7639
Duke Nukem Forever
-
#4402 Nézd, lehet nem volt annyira egyszerű, de nekem nincs olyan egetverő összetettség a duke3d-be. -
#4401 Készül még de, hogy valaha elkészül e azt nem tudom... :D -
Gabe18 #4400 Na ebből mára már a kulcskeresést is kivették, marad az ölés, ölés, ölés...
Jó azért én se mennék vissza 93-ba, de jó a lenti ábra, a tendencia valóban ez. -
#4399 Na jó de azért azt se felejtsük el ,hogy régen volt 3-6 féle kulcs és a játék 90%-ban abból állt, hogy elindultál leöltél x szörnyet felvettél egy kulcsot amivel egy korábban látott ajtón be tudtál menni bementél megöltél megint pár szörnyet megint felvetted a kulcsot és így tovább és így tovább. Az persze más kérdés, hogy Doom editorral én is csináltam jó pár elég nagy és összetett pályát de a lényeg akkor is csak ennyi maradt, ölés+kulcs keresés. -
#4398 :( pedig azzal a graffal kipróbáltam volna egy duke-ot! -
#4397 Hobbi projekt volt, leállt. Soha. -
andersh #4396 nemtom te mivel játszottál akkor...
ha nem szóltál volna... -
#4395 Az a Duke Nukem 3D next gen ami ha jól emlékszem unrel engine 3-mal készül mikorra várható? -
#4394 azért voltak benne érdekes vonalvezetésű pályák, főleg a kiegészítőkben
Már csak azért is, mert míg a Doom-ban nem lehetett két terem egymás fölött, a Duke-ban ezt már megoldották. Nem volt szép, de működött -
#4393 Az ábrán egy Doom pálya van, de a DN-ben is hasonló bonyolultságú pályák vannak, nemrég játszottam végig a Polymer első epizódját. -
#4392 Hát azért a duke3d-be se voltak olyan dúrva map-ek mint a szemléltető ábrádon... -
#4391 Mert akkoriban még kreatívak akartak lenni.Ma már mindenkit csak a pénz érdekel. -
andersh #4390 pl ebben:
-
#4389 Mégis mit vártál, hogy miben lesz majd más? :D -
#4388 Nem kötelező vele játszanod. -
andersh #4387 pf pont olyan fos mint az összes többi mai játék -
PunkZoli #4386 hjahogy a futás? az meg rendbenvan szerintem:) -
PunkZoli #4385 konzol, pcn azért ez más lészen -
Gabe18 #4384 0.48-nál amilyen darabosan rángatja a fegyvert jobbra-balra futás közben, hát az borzasztó. -
#4383 -
PunkZoli #4382 zavvinál rendelt már elő valaki ?(8k) -
#4381 Elnézést. -
#4380 Mikor születtetek?
Duke kíváncsi rá
Valakinek tetszett a BatCave? :D Duke Cave -
#4379 poéngyilkos... nem érted te a topik lényegét... -
#4378 most is ott árulja, csak dvd-t :) -
Klub #4377 Ja kamuzott egyet. -
keysersoze #4376 96-ban már létezett, igaz akkoriban még inkább warezcdk írásával foglalkoztak. Az 576 alapító meg a PeCsaban árulta a warez cd-it. Nem mintha ez akkoriban különlegesség lett volna, a CoV-ban szinte csak hasonló "cégek" hirdettek. -
r4pt0r #4375 Ő is tudja, Klubot akarta kicsit csesztetni. :P -
Klub #4374 Ja szerintem is tutira, amikor még aranylemezen sincsen, a demóját meg nem tették közzé. -
#4373 Nincs fent sehol. Ha van is fake. -
#4372 fennvan pedig már nagyobb torrent oldalakon, énis már töltöm, tök természetes h egy játék több héttel a megjelenés elött már fennvan -
Klub #4371 Tegnap az egyik gyerek már letöltötte a játékot, de szerintem kamuzott mivel még kész sincsen a játék. -
Klub #4370 Kurva fasza lett. -
#4369 Jee! -
#4368 alakul ,megint változott a játék honlapja -
#4367 Lesz ez még stabil, a Polymer még csak fél éves fejlesztés, ami a hobbi iparban fiatalnak számít:) Nálam mondjuk 1-2 pályát le lehet nyomni halál nélkül, annyi meg elég egyelőre:) -
#4366 Köszönöm az engemet bőven kielégítő felvilágosítást! :)
Azt tapasztaltam igen, hogy polymer nélkül stabil a cucc, de nagyon tetszen(én)ek azok az effektek, ezek után már nem is akarnék nélküle játszani, de hát akkor sajnos nincs mit tenni.
Az mondjuk érdekelne, hogy tud-e egyáltalán valamilyen konfigon stabilan futni vagy tényleg csak érdekességként van. -
#4365 Nem látom az összefüggést.. -
andersh #4364 miért a második felében?
ha van egy kis humorérzékük akkor árprilis elsején rakják ki a netre -
#4363 lolz:DD