Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
1. tommygear nem admin.
2. tudtommal nincs olyan, h a chatrõl tiltanak, vagy bannolnak vagy nem.
Konzekvencia: A hiba az ön készülékében van!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
[merlinw.org]
😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De HRP -vel volt király anno a DN3D. Feltolta egy kicsit a graf-ot.
Am a Dn 3D -t néztétek High Resolution Pack -el? Magyarítva?
Nagyon állat. Szerezzétek be a HRP MOD-ot, és csak az alap DN3D file kell hozzá. Nagyon komoly lesz tölle.
Ez lesz az
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ilyen kilátásra viszont nem emlékszek benne, ráadásul mintha a 3. fejezetben lenne
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
most komolyan az a baj, hogy nem azt írom hogy szar game lesz? <#wilting>#wilting>
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢