Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxxis
Saját maga fordította.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Vass Gábor
hát nem talált.

fogadjunk hogy Google Translate-el csináltad...
Vass Gábor
Aztán miért estél le a székrõl?

kommersz
saztakurvSA😄:sa.ds.a
leestem a szekrolD:AS

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Vass Gábor
hát ja, és viszonylag csak jók lesznek bár kétlem ezek után.

Narxxis
Reméljük nem lesz sok hírekek.<#eplus2>

Vass Gábor
na holnap megint jönnek a szarabnál szarabb hírekek.

Calver
<#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Vass Gábor
xdxdxdxd

Narxxis
😄DDDDDDDDD

helliSh
Jó lett volna de sajnos már sosem jön ki 😞

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

Zomil
épp ez a lényeg, h nincs értelme annak amit mondasz 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Vass Gábor
Ilyen képekkel meg amiket írtok semmi értelme sincsen nekik.

Lacee
<#eljen>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tommygear
magyarul se
kommersz
Konkretan mire gondolsz?

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Vass Gábor
abbahagynátok ezt a szarságot.

kommersz
😄SA😄:SAD:SA

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Vass Gábor
Tudod nem tudok angolul, lehet hogy ti értitek angolul is de én nem.<#vigyor>

elsõ olvasásra már azt hittem ez vass gábor saját torz agya szüleménye, de hogy ilyen rossz passzban legyen h fordítást kell bekopiznia h fasságokat írhasson ez már kicsit szomorú

kommersz
5

Zomil
azt ugye tudod, h nem uj verzio, csak egy high resolution pack? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommygear
hány éves vagy?
kommersz
😄SA😄:SAD:AS😄AS:da
azta kurva
melegje van
ezt mar eljatszottad manhunt forumban😄SA😄:SAD:SA

Narxxis
😄DDDD

Vass Gábor
A múlt héten 3D Realms hirtelen leállításának az a nyomában melegje van, Take-kettõ beperelte 3D Realmst amiatt, hogy képtelen volt, hogy kézbesítse Duke Nukem Forevert. A társított esetdokumentumok felfedik azt Take-kettõ perel a forráskód miatt és kartotékolt egy visszatartó parancsot, hogy biztosítsák, hogy a kód és vagyonok azelõtt biztosak és épek maradjanak, az ügy bíróság elé áll. Scott Miller, 3D Realms co-alapítója, lelõtte a szóbeszédet az Take-kettõ felajánlotta, hogy veszi a Duke Nukem IP-t az 30 millió dollárt jelentett.

Magyarítva így fest!!

Vass Gábor
Most lehet játszani egy új verzióval, a pc gurun találjátok a hozzávalókat, a fórumban.

grebber
Hot on the heels of 3D Realms' sudden shutdown last week, Take-Two has sued 3D Realms for failing to deliver Duke Nukem Forever. The associated case documents reveal that Take-Two is suing for the source code and has filed a restraining order to ensure that the code and assets remain secure and "unharmed" before the case goes to trial. Scott Miller, co-founder of 3D Realms, has shot down the rumor that Take-Two offered to buy the Duke Nukem IP for the reported $30 million.

info: Worthplaying

Next PC upgrade: 2022

Narxxis
Ez azért kemény volt.

Vass Gábor
Hát ja, egyetértek, bekaphatja a faszunkat.

take 2 --> <#mf1><#action>
tommygear
hát van benne valami 😄
kommersz
nyugi.fogadd el
mama2 rokona😄

Vass Gábor
Nem csak ez nem ide tartozik meg elég hülyeség, inkább nézzétek meg az újabb szar híreket a hardwired oldalán.

tommygear
jaj ne értelmetlenkedj már
Vass Gábor
Jesszusom, ez hogy kerül ide?

qetuol
humorosból, talán ma még nem volt..

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Vass Gábor
Nagyon vicces, hogy engem kell buzerálni, semmi újdonság nincsen a nevemben, nem tudom mi a bajotok vele.

amíg ki nem jön a dnf
vagy nem jön megint vmi hír

sambauer
Meddig lesz még õ a fõtéma ?

Turn Me On Dead Man

inkább degenerált

kommersz
Igazabol,erdekes egy nicknev.
D:SAD:SA

Vass Gábor mi jut eszetekbe errõl a névrõl?
Szerintem ilyen stréber,kocka név.
kommersz
ez mar ki lett targyalva.
Hisz o nem iszik alkoholt,csak boroskolat😄

Vass Gábor felhasználói adatlapja
Életkor: 18-25 között

<#idiota><#wow3>