Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze, manapság a grafika visz mindent a hátán, de ez a rész sem fog másról szólni, mint a nagy Világmegmentésrõl, pisi-kaki-punci viccekrõl, és hatalmas, IQ-light szörnyek likvidálásáról.
S az ígéretekkel ellentétben, szerintem, a játék játékideje sem lesz 10 óránál nagyobb több.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a solo kampányban majd egy csõben kell végigmenni, néha más lesz a textúra
<#conf>#conf><#ticking>#ticking><#ticking>#ticking><#ticking>#ticking>
- A többjátékos módban lehetõségünk lesz használni a jetpacket is, ezt sajnos a szóló kampányban nem tehetjük meg.
- A Duke Nukem 3D összes kedvenc fegyvere és néhány eszköze itt is helyet fog kapni (pl. a HoloDuke)
- Összesen 10 pálya és négy játékmód lesz elérhetõ a megjelenéskor: Dukematch, Team Dukematch, Hail to the King és a Capture the Babe. Nem segítek, mindenki találja ki, mik lehetnek ezek.
- A Duke Nukem 3D 'Duke Burger' pálya is benne lesz: ezen apró termettel rohangálhatunk a hatalmas világban, de ekkor csak 10%-ot tudunk sebezni.
- Az Xbox-os verzióval sajnos csak nyolcan tudnak játszani (remélhetõleg a PC-s verzióval többen).
Next PC upgrade: 2022
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Na meg valahogy eredetibbnek hat, az amit duke nyom.
a graf nem érdekel, sztem tökéletes így.
varni kell akciora.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
pedig annak sem bajnoki a szavatossága
hát, akkor mi lesz ezzel
de látatlanban, ne temessük még 😊
Just do it :)
arról van hír, hogy a first acces klubosok hogyan kapnak majd extrákat a játékban? vagy az csak a demo miatt lényeges?
ja meg úgy olvastam elõrendelõk is first accesesek és a borderlandsosok
plane nem trailer.
gameplay.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
Duke akcióban?
[merlinw.org]
[merlinw.org]