Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát mert nem is nagyon történt 😊 Szerintem összességében egy erõs közepest megérdemel de a legnagyobb hiba ez a kiírtom az õrposztot 50m-et odébb megyek visszanézek és már ott vigyorognak a négerek, mintha mis sem történt volna. Ezt megoldhatták volna szebben is, pl 1 nap múlva lesznek ott újra, vagy a városból mentek volna ki dzsippel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SZilaJMaGGoT
Far Cry 2 jó lehetett volna, csak túl vontatott volt, olyan volt mintha történet szempontjából folyamatosan nem történne semmi... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Shep
Hát nekem nem volt bajom ezzel a Crysisban, a FarCry2-ben már inkább.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SZilaJMaGGoT
És tegyük hozzá, hogy az elõzõek sem voltak toppon technológia szempontjából(lásd a quake is 96-os), de nem is ez volt a lényeg... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

az se jó ha a kurva nagy pusztán kell lézengeni ahol közel távol semmi érdekes csak fák meg dombok
darkerlomy
nekem aztán tök mind1 hogy csõbe kell menni vagy nem 😊 ha már 14 éve várunk rá annyit megérdemel hogy legalább 1x kivigyük.( és ne az udvarra hogy kidobjuk a kukába .. <#idiota>)

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Shep
Hát ha minimum 10 óra lesz az már nem rossz a mai világban.

IMYke2.0.0.0
Hát nem csinálja a német srác és a társai? :[

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én sem értem - egyértelmû, hogy agyatlan lövölde lesz: az volt az elõzmények mindegyike, ezért is szerettük õket.
Persze, manapság a grafika visz mindent a hátán, de ez a rész sem fog másról szólni, mint a nagy Világmegmentésrõl, pisi-kaki-punci viccekrõl, és hatalmas, IQ-light szörnyek likvidálásáról.
S az ígéretekkel ellentétben, szerintem, a játék játékideje sem lesz 10 óránál nagyobb több.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Crysisban nem kellett csõben menni, ott meg az a volt a baj. Nem jó nektek semmi 😊 Egyébként sem tudom, mit várnak egyesek a játéktól, világmegváltást, üdvözülést?

lolSL
minden fps ilyen

ez még mindig se nem bulletstorm , se nem mass effect <#ejnye1>

lolSL
jóaz

na errõl beszéltem...
a solo kampányban majd egy csõben kell végigmenni, néha más lesz a textúra
tommygear
"A többjátékos módban lehetõségünk lesz használni a jetpacket is, ezt sajnos a szóló kampányban nem tehetjük meg."
<#conf><#ticking><#ticking><#ticking>
grebber
- A Call of Duty és Battlefield játékokhoz hasonlóan itt is szintlépések lesznek ("Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants To The Max!").
- A többjátékos módban lehetõségünk lesz használni a jetpacket is, ezt sajnos a szóló kampányban nem tehetjük meg.
- A Duke Nukem 3D összes kedvenc fegyvere és néhány eszköze itt is helyet fog kapni (pl. a HoloDuke)
- Összesen 10 pálya és négy játékmód lesz elérhetõ a megjelenéskor: Dukematch, Team Dukematch, Hail to the King és a Capture the Babe. Nem segítek, mindenki találja ki, mik lehetnek ezek.
- A Duke Nukem 3D 'Duke Burger' pálya is benne lesz: ezen apró termettel rohangálhatunk a hatalmas világban, de ekkor csak 10%-ot tudunk sebezni.
- Az Xbox-os verzióval sajnos csak nyolcan tudnak játszani (remélhetõleg a PC-s verzióval többen).

Next PC upgrade: 2022

multiplayer részletek a gamestaron.
fery02
fasza volt! <#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bertino
take.
sorry.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
take ?

LasDen
a határtalan optimizmus....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MR ME
ezaz, még meg sem jelent de már megy a fika 😄 ezeket annyira birom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
de most mi a bajezzel a játékkal? komolyan nem értem mi nem tetszik egyeseknek, nem olyan a grafika mint a crysisban?? kitérdekel csak a hangulat legyen jó... mondjuk megszokott dolog, hogy meg se jelenik valami de már elmondják minden szarnak
A bullet stormot én speciel végig szenvedtem a csodára várva, a duke meg már videók és 11évnyi trailer miatt jobb hangulatot áraszt, még ha ugyan az a butulás lesz is. Elõ van rendelve nekem.
Na meg valahogy eredetibbnek hat, az amit duke nyom.
Még a célközönség is más ,nemhogy a célplatform.

nembajmera bulletstorm 1 kontinensel odébb hamarabb elkészült !

Rage47
hát engem megfogott teljesen, nem is merek gameplayt nézni, nehogy lelõjem a poénokat.
a graf nem érdekel, sztem tökéletes így.
bertino
hogyne lenne ertelme steamen megvenni.

varni kell akciora.

Muttley
pedig sajnos az EDDIG látottak alapján a Bulletstorm EZT bõõõven agyon fogja verni
pedig annak sem bajnoki a szavatossága
hát, akkor mi lesz ezzel
de látatlanban, ne temessük még 😊

Just do it :)

UltraZord
ok kösz, akkor semmi értelme nem lesz a steamen megvenni

arról van hír, hogy a first acces klubosok hogyan kapnak majd extrákat a játékban? vagy az csak a demo miatt lényeges?
ja meg úgy olvastam elõrendelõk is first accesesek és a borderlandsosok

lolSL
nem csak beregelhetõ, hanem kötelezõ lesz ott regisztrálni.

UltraZord
am a játék tuti hogy beregelhetõ lesz a steamen? steamen tuti 16 ezer körül lesz, viszont ott lesz sapka !!

Shep
Ez a játék nem is nekik készül(t) hanem a rajongóknak akik hosszú órákat játszottak a Duke-os játékokkal és nem csak a 3D-vel valamint 12 éve várják, hogy végre megjelenjen.

Encore
Szerintem sikerült elkapni a Duke 3D hangulatát, azt a kissé B kategóriás feelinget. Én nagyon várom. Bár elõre borítékolom, hogy sokan fogják idejét múltnak, gagyinak, prev gennek titulálni, de ki nem szr*ja le a tech majmokat, ez mégiscsak Duke. 😊
olyan mintha az egyik új cod lenne vibrátorral
bertino
ez nem uj.
plane nem trailer.
gameplay.

grebber

Next PC upgrade: 2022

fery02
Ajjjjajjjjajj!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

<#rinya>
RelakS
fák-ö-sima? az nem egészen stimmel <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Day 1 - Fuck-a-shima holocaust
ewuk
Chapter 1 - Fukushima holocaust
Fukushimában eltûnt két munkás és ez után nem sokkal találtak két döglött rendõrmalacot a város szélén.

Duke akcióban?
Borderlands!!!! Ne mérgelj fel!<#idiota>

de van, csak dlc nek hívják és fizetsz érte
Rage47
Starcraft2ben van.
MerlinW
Nem bírom ezeket a cél nélküli izéket😊 Kipróbáltam MC-t, de kb 1 órára tudott lekötni😊

[merlinw.org]

MerlinW
Tomb Raiderekben Serious Sam és Painkillerben voltak utoljára titkos helységek, egyébként nem nagyon, jah..

[merlinw.org]

lolSL
minecraftben megépítheted 😊