Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Lehet amúgy, hogy lehet nekik hinni...de persze lehet, hogy nem.
Csak két esélyes lehet a dolog (továbbra is).

Ugye Vass Gabi?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
"Annyit viszont megígérhetek, hogy még 2011 karácsonya elõtt kiadjuk a DNF-et."

Pillanatra elgondolkodtam, hogy mit higgyek, de maradtam abban, hogy leszarom és továbbra se veszek komolyan semmi ilyesmit (pedig ezt már tényleg komolyan kell venni...vagy nem...vagy talán még is?...ááááhh).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

tommygear
naja...
grebber
Kezdõdik megint! Mekkora már! Februárban megjelenhet,most meg már karácsony elõtt kiadják.

Next PC upgrade: 2022

Muki100
Uhh ebben a percben kapta a bant Vass 😞

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Most teszek egy felajánlást.
Ha valakinek még megvannak a régi Vass Gáboros topik anyagai, és hajlandó azt újraéleszteni, akkor megpróbálok összehozni egy videointerjút magával a mesterrel.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Azt az elõzõt is csak direkt csináltátok be.
tommygear
ban megkerülése?
Azt mire föl?
DeerHunter01
Szabó Balázs ?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mekkora kamu átlagnév, nembaj hamarosan kapod a bant erre a regedre is.

\"Erről van szó!\"

Nem is õ az hanem Szabó Balázs vagyok.
DeerHunter01
kapod a bant vass gábor nemsoká.

\"Erről van szó!\"

Jaja ott vannak.
RelakS
Hardwiredre egyikõtök sem nézett fel, mi?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Muki100
Vass Gábor alreg?

tommygear
link vagy vmi?
Jöttek új képek a játékból, a megjelenése meg nem is február hanem a rage után jön csak bassza meg.
<#taps>
SZilaJMaGGoT
Ne felejtsük el, hogy a kucora berci meg seggbetolta gabit a tyúkólban!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tonyr
te vass ... igen kisbetükkel min ahogy megérdemled.... te über troll akkora nyomorék vagy... minek teszel be fake vaker linket ? erre vered te 10 éves 80iq-s kis kecseg ? várod h jöjjön egy pedo pap igaz azt kinyissa a hátso ajtod.... huzzál innen a troll topic-ba nincs jobb dolgod mint itt buzerálni a népet ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Bár esélyem nincs,mert májusban regisztráltam.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ok,megpróbálom.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tommygear
írj az általános modi topikba
Én szívesen.És rögtön az lesz az elsõ,hogy kivágom innen az ilyeneket.

Lacee
nincs... valaki vállalkozik rá?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hol a házigazda?

kommersz
ki gondolt erre? Te ocskavass😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Vass Gábor
Vass Gábor
MENJÉL MÁR A BÜDÖS ANYÁDBA JÓ, A TETVES NÉNÉDET TE RIBANC, MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL TE MIHASZNA KIS PÖCCS.

A KURVA ANYÁDAT VASS GECI OLYAN CSAJOK JÖNNEK BE MINT A BEA GECI ??
AKI NEM TUDNÁ EZT A BEA NEVÛ FOGYATÉKOS GECIT MEGBASZTA A KIS GABIKA ÖSSZEJÖTT A KÉT REATRDÁLT GECI
Vass Gábor
Hát abban még csak látni lehetett a mesztelen csajokat, baszni nem, de ebben a dnf-ben már lehet.

Lacee
és hol lehet csajokat kúrni a duke3d-ben? vagy te már a DNF-t tolod? esetleg a régi platformjátékokat?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Vass Gábor
Naugye én pont az ilyeneket szeretem.

Lacee
...

Ja hogy a faxba ne lenne jóó...

Vass Gábor
Mi szerintem tök buli csajokat kurni.

Ja .....Háát azt nem szeretjük.....a qurva anyját, de megnézzük...wazze...

Vass Gábor
Ez egy ízig vérig brutális akció lesz lövöldözõs a javából, meg csajokat lehet megbaszni benne. XDXDXD

Ez milyen játék lesz??? Az ilyen kardozós-baszósat nem szeretem...
<#bohoc>

kommersz
rakodik😄😄😄
irogatni
menj mar aludni vass😞

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Vass Gábor
Aha biztos ha te mondod.

And what? Majd elérhetõvé teszik.

tommygear
meg is érdemled, ide se kéne írogatnod
Vass Gábor
így van
MerlinW
Nézd meg a felhasználólistát, akiknek át van húzva a neve, azok asszem tiltva vannak.

[merlinw.org]

SZilaJMaGGoT
Igen? 😮 Az mondjuk nem lepne meg ha vass tényleg tiltva lenne, de hogy tommygear nem tudta tiltani az 100! 😄

SZilaJMaGGoT
Hát pedig nálad szar valami...

MerlinW
Ööö van chat-rõl való tiltás tudtommal, legalábbis hallottam már ilyenrõl.

[merlinw.org]