagy rendes akkor engedi, es elkonyveli serult csomagolasnak ha estelg nem veszi at az ember.
    Direkt ilyen lehetoseget eddig emagnal es Extremdigitalnal lattam, ott ra is kerdez a futar szeretnem e felbontani fizetes elott...
    De egy fanatec nem fog ilyennel trukkozni :))
  • Solt
    Csak utanvétes csomag esetén nem engedik.
  • ManoNegra
    Nekem Elite van, abszolút nem hangos, főleg DFGT után, ég és föld. Nagyon meg vagyok vele elégedve.

Ha a hozzá járó P1-es kormányt akarod használni, az hajlamos a bilincs túlhúzásánál megrepedni, de attól még masszívan a helyén marad.
  • unrealnoise
    Fanatec CSL Elite-et használ valaki? Nem hangos? Eléggé le van akciózva, jó lenne ennyiért lecsapni rá, de ha rohadt hangos, lehet inkább kihagyom. A Thrustmaster TX458-asom is tök halk volt, egészen amíg a ventik nem kezdtek el forogni mint az állat. Be is halt a kormány asszem egy év alatt, mondjuk kaptam cserébe egy totál újat, szóval szavam nem lehet.

Ha valakinek van valami személyes tapasztalata, írja már meg lécci :)
  • macleody
    Hát én meg pont leszarom mit enged a csomagküldő. Főleg egy 700 eurós csomagnál. Különben meg eddig is felbontottam a cuccokat. Az asus fejhallgatót is, a mobiltelefont is, meg a videókártyát is. Nehogymár féltéglát küldjenek, azzal nem tudok kocsikázni asettóban :)
  • lac coo
    ...ami nem fog sikerülni, mert a csomagküldő cég nem engedi felbontani ! :)
    ez mindig a halálom !
  • macleody
    Most kaptam egy emilt, hogy köszönik blablabla, vizsgáljam meg a cuccot átvétel előtt, meg ha nem kapom meg 3 héten belül szóljak nekik. Ha nem lesz itt jövő hétvégéig küldöm a rakétákat :)
  • macleody
    Áhh yesss, payment verified. Mikor jön már??? :)
  • Norbi1990
    Sziasztok!

Amazonon van egy elég jó ajánlat G29-re 45ezerért (link) és az a kérdésem, hogy a garanciális dolgok ilyenkor hogy vannak? Magyar logitech tudja kezelni? Valakinek van már ilyennel tapasztalata?
  • bardocz
    Én UK-ból próbálkozok, de semmi.
  • __Jacek__
    Ránéztem kétszer megakadt de simán elmentem odáig hogy fizetnem kellett volna:) Nem MO-ról..
  • bardocz
    Még nem is láttam ilyen oldalt, ami bejön helyette :)
    Másnak is a blocked request jön be, vagy csak lassú?
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.11.24. 14:29:02
  • Solt
  • macleody
    Na, csoda történt. Elvileg megvan a cucc.
  • macleody
    Hát jó, de mennem kell vissza melózni, ebédidőben vagyok most épp itthon.
  • Pitti
    Nehogymá feladd :) nekem az előbb majdnem sikerült eljutni a kasszáig vele, aztán object errorral elszállt az oldal.
  • Solt
    Mondtam, hogy ez lesz... ez olyan van BF meg nincs is! :)
  • macleody
    Na ennyit a nagy vásárlásról. Nincs nekem erre időm.
  • Solt
    Nemsokára kész, majd dobok fel róla képeket! ;)