15100

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Pitti
    Nálam az egész cockpitet rezgeti. 95%-nál jön...:) Mondjuk nekem a kormány FFB is rázza a cockpitet. :) tiszta motion cockpit feeling :)
  • macleody
    A holnapi licit "áldozata".
  • ManoNegra
    Az elején egy DFGT-vel, aztán most a CSL-el is ment rendben.

Mondjuk nálam a pedál nem a kormányra van kötve, hanem külön USB-n van a gépen.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.12.03. 18:44:19
  • bardocz
    Kipróbálom majd másik USB-t, de eléggé zavaró a dolog. És ahogy nézem neten, nem egyedi dologról van szó.
  • macleody
    Fanatec kormánnyal vagy anélkül?
  • ManoNegra
    Én aránylag finomra állítottam be a féket, így nagyon jól lehetett érezni. A Dirt rallynál nálam is csak akkor ment a motor, mikor a levegőben volt az autó, a gázról meg nem vettem le a lábam
  • lac coo
    En sose ereztem a feken, azert taposom tobb tiz kiloval, az a kis vibramotor nehogy mar megrezegtesse a 10-20-30 kiloval letaposott pedalt.
    Egyedul dirt ralliban erzem mikor levegoben blokkol lehelletnyi nyomasra.
  • ManoNegra
    Nem tudom mi lehet a probléma, mert nálam megy. Vagyis a gázpedálon megy a motor, mikor kipörög a kerék, de a fékpedálon egy ideje sajnos olyan gyenge a motor, hogy nem érezni semmit, éppen emiatt vagyok levelezésben a Fanatec supporttal.

Egyébként működött eddig mindennel, Assettoval, Automobilistával, Rfactor2-vel stb.
  • ManoNegra
    Múltkoriban nekem is volt ilyen problémám, hogy elmászkált a középállás. Az usb kábelt át kellett dugnom egy másik csatlakozóba, akkor megjavult. Egyébként a CSL Eliten ha középreállítod a kormányt, egyszerre kell megnyomni a három kis vonalat jelző gombot és az A gombot, akkor onnantól azt veszi középállásnak.
  • bardocz
    Fanatec még tényleg mindig ott tart, hogy folyamatosan kalibráni kell a kormányt hogy középállás jó legyen? Sok éve volt egy Porsche 911 kormányom tőlük, és ugyan ez volt.
  • macleody
    Igen, kalibrálásnál megy mind a kettő.
  • ManoNegra
    De azért maga a motor működik, nem?
  • lac coo
    Nyugi , en a pedalban sem erzem, leginkabb disznek van !':))
  • bardocz
    Jaa, akkor azért nem érzem :D
  • macleody
    A pedálban van, a V3-ban :)
  • bardocz
    Rezgő motort én nem vettem észre, de én annyira nem is vágyok rá. Legalább csendes :D
  • macleody

Na szóval, nálam sehogy nem megy a rezgő moci, se fanaleddel, se nélküle, se cars2-ben, se assettoban. Na mindegy, talán majd ha meglesz a bázis is.
  • bardocz
    Igen, a P1. Nekem jó ez.
    Picit több próbálagtás után nekem csalásnak tűnik ez a kormány, olyan könnyű a csúszásokat megfogni vele.
  • macleody
    Fanatec Advent Calendar
    Bakker

Bardocz: Milyen kerék van rajta, P1?
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.12.02. 16:27:44
  • bardocz
    Így első próbára egész a jó CSL wheelbase, és végre van ereje, nem úgy, mint a G29-nek. Na meg halk, nem csattog.
  • KTMNORBI
    Sziasztok! Valakinek Fanatec kézifékje van eladó, vagy Fanatec kormányhoz valami kézifék ötlet? Előre is Köszönöm
  • ManoNegra
    Nálam megy. Lehet hogy át kell állítanod a menüben system-shared memoryt no-ról a Project Cars 2-re
  • macleody
    Cars 2-vel nem megy nálam, nem tudom esetleg a menüben kell-e állítani valamit. Ma kipróbálom Assettoban.
    Belőttem a pedálokat, de nagyon kell egy cockpit. A jó kis sport ülésem most egy lefektetett konyhai székre van téve, úgy ülök rajta. Meg majd a kormánynak is kell. Csak a kerék olyan nehéz mint az egész G27, nem akarom felborítani az asztalt :)
    Nincs itt valakinek PH-ról rendelt cockpitje, az a 38ezres?
  • lac coo
    Emlekeim szerint a Dirt Rallyval ment fanaled nellul is a rezgomotor. Amigy nekem V2 van.....
    Dea tobbi progihoz kellett a fanaled.
  • macleody
    Ok, köszi. Próbáltam a fanaled progival, nem ment, legalábbis a cars 2-ben.

Solt: az komoly cucc :)
  • Pitti
    A fanaled már benne van a fanatec driverben, nem kell külön. Viszont az a vibramotor sajnos csak fanatec kormánnyal megy, ott tudod beállítani mit csináljon. Mondjuk elképzelhető, hogy a régi fanaled progival is be tudod állítani
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.30. 21:31:29
  • Solt
    Én váltót is csináltam hozzá! :D LINK
  • macleody
    Perszemá. Minden játékhoz vegyek külön kormányt? :)
    Laca a V3-hoz kell a Fanaleds cucc, hogy pörögjön a vibra moci?
    Ja, egyébként frankó a cucc, mindjárt be is lövöm, hogy kényelmes is legyen, mert most nagyon nem az. Nem is értem egyébként, ezt valami yetinek találták ki? Legfőképp a kuplung zavar, nem értem miért lőtték be ennyivel feljebb azt a pedált.
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.11.30. 20:12:25
  • Solt
    Ahhoz DD kell, mert az tud 1800 fokot! :)
  • macleody
    ETS2-höz pont jó lesz :)
  • lac coo
  • Solt
  • lac coo
    Utana jon az, hogy pont az hianyzik a keszletbol ! :))
  • Pitti

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.30. 08:30:09
  • macleody
    Na, most jön az, hogy a jó kur......Lőném be a pedált, de nincs itthon az imbuszkulcs készletem :)
  • Pitti
    Jó, de aztán meg verted az ufókat
  • lac coo
    Falra nem mentem en sem, de egy hetig a versenytempo kozelebe se voltam :))
  • Pitti
    Ne hallgass rá (laccoora ) csak irigykedik... (pedig neki is ilyen van ) én mikor az első fanatec v1 pedálomat vettem, az első körtől kezdve csak vigyorogva tudtam menni, és folyamatosan javultam. Ez a v3 maga lesz a gyönyör majd meglátod.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.28. 07:36:25
  • bardocz
    SHH váltót vettem volna, ha nem jön a Fanatec akció, így viszont arra már nem telik, muszáj barkácsolni :D
  • lac coo
    Na majd visszatérünk rá ! :DDD