7639
Duke Nukem Forever
-
#4963 de jó hogy ez ebben a formában sosem jelent meg -
#4962 kis olvasmány -
#4961 én azóta, mióta ezt a trailert láttam
-
#4960 Ez igaz, de most inkább örüljünk, hogy végre megjelenik, s a mi életünkben :) Itt van mellettem az 1998 augusztusi PC GURU, egy rövidke kis előzetessel benne, megy egy screenshottal... Na én azóta várom a DNF et :) -
#4959 Még lehet róla szó... -
#4958 Én a halálos ágyamon is vártam volna.
Elszabták az egészet... -
#4957 kár, pedig jó eséllyel bekerülhetett volna a halhatatlanok csarnokába és évtizedek múltán is úgy emlegetnék hogy a játék ami sohasem készült el :( -
PunkZoli #4956 vírustámadás szokott ilyenkor lenni, ha nem biztosak benne, jó lesz a végtermék:D vagy leak, hogy valaki kiszivárogtatja -
#4955 micsoda? -
#4954 Reméljük a kiadót nem éri majd terror támadás :S -
#4953 na talán már van remény -
Gabe18 #4952 Csak elég legyen az arany, mert ha nem akkor még 10 évig semmi... -
#4951 A Duke Nukem Forever aranylemezen!!! -
#4950 Na lehet tényleg megjelenik :)
"DUKE NUKEM FOREVER HAS GONE GOLD!!! http://yfrog.com/h7j7qujhj" -
#4949 -
#4948 Shopto-nál beszélő kulcstartó jár hozzá:D
'Hail To The King'
'I can see my d**k'
'I Came, Saw, Kicked Ass' -
Klub #4947 Ja még egy faszság. -
#4946 van helyette alekosz só, most biztos mindenki arra izgúl... -
Klub #4945 Igen hála istennek. -
#4944 vége a valóvilágnak? -
#4943 itt izompólók lesznek -
#4942 ha van többféle armor itt is, az is jó, ha szuper lesz a multi:) -
#4941 A Haloban meg minden karakter Master Chief, igaz van többféle armor. -
Ironman2 #4940 Jöhetne már! -
PunkZoli #4939 lesznek sapkák:D
meg tuti dlc is ,hogy más karakterekkel is lehessen játszani... én pl tuti disznó lennék -
#4938 multiról van vmi bemutató? miféle lesz?
az fura még nekem, hogy multiban minden karakter Duke :O -
xxxpaulxxx #4937 Tetszik, hogy a régi fegyverek úgy néznek ki, mint régen:)
Sniper szerintem nem illik Dukehoz... max multiban...
Viszont elég nagyot bakiztak "Another new weapon in the arsenal is Holoduke"... nah mert ez régen nem volt:DD (jó ok... régen nem lőtt, meg nem mászkált:D) -
#4936 -
PunkZoli #4935 Lesz, pár helyen láttam már, ez az ego dolog balra fent. Az lesz a hp. Ragelni meg gondolom a steroidoktól lehet majd. -
#4934 HUD nem lesz am ebben a játékban?? úgy emlékszem egy gameplay videóban sem láttam :D -
#4933 -
xxxpaulxxx #4932 Ráhangolódásként mostanában Serous sam HDzok és ezt találtam (tudom, hogy már volt róla szó, de én ezt most láttam először:DD)
-
#4931 http://www.boob-tube.eu/duke-nudem/ -
#4930 Autoload könyvtárba bemásolod a hrp és maphack zip-et, launcher indít, HRP bepipál, játszik. Vagy ha az installert töltöd le, telepíted és játszol. -
Sir Cryalot #4929 Na akit érdekel a CRT-s 3D , annak elmondanám hogy jó helyen keresgél, az LCD-s 3D meg inkább ne érdekeljen senkit. További alternatíva : projektor (best). -
Sir Cryalot #4928 3d ready!!!
-
PunkZoli #4927 jellemző, ha tudják, hogy gyenge játékot adnak ki akkor a megjelenés után adnak a demot, ha csak marketing miatt tolják a megjelenést akkor adják ki hónapokkal előbb.
Ha ilyen közel a megjelenéshez dobják ki akkor nagyon neccre dolgoznak, ami valószínű is, mert eltolták egy hónappal. -
#4926 Átlag 1-2 hónappal szokott demó lenni, van hogy 1-2 hónappal a megjelenés után, vagy soha az élet, ami mostanság trendi. Én szerintem bármelyik jobb az első kettőből a harmadik helyett. Már most én is kíváncsi vagyok a játékra s hamár kaptam a First Acces kódot...
addig lehet befejezem a Duke Nukem 3D-t. Valaki nem tudna segíteni a rendes HRP telepítésében? Valami mindig elcsesződik. :) -
#4925 annyit megér -
#4924 én e-bayről szereztem 1 euroért mert nekem nem tetszett a borderlands