Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
persze tudom FFB nélkül gyorsabb az autó..rf bug.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szerintem ez így pont jó lett..tovább lehet tekerni a kormányt de érezhetõen nehezen jelezve az már túl van az általunk választott kormány beállitáson.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Járj el gyúrni, vagy próbáld meg gamepaddal.
Tehát nekem az kellene mint a DFP-nél is volt, hogy FFB nélkül lekorlátozzon.
Nekem kell az hogy nehezebben lehessen tekerni a kormányt...
Ugye a DFP alapból 200foknál megállt és nem lehetett tovább tekerni. Na ez kellene nekem is a DFGT-re.
Eddig egy 6órás teszten vagyok túl. A fék nagyon jó lett, tényleg csak akkor satuzok ha én akarok. Hasonló a DFP-hez,csak kb 5-6x erõsebben kell nyomni a végén, de az elején egész puha. Összehasonlítási alapom az EX-el és a DFP-vel van. A DFP-t már leírtam az EX-hez képeset viszont ég és föld. Most még kicsit hangosan mûködik, de már van rá ötletem, hogyan halkítsam el. A kuplung is jó lesz, ha véglegesen meg lesz csinálva.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Csodálkoznék ha a DFGT nem így mûködne. FFB nincs túl könnyûre levéve? Van egyáltalán FFB?
Tegnap jött meg az új Driving Force GT-m. Elõtte DF Pro volt, csak elkezdett romlani a váltója ezért kicserélték nekem DF GT-re.
Szóval az lenne a problémám, hogy ugye azt be tudom állítani hogy 270 fokig érzékelje a kormánymozgást, viszont nem korlátozza le, tehát 900ig tudom akkor is forgatni. Ez meg engem nagyon zavar. Ez ugye a DF Pro-ban nem így volt, hisz az lekorlátozott 270nél és nem tudtam tovább forgatni.
Erre kellene nekem tehát megoldás, hogy hogyan csinálhatom meg, hogy 135-135 fok elforgatás után ne tudjam továbbtekerni.
Köszi elõre is!
De lehet én vagyok a hüle <#idiota>#idiota>
Ötlet: rugótányért én úgy csináltam, hogy egy kisebb meg nagyobb alátétet összeragasztottam. így a tengelyhez képest fogja a rugót.
Végül, milyen elektronikára kötötted rá az egészet? Elég fínom lett, a pedál érzékelés ?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Én a steering lockot mindig max közelire szoktam állítani és ehhez lövöm be a kormányelfordulást, majd ennek megfelelõen utána állítom a grafiát is a lenti sor alapján. A steering lockot azárt csak max közelire lövöm elsõre, mert ha egy picit finomítani szeretnék a dolgokon, akkor ezt a legegyszerûbb átállítgatani. 😊
"Steering Wheel Range="270" // Degrees of rotation of in-game steering wheel" itt tudod beállítani, hogy hány fokban szeretnéd, hogy forogjon a képernyõn a kormány."
Egyébként ma már meg is jött a DFP. Iszonyat mennyivel jobb, mint az Ex.
A drift elsõre kicsit mókás volt...😊
Kipróbáltam a gtr evoban 900 fokon a Radical sr4-el. Valami eszméletlen volt így vezetni. Nagyon jó FFB-je van. A kezem le is fáradt rendesen.
Most rfactoroztam, de sajnos a legtöbb modot csak 240fokkal tudom játszani 😞 Az a baj, hogy hiába állítom a kormányzárat maxra akkor is csak 240fokot mozdul az autó kormánya, így meg tekergethetném 1fordulatot, hogy egy picit elmozduljon a kormány. Valami megoldás erre?
Képeket minél elõbb!!! 😄
A váltó és a kuplung elektronikája egy xbox360 style gamepad-ból van. A mechanika, olyan mint a CST, csak nem loadcell-es. A rugó olyan, hogy az elején kemény a végén meg kemény.(a széket szinte hátratolom vele)
Képet nem rakok, mert még nincs teljesen kész. A varratok nincsenek lecsiszolva+nincs festve. Ha kész lesz, majd berakom a szimulátor cockpit topikba.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azt elfelejtettem mondani, hogy egy CST pedál koppintás lesz alatta+H-váltó.
14-ért szereztem egy 2011 júniusig garis dfpt. Már a postán van.
Fõleg Rfactorral(Forma1, FIA Gt, WTCC) és Lfs-el(drift) játszom.
A nagyobb kormány miatt jobb választás lett volna a DFGT,de az +7000 minimum.
Esetleg DFP-re sportkormányt rá lehet faragni?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Estére való tekintettel nem jut eszembe milyen kapcsoló! 😄 Pedig 10 perce gondolkodom rajta!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.