7639
Duke Nukem Forever
-
Danryu82 #4362 Az király, én a demót is nagyon várom! -
#4361 XDD De leülni se tudott!!! XDD -
Klub #4360 Hát nem te bolond. -
andersh #4359 úgy h te is élvezted -
Klub #4358 Hülye ez hogy jön ide? -
#4357 *alltal -
#4356 tesem altal fel kucora alol:DD -
Klub #4355 Na már nem olyan sok idő van hátra és megnyugszanak a kedélyek és fel nem álltok a játék alol egy ideig azt garantálom. -
#4354 Nem szándékos troll hanem bizonyítottan szellemi fogyatékos. -
#4353 tipikus troll -
#4352 Tudom vágom vass-t, csak manapság már inkább idegesítő mint vicces... :) -
#4351 több évre ha visszaolvasol ezt csinálja csak más néven -
#4350 Tudom, de már felb@sz, hogy ekkora baromságokat ír és ha mondja neki az ember akkor visszavág valami ovodás dumával... -
#4349 ne irj neki ilyeneket,ugysem erti meg:)csak billentyud kopik. -
#4348 Én nem, mert nem írok ekkora baromságokat mint te. A magyarországon kapható játékok is attól függnek, hogy a külföldi fejlesztő elkészül e vele. Így nem tudhatják jobban a magyar forgalmazók, hogy mikor jelenik meg. A kiadó határozza meg(a fejlesztővel való egyeztetés után) a megjelenési dátumot, amikorra a fejlesztő vagy elkészül a játékkal vagy nem(lásd DNF). A megjelenési dátumhoz koordinálnak egy előrendelhetőségi időpontot ami során ha előrendelsz, neked automatikusan küldik a megjelenés napján(bizonyos esetekben a megjelenés előtt x nappal), feltéve, hogy a játék elkészült. -
#4347 Az a neve is hogy: Polymer HRP Preview :)
DNF tuti előbb jön, hiszen eduke egy 2005 óta futó hobbiprojekt, mint a jdoom és társai. A nem Polymer - azaz a sima HRP a sima stable eduke verzióval teljesen stabil. A Polymer preview, a daily snapshot eduke-al logikusan nem feltétlenül az:)
-
Klub #4346 Most mért?,tán te nem mi? -
#4345 Te hülye vagy... -.- -
Klub #4344 Hát akkor meg, a külföldiek azok meg szarak raknak mindenféle dátumokat, csak az itthoniak a jók. -
#4343 Na ezt jó tudni, hogy még csak béta. Ez valamiért elkerülte a figyelmem.
Majd hétvégén megnézem hogy bírja nélküle. Ha egy órát bír, akkor kilépek és amíg nem jön ki stabil verzió, felé se nézek.
Mondjuk az könnyen meglehet, hogy a Forever előbb jön majd ki, de nem baj. -
#4342 Demó április második felében jön.
Hírek pedig vannak, nem a (borzalmasan rossz) magyar játéksajtó az egyetlen hírforrás:) -
#4341 Mert nem létezett sem a CDG, sem az 576 shop '96-ban. Meg úgy általában online áruházak is csak elvétve, azok sem itthon.. -
#4340 Radeonnal játszom és semmi gond vele. A stabilitással kapcsolatban pedig, minden nap kint van az aktuális snapshot, le kell tölteni frissebbet, ha instabil az amit használsz. Polymer még béta cucc, tehát normális. -
Klub #4339 Jó de nem volt kint a cd galaxisneten, meg az 576.-on sem. -
#4338 Régen is elő lehetett rendelni még sem lett kész a játék... :D -
andersh #4337 az nvidiánál dolgozik, olvastam a fórumon ahová írkált -
Klub #4336 Tudtok május 6.-ig várni vagy nem? -
Klub #4335 Ne állmodjatok róla hogy újrakezdik, azért nem olyan hülyék mint a 3d realms volt, meg akkor nem lehetne előrendelni sem szal. -
Gabe18 #4334 Gondolom most döntöttek úgy hogy átállnak a Crysis 2 motorjára, és az egész játékot újra kezdik azon. Úgy mégiscsak jobban néznek majd ki a rendőrmalacok a virágos réten, úgy 2014-ben... -
#4333 Nem az nvidiától csinálta egy faszi, hanem szabadon elérhetőek az nvidiás shader effektek és nyilván azokat használták fel, hogy ne kelljen újra lekódolni ezeket. -
andersh #4332 Rég nem volt már hír a DNF-ről.
Pl. jöhetne már a demó. -
Klub #4331 Hát akkor jó szar. -
andersh #4330 Több konfigon is próbáltam, suliban 4 magos gépeken meg hasonlók.
Ott is a desktopon találtam magam, de nem fél óra után hanem 2 perc után :D
Nagyon optimalizálatlan.
És nVidia kártya ajánlott mert egy faszi csinálta a fényeffekteket az nVidiától. -
#4329 Akit érdekel, jött ki új Polymer HRP pakk a Duke 3D-hez.
Helyenként nagyon durván néz ki vele a játék.
A gondom annyi csak, hogy valamiért max grafikán néh lemegye az fps szám 30 alá (), meg kb fél órát bír a játék, aztán magától kilép. Úgy értve, hogy hirtelen a Windowsban ébredek, bezárt játékkal. :P
-
#4328 Ha haragszol, akkor rábasztam, és nekem bizony a kurva anyámat! :D -
#4327 http://www.gearboxity.com/content/view/612/33/ -
#4326 és ha haragszom...??? :D
am spontán jött...nem tehetek róla...:D -
#4325 Neharagudj, csak azért írtam mert az imént elsütött poén kissé dedóra sikeredett... :D -
Klub #4324 Május 6.-ig kibírjátok már az már lópikula. -
#4323 senkinek nem vagyok az alregje....és nem is vagyok alreg...:D