Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
nemúgy értem, hanem hogy nem használod a válasz erre gombot és nem tudjuk kinek mondod, csak úgy leírod
fery02
Õ szerintem úgy hiszi, hogy mi tudjuk, hogy az üzenetei mikor, kinek szólnak. Szerintem õ valahogy úgy látja ezt a fórumozást, mintha valami chat lenne, ahol a résztvevõket úgy kezeli, hogy rájuk néz miközben mondja a mondandóját. Mint egy élõ beszéd alkalmával, de ezt számunkra érzékelhetõ módon nem jelzi, mert úgy gondolja, hogy mivel "ránk" néz, mi tudjuk, hogy kinek szól.... vagy csak szimplán retardált.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RelakS
betonfalra? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Vass Gábor
Nem is beszélek a levegõnek, csak úgy vagytok vele, hogy leszarjátok nagyívbe, máshol is írtam és egyikre sem válaszol senki sem, hát szép társaság mondhatom.

kommersz
tudod mi jon?

"haha nagyon humoros."

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

tommygear
akkor miért nem használod? az kevés hogy ismered, beszélsz itt a levegõbe állandóan
az agyadban a tumor

SZilaJMaGGoT
Éreztem, hogy csak fellángolás, nem is mertem elszólni... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

de használd már azt a rohatt gombot!!!!!!!
Vass Gábor
Hú de nagy valami.

na végre!!!! megjelent a Duke Nukem: Válasz erre!!!
Vass Gábor
A narkkisnak, mondtam.
És ismerem azt a gombot.

ewuk
lehet nem tudja hogy mûködik. most képzeld el ha valakinek válaszolni akar és sajnos érthetetlen oknál fogva mindig más nevére válaszol, micsoda kavarodás lenne itt. jobb ez így.
de nem igaz hallod csak azt a rohatt retkes gombot kell megnyomnia, mi a rák azon nehéz?!?!?
SZilaJMaGGoT
Fölösleges... Falrahányt borsó... :/

SZilaJMaGGoT
Ezt kinek mondtad?? Már csak kekeckedésbõl sem használod azt az istenverte válasz gombot??

fórumozó... miért mi lenne?
Vass Gábor
És akkor te mi vagy?

ámen
Narxxis
vasbeton 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Lacee
mondani lehet, csak hát ahogy Ovidius mondta, a tények makacs dolgok...

a hírrel kapcsolatban pedig kiváncsi leszek, hogy a 3DR mihez kezd ezek után, csak nem dobják kukába az egész eddigi DNF-et!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Vass Gábor
Ja ja, és megmondtam már, hogy nem vagyok az.

Vass Gábor
http://www.hardwired.hu/index.php

SZilaJMaGGoT
Ezen beszartam... XD

SZilaJMaGGoT
XD LOL

Zomil
persze, mivel minden hsz-ét a webforditas.hu-val forditja le 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kommersz
es ez egy propaganda,hogy senki nem bizik benne,csak o jo, kis marketing😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Vass Gábor
haha nagyon humoros

SZilaJMaGGoT
Én arra gyanakodtam, h vass 3drealms tag és azért beszéli ilyen szarul a magyart, s mitöbb azért ilyen értetlen...

kommersz
O fejleszti😞

SZilaJMaGGoT
Már nem egyszer csesztek le, de még mindig nem vagy hajlandó használni azt a telibebaszott válaszgombot... :/

fery02
Valóban? Honnan tudod?

SZilaJMaGGoT
Persze, nemvárok túlfejlettet, mert általába amit(egy bármilyen játékot) sokan ócsárolnak az AI miatt, nekem általába az még nagyon is megfelel, de ez a 90-es évekbeli azért még elég primitív... :/

Vass Gábor
Hát pedig ezt úgy csinálták meg elvileg, hogy minden gépen fut.

fery02
" persze AI sem lenne rossz" - szal azt várod, hogy a szörnyek fedezéktõl fedezékre rohanjanak és igyekezzenek meglepve támadni? 😛

Am én megõrülök, mert tesóm gépén XP van, ott simán fut a HRP-s Duke, itt a Vista-s gépen meg ugyanaz a játék "Failed loading art"-ot ír ki? Most mi tévõ legyek? 😛 Nem elég, hogy a Foreverrel nem tudok játszani <#eplus2>

kommersz
Te is az egyik segglyuk fejleszto vagy?DAS

Vass Gábor
Folytatják a játékot.

SZilaJMaGGoT
Hát sztem egy dn3d remake esetében nemlenne szar pl. egy squad orientált AI a disznóknak... 😄 Meg úgy eleve a grafon kívül komolyabb script, triggerek, és persze AI sem lenne rossz... 😄

Azért természetesen jobb a Duke 3D HRP, mint az alap. Az egyetlen dolog amivel lehetne vitatkozni az a szörnyek kinézete mert az kicsit rosszabb. De maga a textúrák jók.

ewuk
ne izgulj, meg edzettél minket. hát engem nem csigázott fel a pixeltuborózott dn3d, az alapnál úgysincs jobb.
Vass Gábor
Na miaz nem nyomjátok ezt a duke nukem felturbósított verzióját teljesen magyarul?

"egy tag deepthroatot nevezett el "

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fotográfik kolomp edisön :D

Shep
dvd játékos esete 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vass Gábor
Na jó azért van benne igazság, hogy magyarul is elég nehéz értelmezni.

Rage47
ez sem rossz
Gábor ezt komolyan megérted?
az Apogee mikor jelenti be a héten az új Duke Nukemet?
Shep
webforditas.hu 😊 de a lényeg ugyanaz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!