Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
RPG sebez, ha közelrõl használod, egyértelmûen nem mindegy. A shrinker is teljesen más, a fagyasztó is, a gépfegyver is. Szerintem lassan beláthatod te is.

A heavy cost. I pay it gladly.

SZilaJMaGGoT
Rpg-vel megfelelõ lõszer(rakéta)mennyiség esetén nem lenne nagy szám, csõbombával már macerásabb, viszont a csõbomba szerintem független a "2 fegyvert vihetsz magaddal" dologtól(szóval szerintem az a 2 fegyveren felül lehet nálad mindig).

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Lacee
mondjuk RPGvel vagy csõbombával durva lenne végigvinni 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

SZilaJMaGGoT
szempontjából*

SZilaJMaGGoT
Végigjátszhatóság szempontból nincs, és nekem ne mondd, hogy a duke annyira realisztikus, hogy van... 😄

Fresh Duke
Hát, szerintem elég nagy különbség van egy rakétavetõ/gépfegyver/sörétes/pisztoly között.

ProGabe
ja csak megvezettek engem is a gonoszok 😄 azok Crysis 2 szkórok

sorry! <#falbav><#falbav>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
ez elég szép <#eljen>
SZilaJMaGGoT
Én leszarom, van, hogy egy fegyóval tolok végig egy játékot. Úgy értem az ilyen primitívebb játékokban a fegyver kinézetén kívül nincs sok tulajdonságbeli különbség, és csak akkor váltok másikra ha elfogyott az adott fegyverhez minden lõszerem... 😄

lolSL
megoldható, de hogy nem a pc-n találták ki ezt a 2 fegyveres mechanizmust, azt elhiheted.

várom

Duke meg a hihetõ dolog nem illik össze. Duke legyen egy 2 lábon járó hadsereg, ez nem vita tárgya. 😛

DeerHunter01
wait, what ?

azt akarod mondani h a konzol miatt nem lehet majd több fegyvert vinni magaddal ? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
elárulom kedves "igenokos" barátom, hogy az xbox joyon simán megoldható lenne 10000000000000000000 fegyver kiválasztása is a D-Pad segítségével

\"Erről van szó!\"

fery02
Az végülis tény, hogy Duke maga A katonai raktár. <#eplus2>
Csak pl abból indulok ki, hogy Crysis-ban is nagyon jól mûködött a dolog, hogy aránylag hihetõ mennyiségû cuccot vihettünk magunkkal és ettõl még ugyanúgy megvolt a keménylegény érzés, mert a Nanoruha jelenléte és alkalmazhatósága teljesen kárpótolta a dolgot.
DNF-ben meg ugye maga DUKE jelleme kárpótolná a hiányosságot.

Persze nekem sem lett volna ellenemre, ha bármennyi fegyvert vihettünk volna magunkkal (meg valószínûleg itt is csak azért nem lett megoldható, mert kontrolleren nehézkes lett volna a fegyverválasztás), de én modernebbnek érzem ezt a megoldást (elvégre is nem remake-rõl van szó, hanem folytatásról, aminek valamennyire igazodnia kell a mai trendekhez).
Én legtöbbet amúgy is éjszaka játszom és ha pl a 7-es fegyvert keresem, akkor sokszor idõbe telik, míg megtalálom a 7-es billentyût, szóval kényelem szempontjából mindenképp jobb ez a 2 fegyveres dolog.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Nem akarom beleélni magam a valóságba teljesen, csak picit realisztikusabb játékélmény (és ebbe rohadtul nem fér bele a CoD féle sebzési rendszer pl), emellett a SWAT féle csapatalapú játékok annyira nem, ellenben a STALKER-ek egy az egyben képviselik az ízlésemet.

fery02
Tudod, hogy kit minõsítgessél...
Ugyanígy CoD-ot is tudod kinek ajánlgassál...

Egyértelmû, hogy nem picit értelmezted félre az írásom, javaslom próbáld meg más szemszögbõl elemezni!

Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

tommygear
hm...<#eljen>
ewuk
pf két fegyver bazmeg, mert az xbox kontrolleren nincs elég gomb a többinek...
Krisztiam
amúgy én régen játszottam a duke nukem-el nagyon tetszett, mivel a magyar verzió volt meg és káromkodott benne meg minden...
most nem hiszem, h lesz belõle magyar verzió..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Solid Snake
<#nezze><#hehe>
Krisztiam
upsz bocsi
ezt nem ide akartam töröljétek légyszi

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
Hajnalig tartó bulik, délelõtti ébresztõk, délutáni szieszták – ezen a héten mindtõl búcsút vehetnek a Villalakók, ugyanis a nyugodt Villalétet egy kemény katonai hét váltja fel. A luxusbörtön katonai táborrá alakul át, ahol mindennél fontosabb a rend, a fegyelem és a tisztaság. Hajnali ébresztõk, korai villanyoltás és egész estés õrség. Az elkövetkezendõ egy hét ugyanis errõl fog szólni.

Kényelmes ágyaikat vaságyakra cserélik, a terülj, terülj asztalkát pedig a katonai konyha váltja fel.

A Villarendért két katonai nevelõtiszt lesz a felelõs, akiknek mindig, minden körülmények között engedelmeskedniük kell a lakóknak.

A katonai élet legfontosabb alapszabálya a szigorú napirend, vagyis a tevékenységek pontos, idõhöz kötött végrehajtása. A Villalakóknak minden reggel 6-kor kell kelniük és az eddig megszokott több órás tollászkodás helyett mindössze csak 10 perc áll rendelkezésükre, hogy rendbe szedjék magukat, lezuhanyozzanak és fogat mossanak.

Az igazihoz hasonlóan a Villa-katonaságban is alaki foglalkozások és erõnléti feladatok fogják biztosítani az alakulat szellemi és fizikai fejlõdését. A nap végén teljesítményük alapján Villa-rendfokozatot kapnak majd „katonák”. A lakóknak a parancsnokok minden kérését azonnal végre kell hajtaniuk, amennyiben ezt mégsem teszik meg azonnal büntetés róható ki rájuk.

Hogy hogyan bírják a gyûrõdést a lakók, kinek gyûlik meg elsõként a baja a parancsnokkal? Tartsanak velünk minden este és kiderül!

Ez kemény lesz 😄DD

SZilaJMaGGoT
Nem igen van idõm játszani manapság... :/ Majd egyszer lehet kipróbálom... 😄

MerlinW
De basszus.. Duke EGY katonai raktár!!!44. Én sem értem ezt a 2 fegyveres baromságot, és nekem sem tetszik.. Nehogy már egy Duke játékba is a realitásra menjenek...

[merlinw.org]

MerlinW
Egyszer érdemes végigszaladni rajta, mert eltúlzott hájp ide vagy oda, a játék valóban jó. És itt most nem a technikai hátterére gondolok. Egy végigjátszást megér. Kellemes a sztori, kellemes a játékmenet, kellemes a környezet. "Egyszerjátszós", de kihagyni szerintem butaság, ha szeretjük a minõségi akció-scifi játékokat.

[merlinw.org]

Bence94
nos igen meg a mentés rendszer is a kedvencem volt... fél afrikát átutazva egy roahadék járat lelõtt nem mentettem elõtte fél évre abbahagytam a játékot...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

inkább rakd fel a swat4-et és/vagy a rainbow six 3-at és játsz azokkal ha annyira bele akarod élni magad a valóságba
jóvan akkor menjél codozni és segítsen a beleélésbe az h meglõnek 500-szor és semmi bajod.
DeerHunter01
azt de utáltam, kiírtom õket, aztán rá 1-2 percre már megint ott vannak és akármerre mentem terepjáróval egybõl rámtámadtak, ha kiszedtem õket, fél percen belül jöttek mások, kurva unalmas tudott lenni s idegesítõ emiatt

\"Erről van szó!\"

Frank99
félúton PONT emiatt hagytam abba....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fresh Duke
Jó volt az, én is végigvittem még a hõsidõkben...

"- 3 szörnynél többet nem nagyon fogsz látni egy képernyõn"

hát nem egy metro2033, hát Istenem ...<#help>

MR ME
egész játék jó volt emlékeim szerint, nem is egyszer végigpörgettem 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Shep
Ja, a nyulakat nagyon szerethetik a készítõk 😊 Az a gyilkos nyúl is mekkora poén volt már 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MR ME
és megdugattak a nyulakat? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Shep
Hát a Jetpack számomra nem oszt nem szoroz, régen sem voltam oda érte. A Duke hangulat meg szerintem meglesz, esetleg az fordulhat elõ, hogy ennyi év alatt elég sok mindent láttunk már és megszoktunk egy másabb FPS stílust (gondolom nem kell magyarázni a dolgot) és ezért lehet majd kicsit furább az egész. Viszont ha abba belegondolok ,hogy nem is olyan régen (tavaly) újra végigvittem a Shadow Warriort és nagyon jól szórakoztam akkor remélem a Duke-al sem lesz semmi gondom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fery02
Ennyi év után ugyanazt az élményt nagyon kicsi az esély, hogy hozni tudná. Jetpack is fura, hogy nem létezik majd egyjátékos kampányban.

lolSL
majd két rocketjump között megállunk felvenni a földrõl és leporolni a shotgunt 😄D

Shep
Miért lenne vége a fílingnek?

fery02
Dehogy kell ettõl még osonni, meg levegõben lebegõ fegyvereket sem értem miért kéne ettõl még lenniük.
Nekem pl a beleélésbe is segít, hogy nem egy katonai raktárral a hátamon kell szaladoznom, néha eltöprengve, hogy akkor most melyik fegyóból is van feleslegesen sok lõszerem, melyiket ürítgessem a 10 közül.

Fílingnek meg amúgy is vége van.

IMYke2.0.0.0
Aham... akkor vége a fílingnek.
Egy Duke Nukem-mel nehogy már osonnom kelljen, meg levegõben lebegõ fegyvereket gyûjtögetnem (pl. teljes Quake-sorozat, meg annak power upjai), és a nálam lévõket eldobni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fery02
Egyik legjobb újítás!

RelakS
? Nem fog tudni Duke magával vinni egy komplett kaszárnyára való fegyvert? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

MR ME
ezzel énis így vagyok

na akkor nézzük mit tudunk eddig:
- nem lesz jetpack
- egyszerre max 2 db fegyvert vihetsz magaddal
- 10 pálya lesz multiban
- 3 szörnynél többet nem nagyon fogsz látni egy képernyõn
SZilaJMaGGoT
Engem a crysis alapból nem fogott meg annyira, h valaha is kipróbáljam... 😄

MerlinW
Jah, elfelejtettek tartalmat tölteni a játékba, nekem a Stalkerrel is ez volt a bajom. Eleinte mindkettõ érdekes volt és hangulatos, de pár óra után unalomba fulladtak.

Crysis-ért sem vagyok oda, de az legalább egy kellemes és szép agyatlan hentelés volt, mondjuk a Warhead-et a mai napig nem sikerült végigjátszanom.

[merlinw.org]

SZilaJMaGGoT
Nah igen, ez gyorsan hazavágta az élményt... 😄