7639
Duke Nukem Forever
-
#4442 a határtalan optimizmus.... -
#4441 ezaz, még meg sem jelent de már megy a fika :D ezeket annyira birom -
#4440 de most mi a bajezzel a játékkal? komolyan nem értem mi nem tetszik egyeseknek, nem olyan a grafika mint a crysisban?? kitérdekel csak a hangulat legyen jó... mondjuk megszokott dolog, hogy meg se jelenik valami de már elmondják minden szarnak -
PunkZoli #4439 A bullet stormot én speciel végig szenvedtem a csodára várva, a duke meg már videók és 11évnyi trailer miatt jobb hangulatot áraszt, még ha ugyan az a butulás lesz is. Elő van rendelve nekem.
Na meg valahogy eredetibbnek hat, az amit duke nyom.
-
Sir Cryalot #4438 Még a célközönség is más ,nemhogy a célplatform. -
Sir Cryalot #4437 nembajmera bulletstorm 1 kontinensel odébb hamarabb elkészült ! -
#4436 hát engem megfogott teljesen, nem is merek gameplayt nézni, nehogy lelőjem a poénokat.
a graf nem érdekel, sztem tökéletes így. -
#4435 hogyne lenne ertelme steamen megvenni.
varni kell akciora. -
#4434 pedig sajnos az EDDIG látottak alapján a Bulletstorm EZT bőőőven agyon fogja verni
pedig annak sem bajnoki a szavatossága
hát, akkor mi lesz ezzel
de látatlanban, ne temessük még :) -
#4433 ok kösz, akkor semmi értelme nem lesz a steamen megvenni
arról van hír, hogy a first acces klubosok hogyan kapnak majd extrákat a játékban? vagy az csak a demo miatt lényeges?
ja meg úgy olvastam előrendelők is first accesesek és a borderlandsosok -
#4432 nem csak beregelhető, hanem kötelező lesz ott regisztrálni. -
#4431 am a játék tuti hogy beregelhető lesz a steamen? steamen tuti 16 ezer körül lesz, viszont ott lesz sapka !! -
#4430 Ez a játék nem is nekik készül(t) hanem a rajongóknak akik hosszú órákat játszottak a Duke-os játékokkal és nem csak a 3D-vel valamint 12 éve várják, hogy végre megjelenjen. -
#4429 Szerintem sikerült elkapni a Duke 3D hangulatát, azt a kissé B kategóriás feelinget. Én nagyon várom. Bár előre borítékolom, hogy sokan fogják idejét múltnak, gagyinak, prev gennek titulálni, de ki nem szr*ja le a tech majmokat, ez mégiscsak Duke. :) -
andersh #4428 olyan mintha az egyik új cod lenne vibrátorral -
#4427 ez nem uj.
plane nem trailer.
gameplay. -
#4426 Új Trailer -
#4425 Ajjjjajjjjajj! -
andersh #4424 -
#4423 fák-ö-sima? az nem egészen stimmel -
andersh #4422 Day 1 - Fuck-a-shima holocaust -
#4421 Chapter 1 - Fukushima holocaust -
andersh #4420 -
andersh #4419 Fukushimában eltűnt két munkás és ez után nem sokkal találtak két döglött rendőrmalacot a város szélén.
Duke akcióban? -
Sir Cryalot #4418 Borderlands!!!! Ne mérgelj fel! -
PunkZoli #4417 de van, csak dlc nek hívják és fizetsz érte -
#4416 Starcraft2ben van. -
#4415 Nem bírom ezeket a cél nélküli izéket:) Kipróbáltam MC-t, de kb 1 órára tudott lekötni:) -
#4414 Tomb Raiderekben Serious Sam és Painkillerben voltak utoljára titkos helységek, egyébként nem nagyon, jah.. -
#4413 minecraftben megépítheted :) -
#4412 Én nem tudom.. nekem nagyon hiányoznak az összetett kreatív labirintusok, ahol az ember el tud tévedni. -
andersh #4411 amikor még nem volt net, és nem volt kint a játék végigjátszása már a megjelenés után 1 nappal, igenis jó volt a suliban a tízórai közben megbeszélni ki hol akadt el és hogyan jutott tovább, milyen bugokat meg secreteket talált stb.
tényleg, mai játékokban még secret level sincs... -
#4410 Hát némi túlzással tényleg igaz. -
#4409 Egy már volt és itt van másik videó is amiben képek vannak más helyszínekről! -
#4408 Videót adhatnának. -
#4407 Kép nem is kell az a kis szösszenet elég meggyőző volt ingamebe! -
#4406 Akarom mondani, mindenféle semmitmondó képet... -
#4405 Inkább dolgozzanak mint, hogy hetente dobálják a mindenféle képeket... -
#4404 Lassan 2 hónapja nincs is friss info :( -
#4403 http://www.dukenukemreloaded.com/