Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak két esélyes lehet a dolog (továbbra is).
Ugye Vass Gabi?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Pillanatra elgondolkodtam, hogy mit higgyek, de maradtam abban, hogy leszarom és továbbra se veszek komolyan semmi ilyesmit (pedig ezt már tényleg komolyan kell venni...vagy nem...vagy talán még is?...ááááhh).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Next PC upgrade: 2022
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ha valakinek még megvannak a régi Vass Gáboros topik anyagai, és hajlandó azt újraéleszteni, akkor megpróbálok összehozni egy videointerjút magával a mesterrel.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
mekkora kamu átlagnév, nembaj hamarosan kapod a bant erre a regedre is.
\"Erről van szó!\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
AKI NEM TUDNÁ EZT A BEA NEVÛ FOGYATÉKOS GECIT MEGBASZTA A KIS GABIKA ÖSSZEJÖTT A KÉT REATRDÁLT GECI
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
<#bohoc>#bohoc>
irogatni
menj mar aludni vass😞
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
[merlinw.org]