Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Igen,de azért én gondoltam rákérdezek rendelés elõtt,mivel semmilyen info nem volt a raktárkészletrõl.

Ombika
En kuldtem lovet es jott is! 😊

Fehercsoki
Én is ott akartam elõször,de nem tudtam hogy van-e raktáron,rákérdeztem,de 1,5 hét után válaszoltak csak,és addigra már megvettem hardverkertõl,akkor még 41k volt ott,de már ott is drágább.

Ombika
Annyiert is vettem gyorsan en is egyet! 😊

Nem a 40k-ra irtam, hanem a 25-re. Annyiért ha odaadja valaki, az meg is érdemli. 😊
atesz25
bocsi megint így jobban látni melyik software kellene a megfelelõ kalibráláshoz, csak ez nem mûkszik win7-en

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

atesz25
Válasz mindenkinek.Szóval a linkre én is olvastam és gyanítom hogy az a baj, reméljük hamar megcsinálják.Az FFB mûködik rendesen a fék és gáz külön van nekem egyes játékoknál. Ilyet hogy a win7 nem ismeri fel rendesen a tengelyeket.Ez a progi lenne a gyária viszont ez nem idul el

Dietrich
vagy vista driver esetleg..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

laci 700
Kattints a Teszt melletti Beállítások fülre és kalibráld be a kormányt. (ha megcsináltad akkor sry!) Ha utána se jó akkor keress friss drivert...

Dietrich
ezért is furcsállom hogy saját termékükhöz ne lenne driver..

arty
két haveromnak is ilyen kormánya van, tegnap direkt rákérdeztem és azt mondta mindkettõ, hogy alapból ismerte (vagy netrõl frissitette a drivert) win7 a kormányt, szeparált gáz és fékpedállal, FFB-vel minden OK

Forza.

atesz25
Nos lényegében nem a driver-el van a baj hanem a kalibrációs progival.Xp jó, itt is felismeri a kormány, mûködik is rendesen pl NFS. De van olyan játék ami nem tudja használni rendesen ezért szeretném még a windowsban ketté szeparálni a fék meg a gáz tengelyt.De progi hílyán ezt nem lehet.Egyébként köszi a sok ötletet.
Jelenleg ennyi a kalibrálás fék a Z és kiakad.Nincs középállásban a Gáz is lent van a kereszt mutatja

somdav95
csöppet se 😊

Fehercsoki
Pár hete ott még 36 volt😊

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Dietrich

Picit el vagy tévedve, de sebaj 😊
Dietrich
fejhallgatóval én nem hallom 😄

Dietrich
Thx.
a kormány az vékonyabb lett mint a DFP-nél volt nem?

bardocz
Tiszta kõkorszak😛 Már rég jedierõvel kéne mûködnie az összes kormánynak.
Csak azért mert te szíjhajtáshoz szoktál eddig, attól a "normál" kormány még nem lesz hangos. Ez kérlek ilyen, a még a G25/G27 is morog, mert fogaskerekek vannak benne 😛

bardocz
A dfp még hangosabb? Jesszus...
symbol
DFGT sokkal jobb bizonyos szempontokból. pl sokkal finomabb tekerni a kormányt, halkabb is, több a gomb is, komolyabb az egész. megéri váltani. és is váltottam DFP-ról.

de most lassan egy fanatec pedállal szemezek... 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

somdav95
Az a baj hogy komolyan kérdeztem :S 40ért lehet venni újonnan....25nél többet nem nagyon érhet

Ez nem a szar viccek topik 😛
somdav95
mennyiért adod? 20?😄

Ha valakit érdekelne egy maximálisan megkímélt G25, ami kihasználatlanság és költözés miatt eladó, az privizzen rám. 😊
bardocz
Nem baj, értem én😄
Aki SG-n edzõdik, az akármilyen helyesírási problémával képes megküzdeni 😄D
"setupol-j"

Íííí baszki, ezt elragoztam becsülettel! 😄

www.smart-bus.hu

Inkább setupol-j!!!! 😄 😄 ( rFactor totyik 😉 )

www.smart-bus.hu

bardocz
Jah leesett, hogy nem ahhoz írtad, hanem csakúgy 😄
Aki felteszi hozzá, attól én kérek elnézést! <#ticking>

www.smart-bus.hu

bardocz
Hasíthat microsoft kormánnyal<#idiota>
Van új Logitech driver... teszteljétek...

www.smart-bus.hu

arty
mármint a cd-n levõ driverre mondod, ugye? mert a kormány perfekt, win7 alatt : #9658

(egyedül a gameportos verzio nem megy)

Forza.

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
race 07-tel játszom logitech kormánnyal, ami jó is volt egy ideig aztán egy nap nem indult el a játék csak akkor ha a kormányt kihúztam a gépbõl. ha meg menetközben dugtam vissza akkor kifagyott.legális a szoftver online játszadozom vele.Nem tudja valaki véletlen mi baj lehet a kormánnyal?valamivel összeakad?
elõre is köszönöm a segítséget!
[HUN]FaTaL
Már a Vistaval sem kompatibilis sajnos.

http://goo.gl/gd6Zi5

laci 700
Ne a CD-n lévõ driver-t tedd fel hanem keress neten újabbat! 😉

arty
kár volt feltenni a saját drivert, a win7 alapbol ismeri, lehet kalibrálni, szeparált gáz/fék is van és FFB is

Forza.

Norbi1990
Akkor újabb driver kéne XD
pointer4
Akkor még nem is volt USB 😄
98 második felétõl talán 😄
Norbi1990
1995-1999.
Szerintem rakd fel az XP-t, akkor talán fog menni 😄
pointer4
Amúgy ennek a kormánynak kellene tudnia mûködnie W7 alatt? papírforma szerint?
atesz25
Nos probáltam de ez a hiba jelenik meg mikor a kalibrációs programját inditanám

Sziasztok!
Van egy alig használt eladó DFGT-m. G25-re cseréltem, azért eladó. Egyébként tökéletes!
Dietrich
ha kompatibilitás módban rakod a drivert és úgy használod az sem segít?

atesz25
Hali.Tudnátok segíteni.Van egy Microsoft Sidewinder Forcefeedback-es kormányom, tudom nem mai darab de szinte még nem volt használva, vinszont most win7 alatt nem mûködik a szoftverje ezért nem tudom kalibrálni a tengelyeket.Nincs véletlen valami univerzális kalibráló progi.Mert a féktengelyt állandóan maximumon használja és forgástengelynek érzékeli.Tisztelettel Attila

Dietrich
😊)