7639
Duke Nukem Forever
-
#4923 igen még amit steames borderlands mellé adtak ajándékba -
#4922 amúgy neked van first access club kódod ? -
#4921 akkor neked biztos minden egyes program ami a gépeden található az eredeti, troll... -
#4920 nem sokan vesznek zsákba macskát , ez meglátszik pl a steames eladásokon is. -
#4919 évente kevesebb mint 1000 forintot kellett volna félretenni a DNF-re. nincs kifogás. -
#4918 nem ilyen egyszerű ez -
#4917 a rohadt cigányok warezolnak, nem az emberek. -
#4916 megjelenés után a kutyának se kellesz a demo :) szépen lewarezolják az emberek a teljes játékot , az is ingyen lesz. -
#4915 ingyen ez van -
#4914 mert mindenki másra számított -
#4913 miért rengeteg játékhoz a megjelenés után 1(!) évvel adnak ki demot... na az mi akkor ha ez pofátlanság?? -
#4912 Múltkor még azért voltál oda, hogy egyáltalán minek a demo, most meg pofátlanság, hogy csak 1 héttel korábban adják ki. Érdekes vagy. -
Klub #4911 Csak akkor már hamarabb adták volna ki. -
#4910 Neked úgy sem kell demó, nem de? Akkor meg ne panaszkodj. -
#4909 Nem pofátlanság... az után még simán vissza lehet mondani az előrendeléseket, szóval nem értem miért vagy felháborodva... mellesleg manapság ha 10 játékból 2 demó van, az már jó arány. -
#4908 Miért érzed pofátlanságnak? -
Klub #4907 Azért nagy pofátlanság egy héttel a megjelenése előtt kiadni a demót. -
Sir Cryalot #4906 na addig vehettek valami jobbfajta projektort -
#4905 végén meg kiszúrják a szemünket egy 1 mapos multi demoval vagy egy 5 perc alatt végigjátszható single demoval -
#4904 Mondtam ,hogy nem lesz ebből semmi max hó végén, hát 3 napot tévedtem :) -
PunkZoli #4903 kemény arcok, viszont így van értelme szerintem is, mintsem kapj egy bétát úgymond... mert ha gold a game és abból csípnek ki egy demot az rendben van.
Sőt, úgy lenne a legjobb, mivel steamen lesz a demo, ha a motort leszedné a demohoz, 2 giga minimum, majd a többit meg ha kijön. Preload szerűen. -
#4902 ezt kaptam mailben :
Where were you the first time you played Duke Nukem Forever?
You'll have your answer on June 3 when the Duke Nukem Forever demo is released exclusively through the First Access Club.
Only First Access Club members like yourself will get to sample the most legendary shooter of all time before the long-awaited game is released on June 10 (International) and June 14 (North America).
Get ready. It's almost here.
június 3 first accessel , na tehetnek egy szívességet -
#4901 -
#4900 jaaaa, hat en asszittem mar most elerunk vele valamit... pff. de meg varni kell.
lelkesedes fail. -
#4899 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kuldott zavvi beta kodot. juhe. -
#4898 Ezzel valószínűleg vagyunk így még egy páran. -
#4897 Hát úgy legyen! Annó nagyon sokat nyomattuk ezt a játékot (meg a doom-ot) :D -
#4896 Vagy júniusban azt mondják "Nos, hát...ö... izé tdjuk, hogy mostanra ígértük, de még van pár bug és azt szeretnénk, ha ennyi év után a rajongók hibátlan játékot várnak és ezért a megjelenést elhalasztjuk Hallowenre." :) -
#4895 Átírják unreal engine 3-ra vagy id tech 5-re ? :D -
#4894 még bármi megtörténhet...:D -
#4893 Komolyan jön, június közepén :D -
#4892 Ez most komolyan megjelenik vagy csak mint szokott ? -
#4891 tényleg nincs. kb. 7600 HUF-ért osztogatják, nem 10e-ért, mint az itthoni hiénák
szerintem a demo a héten jön. ha a first access-eseknek "hetekkel korábban" akarják adni, mint a többieknek, akkor mindenképpen most kell kiadni, mert kevesebb mint egy hónap és itt a teljes.
bár azzal gondolom ők is tisztában vannak, hogy torrenten egyszerűbb lesz majd beszerezni (mármint a demot), mint tőlük, mert úgyis lerohad a szerverük, hiszen mindenki rá fog ugrani -
#4890 Tényleg nincs postaköltség?
Valaki tud valamit a demóról? :) Már én is várom, pedig nem is vagyok rajongó. Remélem nem lesz csalódás, mint anno pl. a Crysis demó. :S -
#4889 zsír, még visa electronnal is lehet fizetni, meg is rendeltem.
first access kódot gondolom majd csak hétfőn kapok... -
david152 #4888 VASS -
#4887 Elég rég? Világ életében 0,99font volt onnan!Ezért kérdeztem ez valami nyári akció e! -
PunkZoli #4886 elég régóta nincs már ott, de volt úgy, hogy visszarakják, de maradt inkább, biztos bejött nekik -
#4885 Lemaradtam valamiről?Zavvinak ez most egy akciója hogy nincs postaköltség? -
PunkZoli #4884 zavvi szerintem, nincs postaköltség
vagy steam amcsival