361
Emperor: Battle for Dune
  • RangeR
    Na megvan a játék.Most vettem át a CD-ket.Később telepítem,aztán írok róla
  • skorpio7
    Remélem , akkor majd benne leszel egy partiban egymás ellen !
    :)))
  • Scooter
    Nekem azt írta a főszerkesztő a www.pcdome.hu-ról, hogy június 12-13 körül kezdik szállítani külföldről és június 15-re igérik!!!
    Remélem nem csesznek át :-)))
    Ajánlom nekik, hogy ne :-D
    Én már előrendeltem a www.pcdome.hu-n
  • skorpio7
    Nos !
    Ez a játék is megjelent !
    Mármint az isonews szerint érdemes érdeklődni a "biztonsági másolat után az ismerősnél" . :)))
    Bár én most ezt eredetibe megveszem !
    Kerül , amibe kerül !
  • Mr.Macho
    én is várom az emperor megjelenését, de nem tudom hogy tényleg jó lessz e. Legutóbb a Dune 2 és a 2000 között annyi különbség volt (némi túlzással), hogy össze lehetett fogni több egységeket egyesével, de a grafika...:( Bár a Red Alert 2 cd-n van egy előjáték az emperorról és az nagyon állatul néz ki.
  • Scooter
    Laalee: tudsz mondani postacímet? és telefonszámot? (a telefon jó lenne, mert mielőtt megrendelném azért utánaérdeklődnék, hogy van-e egyáltalán).
  • Laalee
    a dűne könyvekkel a szukits foglalkozik, postan meg lehet rendelni... amugy szerintem csak a Herbert altal irt könyvek a jók a többi kuka
  • Laalee
    na kb ennyire igaz hogy a honap jateka... amugy a pc guru rol is megvan a velemenyem kb egyszinten van a westwodd fele jatekokkal... a red allaert ota 1 jatekuk se jo. es igazabol a redallert ben sincs semmi ujitas a cnc hez kepest, aminek minimalis ujitasai voltak a dune2 höz kepest :) a neten latott kepek alapjan viszont ez se fog erdekelni... kar erte mert a düne univerzuma igazan megerdemelne egy minosegi jatekot...
  • Scooter
    YEEEHAAA!!!
    Képzeljétek a tesóm barátjának (aki a Libri-nél dolgozik) sikerült rábukkannia 1egytlen 1 db eredeti Dűne könyvre (igaz még nem tudom melyik rész, csak hétvégére lesz meg). De azért istenkirály!!!

Ha tudtok esetleg ajánlani helyeket, annak örülnék (ahol a többit be lehet szerezni. Gondolom antikvárium, de merre).

Ja és nektek mi a véleményetek (már aki olvasta) a Szukits kiadónál megjelent "A Dűne - Az Atreides Ház" című könyvről?
    Tehát megéri-e megvenni???
    (Véleményem szerint igen).
  • Scooter
    Dűne könyv ügyben várom a hozzászolásokat!!!
    Igaz, hogy 2000-ben megjelent " A Dűne - Az Atreides Ház", csak az van olyan jó mint az eredeti?
  • Scooter
    Nem tudja valaki hol lehetne még beszerezni az eredeti "Frank Herbert: Dune" könyvét? (és még érdekelne: Dűne messiása, Dűne gyermekei, Dűne istencsászára, Dűne eretnekei, Dűne-a káptalanház).
    Ha valakinek van valami infója azt szívesen várom vagy ide vagy az e-mail címemre!!!
    Help me!!
  • Chris
    Lesz valami kitüntetett online játéklehetőség?
  • Scooter
    A PC-GURU-ban azt írják, hogy június végére várható!!! Viszont a hónap játékánál azt írják, hogy mire ezeket a sorokat olvassátok már napokon belül meg kell jelenniük - most ezen igazodjunk ki :-)))
    Fanatikusoknak kötelező darab!!!
    Chris azt hiszem egyetértek veled, ha megjelenik én is azonnyomban lecsapok rá :-DDD
  • Chris
    Mikor adják ki?
    Asszem azonnal lecsapok rá, bár kétlem, hogy akár közelébe is érhet a Dune2 élményének...
  • Scooter
    Laalee: Vedd meg a PC-GURU júniusi számát és olvasd el a cikket az Emperor: Battle for Dune-ről, és nézd meg az újság elején a hónap játéka címet, és nem lesz kétséged, hogy megint oly sok idő után a Westwood ismét egy műremekkel lep meg minket!!!!!!
  • Laalee
    olyaolyanlesz mint a többi westwood jatek nagy varakozas, es rakas tragya... legalabbis az utobbi 4 evben ez a helyzet
  • Scooter
    Na senkit nem érdekel ez a game?
    Pedig szerintem istencsászár lesz!
  • Scooter
    Méltó lesz régi nagy híréhez!!!
    Ti, hogy vélekedtek erről a frenetikus game-ről??