Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
köze nincs ue3-hoz mert a legutóbb ami latta ment az egy nulláról újraírt ue 2.5ös moci volt (van).a gearbox nem kezdte elölrõl mert akkor min.2-3 év múlva jönne új motorral...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tommygear
jó elhiszem, de akkor se személyeskedj, nem szép dolog <#ejnye1>
Jól van értjük, várod a játékot 😊

Vass Gábor
De tényleg csak a demóját fogom letölteni, hát hülye leszek nem megvenni amit 1000 éve éhezek rá.

tommygear
fékezd magad
bertino
<#ejnye1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Vass Gábor
Hát nem akarom lewarezolni mihelyst elõrendelõben lesz csapok is le rá, csak a demóját te idióta.

tommygear
2 hónapja még nem mutatták be sehol a gamet, hanem jöttek innen pár perces videók és úgy volt hogy meg se jelenik, ebbõl nem lehetett sok mindent leszûrni

érted??
SL
2 hónapja még nem ezt mondtad

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

SZilaJMaGGoT
UE3-mat nem hasonlítanám a doom-hoz... +A 10 éves gamek még épp hogy elfutnak a gépén, szal ez biztos nem fog...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tommygear
szerintem is elég jól néz ki a játék
Doom 3? Ugyanazokat a videókat láttuk? 😊 Szerintem az eddigiek alapján egész jól néz ki, de nem fogok vágni a centiket megjelenésig.

MerlinW
UE3 van alatta, így lehet tudni milyen vas kell alá. Ha Gearbox-al is számolunk, Borderlands + egy pici követelménye lesz.

[merlinw.org]

Shep
Szerintem azért szebben fest, mint a D3 (eredeti nem a turbózott), de majd meglátjuk (vagy nem).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Szóval nem mondtam hogy a grafika a lényeg csak annyira hangoztatja hogy nem fog menni másnál ez.Ezért írtam videók alapján D3-as graf ami tudjuk elég régi már!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hú ilyet mondani! DNF-nél marhára nem a grafika a lényeg!!!!!!!!!!! Ha Doom3-as grafikája lenne az sem érdekelne, mert a hangulat a lényeg, de hát neked aki szerint a Crysis sem szép hiába is beszélek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ez a fos? Kb Doom 3 -as a grafikája!

Next PC upgrade: 2022

Jó ha 2-3 éve várja, de minek? A gépén úgy se fog futni.

SZilaJMaGGoT
Szégyellhetnéd magad, hogy 12 éve vársz egy játékot és még így is le akarod warezolni, ráadásul még dicsekszel is vele... Takarodjá anyukádba!

tommygear
kifejezték <#wilting>
Vass Gábor
És ha nem akkor mivan, egyébként az új infóban kifejezték hogy csak jövõre lesz a demója is.

SZilaJMaGGoT
Hallod kussolj már a warez témáiddal!

tommygear
<#eljen>
DNF rövidítésrõl mindig az ugrik be hogy "did not finish" 😄 mekkora találó rövidítés 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Vass Gábor
Ja nem kell hozzá nagy dolog, megveszi ott az ember és benyomja a torrentre.

SZilaJMaGGoT
Ha nem is pofozzák le róla akkor is túl nagy meló ez egy embernek, és ahogy nézem a srác csak mapper, kódot, scriptet, modelleket, animációkat ki csinálja meg? Írták is neki, hogy várja meg a DNF-et, hátha lesz, hozzá sdk, és ott adott lesz a legtöbb asset a 3d reprodukálásához... 😊

kommersz
miert jart le a ban?😞

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Lacee
a demo mire fizet be, amit aztán feltölt?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Rage47
Állítólag 2010 novemberében jön a Duke Nukem Forever.
tommygear
te mindent elhiszel?
Vass Gábor
Állítólag ma már fent lesz a játéknak a demója aki befizet rá, és feltölti a torrentre.

lol hát ha egyedül újra akarja csinálni az összes pályát, fegyvert meg szörnyet arra egy emberöltõ nem lenne elég 😄 de kettõ se
bulidben meg teleportálás van 😄
RelakS
Ilyen volt az Unreal-ben is. Igaz, hogy pályaváltás volt a két dolog között <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

hát igen a bulidban lehetett csinálni érdekes dolgokat.
pl bemész egy épületbe és az belülrõl kétszer akkora mint kívülrõl 😄
RelakS
a Gearbox meg a 3DRealms lepofozzák róla? 😄

SZilaJMaGGoT
Bocs most néztem relaks linkét, nem hrp, de ezt meg a srác úgysem fogja befejezni soha...

RelakS
akkor nézd meg a linkemet. Ez NEM a HRP!
Írja is a fickó, hogy a HRP egy 15 éves kinézetû játékból egy 10 éves kinézetût csinál, és mivel a játékosok grafika buzik, ezért ez nemigazán elég.
Viszont alapoktól újrakészíteni az egész játékot azért meló.
Az egyik titkos pályát meg macerás is, mert egy kör 720 (!) fokos benne 😄 Igen, kétszer kell körbemenni, hogy egyszer körbeérj 😄

SZilaJMaGGoT
A HRP ezeréves dolog, most dobtak alá egy új renderert, de attól még ultra gagyi marad az egész. Ezek a "felemlegített" dolgok csak szétcseszik az eredetit...

RelakS
hmm
Wow?

Csak miért emlékeztet a HUD félreérthetetlenül az Unreal Tournament 3-ra? <#idiota>

Rage47
infó honnan?
Vass Gábor
Most fog kijönni egy next gen címû epizód a 3D-s részt mutatja be mai graffal.
Holnap már lehet tölteni a demóját.

RelakS
én meg most nyomom mittudomén hanyadszor, és még mindig tud újat mutatni 😄

Pl az Enterprise D hídját az egyik pályán <#idiota>

tommygear
am nekem azt mondta hogy a 3d-vel is vagy 2x játszott valakinél
RelakS
Shit happens...

tommygear
TÉK
tommygear
<#nevetes1>
SZilaJMaGGoT
Te minek örülsz vass?? Úgyse fog menni a gépeden szal, maradj csak meg a duke3d-nél... Vagy te azt hiszed még mindig a quake engineset fejlesztik?? :/

DNF demó kulcs a Borderlands GOTY-ban

ahahahaha. Gearbox iskoláz mindenkit.