Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
DNF tuti elõbb jön, hiszen eduke egy 2005 óta futó hobbiprojekt, mint a jdoom és társai. A nem Polymer - azaz a sima HRP a sima stable eduke verzióval teljesen stabil. A Polymer preview, a daily snapshot eduke-al logikusan nem feltétlenül az😊
[merlinw.org]
Majd hétvégén megnézem hogy bírja nélküle. Ha egy órát bír, akkor kilépek és amíg nem jön ki stabil verzió, felé se nézek.
Mondjuk az könnyen meglehet, hogy a Forever elõbb jön majd ki, de nem baj.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Hírek pedig vannak, nem a (borzalmasan rossz) magyar játéksajtó az egyetlen hírforrás😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Pl. jöhetne már a demó.
Ott is a desktopon találtam magam, de nem fél óra után hanem 2 perc után 😄
Nagyon optimalizálatlan.
És nVidia kártya ajánlott mert egy faszi csinálta a fényeffekteket az nVidiától.
Helyenként nagyon durván néz ki vele a játék.
A gondom annyi csak, hogy valamiért max grafikán néh lemegye az fps szám 30 alá (<#idiota>#idiota>), meg kb fél órát bír a játék, aztán magától kilép. Úgy értve, hogy hirtelen a Windowsban ébredek, bezárt játékkal. 😛
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
am spontán jött...nem tehetek róla...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
és assssziszem örülhetünk, ha az új DN hozza majd a Bulletstorm színvonalát
Just do it :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.