Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Ha kiadnának egy demót, a kutyát nem érdekelné hogy késik....😄
Lacee
júni 10

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Rage47
<#shakehead>
Mi van? Mégse jön májusban?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fresh Duke
Nem, nem vagyok robot.

A heavy cost. I pay it gladly.

a dnf elcsúszott a tyúxaron
ewuk
igenokos barátom, nem tudom mi a faszom az a d-pad, de az én xbox joy-omon merõ tragédia lett volna, ha a pl.: a cod:bo-nál több fegyerem lett volna, mint 2. nekem sima mezei xbox 360-om van és ott bizony egy gombbal kellett váltogatni a stukkereket.
asdad
Shep
Mit kettõvel egy évvel, vagy 12-vel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szerintem köv hír az lesz h vicceltek és nem is igaz h 1 hónappal tolják el, mert 2-vel
nem!
de!
TSL16b
Nem furcsa, hogy hamarabb van a nemzetközi megjelenés, mint az amerikai? <#guluszem1>

bertino
99%, hogy termeszetesen ez is csak hirveres a finalera 😊))

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
legnagyobb IT-s arc a Foldon.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Muttley
odáig, h büdös van, az stimmel 😄
nem akarok találgatni
kenyerem az optimizmus <#idiota>

Just do it :)

Prince23
És mit?

Muttley
bár így lenne
én mást szimatolok 😄

Prince23
Na látod, akkor beszartak, ennyi. no comment 😄 Pedig istenigazából meg kéne mutatni a DNF, h így mit tud produkálni. alá verne sok kiadónak sztem 😄

Muttley
ki ne felejtsd a Brinket és a Dirt 3at 😊
#4523: miért nem lepõdtem meg? 😉

SZilaJMaGGoT
Jogos!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tommygear
inkább hozták volna akkor elõrébb
Prince23
Mondjuk ez a júniusi megjelenés jót fog tenni a kiadónak, mert májusban nem egy AAA-cím fog berobbanni a boltokba. júniusba meg csak a Heroes 6 jelenik meg ami említésre méltó, de ugye a két játék két különbözõ mûfaj. Így van esélye neki még nagyobb kasszát robbantani.

Május: La Noire, FEAR3 , Witcher. de még van egy két cím ami ekkor jelenik meg. sztem jól döntött a 2k, hogy átette júniusra.

DeerHunter01
persze, nem is erre értetem most a dolgot hanem hogy volt már ilyenre példa.
de szerintem is késni fog, kérdés hogy (valójában) mennyit.

\"Erről van szó!\"

Prince23
Hát ha tréfálni akarnak, akkor nem egy szaros 30 napos késéssel jönnek elõ, hanem félévessel vagy akár egy évessel is 😄 sztem

Fpocok
De ebben a videóban az a legrosszabb, hogy VICCESen próbálják elõadni. Rohadjanak meg a faszok. Nem vicces.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ugyan, egy hónap csak plusz egy fegyver hordásához elég😄
SZilaJMaGGoT
Lehet olvassák az sg-s topikot, és mivel elégedetlenkedtetek, hogy csak 2 fegyvert lehet nálad max, most halasztanak 1 hónapot, h legyen idõ a probléma orvosolására... <#idiota>

tommygear
nem hallottam még ilyenrõl, de úgylegyen
DeerHunter01
igen, volt rá példa egy csomószor már, hogy április elõtt kb 1 héttel mondanak valamit aztán bevallják hogy csak tréfa volt.

\"Erről van szó!\"

tommygear
márciusban?
DeerHunter01
lehet áprilisi tréfa csak, de akkor elég rossz 😄DDDD
ismerve a múltját a játéknak

\"Erről van szó!\"

Prince23
azért várhattak volna egy hetet 😞

lolSL
akkor majd jön a demo

tommygear
vicc komolyan 😄
de lehet h csak kamu
az a baj h nem április elseje van..
Ez az egy hónap csak arra kell, hogy addig kitalálják mivel indokolják a következõ 2 éves halasztást...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Kurva anyjukat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SZilaJMaGGoT
XDDDDDDD A hagyomány az hagyomány... 😄

Solid Snake
Rage47
lolSL
hogy ha jön a köv. rész a fiaid tudják importálni a játékban hozott döntéseidet? 😄

szerintem kamu 😊 bár én tudnék még várni, nem oszt nem szoroz, tegyenek bele steam cloudot és nekem annyi elég is
lolSL
pont tegnap mosolyogtam a cd galaxis oldalán lévõ "Fontos tudni: A megjelenés dátuma változhat." kiíráson :<

Prince23
Na késik a DNF, méghozzá egy hónapot!

SZilaJMaGGoT
Akkor mondjuk úgy, hogy ezeket amúgy sem használnám csak a lõfegyvereket. Nem tudom miért vitatkozol amikor úgy kezdtem, hogy nekem mind1, ergó nem akarom az egész világra érvényesíteni ezen igazságokat, csak számomra nem mérvadó...

Duke nukem forevent.

Fresh Duke
Wait, what?

A heavy cost. I pay it gladly.

MerlinW
Aranyszabály: Ezen a fórumon mindig az a legokosabb, aki az utolsó hsz-t írta. Játékosok fórumában soha senkinek sem lehet igaza😊

[merlinw.org]

géped van de lámpád nincs? gáz.
vegyél világító billentyûzetet h ne kelljen kersni a 7-est
amúgy értelmes ember nem a számokra bindeli a fegyókat hanem betûkre amik közel vannak a wasd-hoz