Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
ennél a játéknál szoptam olyanokat a lopakodós részeknél...de összességébe jó volt nagyon.
\"Erről van szó!\"
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
tiszta halo lesz az egész
elbaszott konzolátirat lesz
Mindenesetre a korábbi hírek örömére elõvettem a jó öreg 3D-t :] Lehet, hogy Come Get Some (3. fokozat asszem) erõsség mondjuk hiba volt, de mind1 <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"after 12 fucking years, it should be!" 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[merlinw.org]
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
vajon a 2011. február elseje stimmelni fog? Ismerve az eddigi sztorit, szerintem elég merész dolog ilyet kiírni 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"The trees move. Do you not see it?"
1998-2010 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva!
akkor 98-tól.
akkor 98-ban kellett volna nyitni a TÁPIGOT!!