Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Amúgy a 3dben imádtam, hogy volt Coop... gondolom most nem lesz. Bár multival is sokat játszottam, de csak a zero hour multijával.
Parasite Eve 2, best game EVER!
5:30
azért idõ kell ahhoz is h vegyen új gépet az ember amin megy fullon mire kijön.
de ha nem lesz akkor meg bizony a kurva anyjukat.
de sztem miért ne lenne, tuti lesz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nemtom miért írták ezt a fasságot.
Persze fél év alatt lazán össze lehet dobni egy 16orás játékidövel rendelkezö fps-t... 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
persze kellett hozzá az idõ, hiszen nem egyszerû átvenni egy ilyen projektet. nem lehetett leányálom 6-7 éve megírt, akár rosszul dokumentált (képzelem milyen munka folyt ott pár év után) kódot összehozni a legfrissebb munkákkal
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Manapság már örülhetünk, ha nem 5-6 óra egy végigjátszás.
Ha vicces próbálnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az elmúlt 12 esztendõben több mint 1 órányi játékot hoztak össze évente. Persze ez távol áll az igazságtól, ugyanis a Gearbox szinte a nulláról kezdte el a projektet, mikor azt átvették. Minden esetre a 16-17 órával kecsegtetõ Duke Nukem Forever az év egyik legjobban várt címe, és ha minden jól megy, májusban szétrúghatjuk pár idegen disznó hátsóját.
forrás
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11