361
Emperor: Battle for Dune
-
#21 Na megvan a játék.Most vettem át a CD-ket.Később telepítem,aztán írok róla -
#20 Remélem , akkor majd benne leszel egy partiban egymás ellen !
:)))
-
#19 Nekem azt írta a főszerkesztő a www.pcdome.hu-ról, hogy június 12-13 körül kezdik szállítani külföldről és június 15-re igérik!!!
Remélem nem csesznek át :-)))
Ajánlom nekik, hogy ne :-D
Én már előrendeltem a www.pcdome.hu-n -
#18 Nos !
Ez a játék is megjelent !
Mármint az isonews szerint érdemes érdeklődni a "biztonsági másolat után az ismerősnél" . :)))
Bár én most ezt eredetibe megveszem !
Kerül , amibe kerül !
-
#17 én is várom az emperor megjelenését, de nem tudom hogy tényleg jó lessz e. Legutóbb a Dune 2 és a 2000 között annyi különbség volt (némi túlzással), hogy össze lehetett fogni több egységeket egyesével, de a grafika...:( Bár a Red Alert 2 cd-n van egy előjáték az emperorról és az nagyon állatul néz ki. -
#16 Laalee: tudsz mondani postacímet? és telefonszámot? (a telefon jó lenne, mert mielőtt megrendelném azért utánaérdeklődnék, hogy van-e egyáltalán). -
#15 a dűne könyvekkel a szukits foglalkozik, postan meg lehet rendelni... amugy szerintem csak a Herbert altal irt könyvek a jók a többi kuka -
#14 na kb ennyire igaz hogy a honap jateka... amugy a pc guru rol is megvan a velemenyem kb egyszinten van a westwodd fele jatekokkal... a red allaert ota 1 jatekuk se jo. es igazabol a redallert ben sincs semmi ujitas a cnc hez kepest, aminek minimalis ujitasai voltak a dune2 höz kepest :) a neten latott kepek alapjan viszont ez se fog erdekelni... kar erte mert a düne univerzuma igazan megerdemelne egy minosegi jatekot... -
#12 YEEEHAAA!!!
Képzeljétek a tesóm barátjának (aki a Libri-nél dolgozik) sikerült rábukkannia 1egytlen 1 db eredeti Dűne könyvre (igaz még nem tudom melyik rész, csak hétvégére lesz meg). De azért istenkirály!!!
Ha tudtok esetleg ajánlani helyeket, annak örülnék (ahol a többit be lehet szerezni. Gondolom antikvárium, de merre).
Ja és nektek mi a véleményetek (már aki olvasta) a Szukits kiadónál megjelent "A Dűne - Az Atreides Ház" című könyvről?
Tehát megéri-e megvenni???
(Véleményem szerint igen). -
#10 Dűne könyv ügyben várom a hozzászolásokat!!!
Igaz, hogy 2000-ben megjelent " A Dűne - Az Atreides Ház", csak az van olyan jó mint az eredeti? -
#9 Nem tudja valaki hol lehetne még beszerezni az eredeti "Frank Herbert: Dune" könyvét? (és még érdekelne: Dűne messiása, Dűne gyermekei, Dűne istencsászára, Dűne eretnekei, Dűne-a káptalanház).
Ha valakinek van valami infója azt szívesen várom vagy ide vagy az e-mail címemre!!!
Help me!! -
Chris #8 Lesz valami kitüntetett online játéklehetőség? -
#7 A PC-GURU-ban azt írják, hogy június végére várható!!! Viszont a hónap játékánál azt írják, hogy mire ezeket a sorokat olvassátok már napokon belül meg kell jelenniük - most ezen igazodjunk ki :-)))
Fanatikusoknak kötelező darab!!!
Chris azt hiszem egyetértek veled, ha megjelenik én is azonnyomban lecsapok rá :-DDD -
Chris #6 Mikor adják ki?
Asszem azonnal lecsapok rá, bár kétlem, hogy akár közelébe is érhet a Dune2 élményének... -
#5 Laalee: Vedd meg a PC-GURU júniusi számát és olvasd el a cikket az Emperor: Battle for Dune-ről, és nézd meg az újság elején a hónap játéka címet, és nem lesz kétséged, hogy megint oly sok idő után a Westwood ismét egy műremekkel lep meg minket!!!!!! -
#4 olyaolyanlesz mint a többi westwood jatek nagy varakozas, es rakas tragya... legalabbis az utobbi 4 evben ez a helyzet -
#2 Na senkit nem érdekel ez a game?
Pedig szerintem istencsászár lesz! -
#1 Méltó lesz régi nagy híréhez!!!
Ti, hogy vélekedtek erről a frenetikus game-ről??