Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az király, én a demót is nagyon várom!

SZilaJMaGGoT
XDD De leülni se tudott!!! XDD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hát nem te bolond.
úgy h te is élvezted
Hülye ez hogy jön ide?
kommersz
*alltal

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

kommersz
tesem altal fel kucora alol😄D

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Na már nem olyan sok idõ van hátra és megnyugszanak a kedélyek és fel nem álltok a játék alol egy ideig azt garantálom.
Muki100
Nem szándékos troll hanem bizonyítottan szellemi fogyatékos.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Frank99
tipikus troll

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

SZilaJMaGGoT
Tudom vágom vass-t, csak manapság már inkább idegesítõ mint vicces... 😊

lolSL
több évre ha visszaolvasol ezt csinálja csak más néven

SZilaJMaGGoT
Tudom, de már felb@sz, hogy ekkora baromságokat ír és ha mondja neki az ember akkor visszavág valami ovodás dumával...

kommersz
ne irj neki ilyeneket,ugysem erti meg😊csak billentyud kopik.

SZilaJMaGGoT
Én nem, mert nem írok ekkora baromságokat mint te. A magyarországon kapható játékok is attól függnek, hogy a külföldi fejlesztõ elkészül e vele. Így nem tudhatják jobban a magyar forgalmazók, hogy mikor jelenik meg. A kiadó határozza meg(a fejlesztõvel való egyeztetés után) a megjelenési dátumot, amikorra a fejlesztõ vagy elkészül a játékkal vagy nem(lásd DNF). A megjelenési dátumhoz koordinálnak egy elõrendelhetõségi idõpontot ami során ha elõrendelsz, neked automatikusan küldik a megjelenés napján(bizonyos esetekben a megjelenés elõtt x nappal), feltéve, hogy a játék elkészült.

MerlinW
Az a neve is hogy: Polymer HRP Preview 😊

DNF tuti elõbb jön, hiszen eduke egy 2005 óta futó hobbiprojekt, mint a jdoom és társai. A nem Polymer - azaz a sima HRP a sima stable eduke verzióval teljesen stabil. A Polymer preview, a daily snapshot eduke-al logikusan nem feltétlenül az😊

[merlinw.org]

Most mért?,tán te nem mi?
SZilaJMaGGoT
Te hülye vagy... -.-

Hát akkor meg, a külföldiek azok meg szarak raknak mindenféle dátumokat, csak az itthoniak a jók.
fery02
Na ezt jó tudni, hogy még csak béta. Ez valamiért elkerülte a figyelmem.
Majd hétvégén megnézem hogy bírja nélküle. Ha egy órát bír, akkor kilépek és amíg nem jön ki stabil verzió, felé se nézek.

Mondjuk az könnyen meglehet, hogy a Forever elõbb jön majd ki, de nem baj.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MerlinW
Demó április második felében jön.

Hírek pedig vannak, nem a (borzalmasan rossz) magyar játéksajtó az egyetlen hírforrás😊

[merlinw.org]

MerlinW
Mert nem létezett sem a CDG, sem az 576 shop '96-ban. Meg úgy általában online áruházak is csak elvétve, azok sem itthon..

[merlinw.org]

MerlinW
Radeonnal játszom és semmi gond vele. A stabilitással kapcsolatban pedig, minden nap kint van az aktuális snapshot, le kell tölteni frissebbet, ha instabil az amit használsz. Polymer még béta cucc, tehát normális.

[merlinw.org]

Jó de nem volt kint a cd galaxisneten, meg az 576.-on sem.
SZilaJMaGGoT
Régen is elõ lehetett rendelni még sem lett kész a játék... 😄

az nvidiánál dolgozik, olvastam a fórumon ahová írkált
Tudtok május 6.-ig várni vagy nem?
Ne állmodjatok róla hogy újrakezdik, azért nem olyan hülyék mint a 3d realms volt, meg akkor nem lehetne elõrendelni sem szal.
Gondolom most döntöttek úgy hogy átállnak a Crysis 2 motorjára, és az egész játékot újra kezdik azon. Úgy mégiscsak jobban néznek majd ki a rendõrmalacok a virágos réten, úgy 2014-ben... <#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

SZilaJMaGGoT
Nem az nvidiától csinálta egy faszi, hanem szabadon elérhetõek az nvidiás shader effektek és nyilván azokat használták fel, hogy ne kelljen újra lekódolni ezeket.

Rég nem volt már hír a DNF-rõl.
Pl. jöhetne már a demó.
Hát akkor jó szar.
Több konfigon is próbáltam, suliban 4 magos gépeken meg hasonlók.
Ott is a desktopon találtam magam, de nem fél óra után hanem 2 perc után 😄
Nagyon optimalizálatlan.
És nVidia kártya ajánlott mert egy faszi csinálta a fényeffekteket az nVidiától.
fery02
Akit érdekel, jött ki új Polymer HRP pakk a Duke 3D-hez.
Helyenként nagyon durván néz ki vele a játék.

A gondom annyi csak, hogy valamiért max grafikán néh lemegye az fps szám 30 alá (<#idiota>), meg kb fél órát bír a játék, aztán magától kilép. Úgy értve, hogy hirtelen a Windowsban ébredek, bezárt játékkal. 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SZilaJMaGGoT
Ha haragszol, akkor rábasztam, és nekem bizony a kurva anyámat! 😄

LasDen
és ha haragszom...??? 😄

am spontán jött...nem tehetek róla...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SZilaJMaGGoT
Neharagudj, csak azért írtam mert az imént elsütött poén kissé dedóra sikeredett... 😄

Május 6.-ig kibírjátok már az már lópikula.
LasDen
senkinek nem vagyok az alregje....és nem is vagyok alreg...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SZilaJMaGGoT
Vass alregje vagy? 😮

LasDen
én meg annyira várom már, hogy meguntam a várakozást és klónoztam Duke-t a játékból kidigitalizált hajszálából és most itt gyilkolom vele a disznókat a városban....

SZilaJMaGGoT
Kéne új vass topik!

SZilaJMaGGoT
Azt tudjuk...

Hát még én mennyire.
De várom már.<#buck>

Muttley
így igaz
és assssziszem örülhetünk, ha az új DN hozza majd a Bulletstorm színvonalát

Just do it :)

MR ME
😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

<#banplz>
darkerlomy
Egy igazi fannak mind1 hogy lesz-e multi vagy hogy nem vagy hogy mennyit játszik egy igazi fant csak az érdekel mikor adják már ki <#idiota>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved