7639
Duke Nukem Forever
-
#3722 Jah, sry, benéztem a link-et. Csak keresgetem, h van e ujabb, meg ezt kerestem, h le lehet-e már tölteni valahonnan.
De HRP -vel volt király anno a DN3D. Feltolta egy kicsit a graf-ot. -
#3721 ember, ez NEM a HRP, hanem a Next Gen -
#3720 ebből semmi nem lesz soha, 1 ember készíti állítólag -
#3719 High Resolution Pack Screenshot -ok -
#3718 Én is tuti h megveszem! Ezt a példámyt feltétlen birtokolni kell.
Am a Dn 3D -t néztétek High Resolution Pack -el? Magyarítva?
Nagyon állat. Szerezzétek be a HRP MOD-ot, és csak az alap DN3D file kell hozzá. Nagyon komoly lesz tölle. -
#3717 Utána néztem
Ez lesz az -
#3716 Nem. Az egy hatalmas terem, amit gyakorlatilag körbe kell repülni. De lehet, hogy csak rosszul emlékszek, majd ha végigvittem, nyilatkozok :]
Ilyen kilátásra viszont nem emlékszek benne, ráadásul mintha a 3. fejezetben lenne -
#3715 változott a véleményem
most komolyan az a baj, hogy nem azt írom hogy szar game lesz? -
SL #3714 hát te még képeket mutattál nekem és mondtad rá, hogy elég foscsi a graf. -
#3713 Jaja ez már nem fért volna bele ha teljesen újrakezdték volna, annak örülhetünk, hogy egyáltalán ki is jön, már tökmindegy majd lesz még alkalom hogy a legújabb motorral csinálják a játékot.
Ezek után úgyis már a doom 4 motorját fogja használni. -
#3712 köze nincs ue3-hoz mert a legutóbb ami latta ment az egy nulláról újraírt ue 2.5ös moci volt (van).a gearbox nem kezdte elölről mert akkor min.2-3 év múlva jönne új motorral... -
#3711 jó elhiszem, de akkor se személyeskedj, nem szép dolog -
Reg5 #3710 Jól van értjük, várod a játékot :) -
#3709 De tényleg csak a demóját fogom letölteni, hát hülye leszek nem megvenni amit 1000 éve éhezek rá. -
#3708 fékezd magad -
#3707 -
#3706 Hát nem akarom lewarezolni mihelyst előrendelőben lesz csapok is le rá, csak a demóját te idióta. -
#3705 2 hónapja még nem mutatták be sehol a gamet, hanem jöttek innen pár perces videók és úgy volt hogy meg se jelenik, ebből nem lehetett sok mindent leszűrni
érted?? -
SL #3704 2 hónapja még nem ezt mondtad -
#3703 UE3-mat nem hasonlítanám a doom-hoz... +A 10 éves gamek még épp hogy elfutnak a gépén, szal ez biztos nem fog... -
#3702 szerintem is elég jól néz ki a játék -
Reg5 #3701 Doom 3? Ugyanazokat a videókat láttuk? :) Szerintem az eddigiek alapján egész jól néz ki, de nem fogok vágni a centiket megjelenésig. -
#3700 UE3 van alatta, így lehet tudni milyen vas kell alá. Ha Gearbox-al is számolunk, Borderlands + egy pici követelménye lesz. -
#3699 Szerintem azért szebben fest, mint a D3 (eredeti nem a turbózott), de majd meglátjuk (vagy nem). -
#3698 Szóval nem mondtam hogy a grafika a lényeg csak annyira hangoztatja hogy nem fog menni másnál ez.Ezért írtam videók alapján D3-as graf ami tudjuk elég régi már! -
#3697 Hú ilyet mondani! DNF-nél marhára nem a grafika a lényeg!!!!!!!!!!! Ha Doom3-as grafikája lenne az sem érdekelne, mert a hangulat a lényeg, de hát neked aki szerint a Crysis sem szép hiába is beszélek :) -
#3696 Ez a fos? Kb Doom 3 -as a grafikája! -
Reg5 #3695 Jó ha 2-3 éve várja, de minek? A gépén úgy se fog futni. -
#3694 Szégyellhetnéd magad, hogy 12 éve vársz egy játékot és még így is le akarod warezolni, ráadásul még dicsekszel is vele... Takarodjá anyukádba! -
#3693 kifejezték -
#3692 És ha nem akkor mivan, egyébként az új infóban kifejezték hogy csak jövőre lesz a demója is. -
#3691 Hallod kussolj már a warez témáiddal! -
#3690 -
CamelX #3689 DNF rövidítésről mindig az ugrik be hogy "did not finish" :D mekkora találó rövidítés :P -
#3688 Ja nem kell hozzá nagy dolog, megveszi ott az ember és benyomja a torrentre. -
#3687 Ha nem is pofozzák le róla akkor is túl nagy meló ez egy embernek, és ahogy nézem a srác csak mapper, kódot, scriptet, modelleket, animációkat ki csinálja meg? Írták is neki, hogy várja meg a DNF-et, hátha lesz, hozzá sdk, és ott adott lesz a legtöbb asset a 3d reprodukálásához... :) -
#3686 miert jart le a ban?:(
-
#3685 a demo mire fizet be, amit aztán feltölt? -
#3684 Állítólag 2010 novemberében jön a Duke Nukem Forever. -
#3683 te mindent elhiszel?