Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A heavy cost. I pay it gladly.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A heavy cost. I pay it gladly.
sorry! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
azt akarod mondani h a konzol miatt nem lehet majd több fegyvert vinni magaddal ? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
elárulom kedves "igenokos" barátom, hogy az xbox joyon simán megoldható lenne 10000000000000000000 fegyver kiválasztása is a D-Pad segítségével
\"Erről van szó!\"
Csak pl abból indulok ki, hogy Crysis-ban is nagyon jól mûködött a dolog, hogy aránylag hihetõ mennyiségû cuccot vihettünk magunkkal és ettõl még ugyanúgy megvolt a keménylegény érzés, mert a Nanoruha jelenléte és alkalmazhatósága teljesen kárpótolta a dolgot.
DNF-ben meg ugye maga DUKE jelleme kárpótolná a hiányosságot.
Persze nekem sem lett volna ellenemre, ha bármennyi fegyvert vihettünk volna magunkkal (meg valószínûleg itt is csak azért nem lett megoldható, mert kontrolleren nehézkes lett volna a fegyverválasztás), de én modernebbnek érzem ezt a megoldást (elvégre is nem remake-rõl van szó, hanem folytatásról, aminek valamennyire igazodnia kell a mai trendekhez).
Én legtöbbet amúgy is éjszaka játszom és ha pl a 7-es fegyvert keresem, akkor sokszor idõbe telik, míg megtalálom a 7-es billentyût, szóval kényelem szempontjából mindenképp jobb ez a 2 fegyveres dolog.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ugyanígy CoD-ot is tudod kinek ajánlgassál...
Egyértelmû, hogy nem picit értelmezted félre az írásom, javaslom próbáld meg más szemszögbõl elemezni!
most nem hiszem, h lesz belõle magyar verzió..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ezt nem ide akartam töröljétek légyszi
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Kényelmes ágyaikat vaságyakra cserélik, a terülj, terülj asztalkát pedig a katonai konyha váltja fel.
A Villarendért két katonai nevelõtiszt lesz a felelõs, akiknek mindig, minden körülmények között engedelmeskedniük kell a lakóknak.
A katonai élet legfontosabb alapszabálya a szigorú napirend, vagyis a tevékenységek pontos, idõhöz kötött végrehajtása. A Villalakóknak minden reggel 6-kor kell kelniük és az eddig megszokott több órás tollászkodás helyett mindössze csak 10 perc áll rendelkezésükre, hogy rendbe szedjék magukat, lezuhanyozzanak és fogat mossanak.
Az igazihoz hasonlóan a Villa-katonaságban is alaki foglalkozások és erõnléti feladatok fogják biztosítani az alakulat szellemi és fizikai fejlõdését. A nap végén teljesítményük alapján Villa-rendfokozatot kapnak majd „katonák”. A lakóknak a parancsnokok minden kérését azonnal végre kell hajtaniuk, amennyiben ezt mégsem teszik meg azonnal büntetés róható ki rájuk.
Hogy hogyan bírják a gyûrõdést a lakók, kinek gyûlik meg elsõként a baja a parancsnokkal? Tartsanak velünk minden este és kiderül!
Ez kemény lesz 😄DD
[merlinw.org]
[merlinw.org]
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
\"Erről van szó!\"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"- 3 szörnynél többet nem nagyon fogsz látni egy képernyõn"
hát nem egy metro2033, hát Istenem ...<#help>#help>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem pl a beleélésbe is segít, hogy nem egy katonai raktárral a hátamon kell szaladoznom, néha eltöprengve, hogy akkor most melyik fegyóból is van feleslegesen sok lõszerem, melyiket ürítgessem a 10 közül.
Fílingnek meg amúgy is vége van.
Egy Duke Nukem-mel nehogy már osonnom kelljen, meg levegõben lebegõ fegyvereket gyûjtögetnem (pl. teljes Quake-sorozat, meg annak power upjai), és a nálam lévõket eldobni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- nem lesz jetpack
- egyszerre max 2 db fegyvert vihetsz magaddal
- 10 pálya lesz multiban
- 3 szörnynél többet nem nagyon fogsz látni egy képernyõn
Crysis-ért sem vagyok oda, de az legalább egy kellemes és szép agyatlan hentelés volt, mondjuk a Warhead-et a mai napig nem sikerült végigjátszanom.
[merlinw.org]