Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mi van veletek emberek?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki leírná hogyan csináljam, hogy jól legyen?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
[merlinw.org]
"First Access Club:
- Tanúsítvány és egyedi kulcs, mely regisztrálásakor hozzáférést engedélyez a Duke Nukem First Access weboldalhoz.
- A tagság exkluzív hozzáférést nyújt információkhoz és tételekhez, többek között a lehetõ legkorábbi hozzáférést a játszható demóhoz annak nyilvános megjelenése elõtt."
[merlinw.org]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az meg vmi filmes cucc nem? az hogy 2 héttel késõbb mi van már olyan mind1 egy megjelenés után.
2011.04.24 Mortal Kombat (X360, PS3)
2011.05.03 Thor (PS3, X360, PSP)
2011.05.17 The Witcher 2 (PC)
2011.05.20 L.A. Noire (PS3, X360)
2011.05.20 Brink (PS3, PC, X360)
2011.05.24 DiRT 3 (PS3, PC, X360)
2011.05.27 Dungeon Siege 3 (PS3, PC, X360)
2011.05.27 F.E.A.R. 3 (PS3, PC, X360)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A videó vége viszont kemény😊
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Természetesen netkávézóban megtalálnák a módját a csalók de ott meg oda figyelne a személyzet persze, mert akkor az ottani "netrõl" bannolják.
Nekem aztán nem hiányzik a semlegesség, így is azt írok amit akarok, nem lesz vele gond, fél perc megtalálni az igazi azonosságomat, annyi lanon voltam anno, hogy igazi név is van mögötte, de nem zavar.
Warezt is jobban lehetne szabályozni, esetleg lenne minden játéknak egy warez elévülési ideje, amúgy is kipróbál../nám mielõtt megvenném a játékokat.
Torrent alapon mehetnének az eredeti játékok, természeresen amivel trükköznek(crc csekkre nem ok, vagy hogy megy ott) ban a személyre. Így nem érné meg szarakodni.
Persze az utóbbi idõk egyre ritkább kivétele ez a duke amit látatlanba megveszek, de ilyen se lesz többet szerintem mostanában. Ladokat is megbántam, gta4 et is anno, pozitív tapasztalat oly kevés.
Mindenki jól jár, kibaszott utópia.
//pedofilok szintén szopnának a neten
egyszerûen odamennénk és fejbelõnénk a szülei szeme láttára
és közöljük hogy ha még 1x ilyen gyereket nevelnek akkor õk is vele távoznak
[merlinw.org]
Szerintem meg az lenne a normális, hogy a multiplayeres játékok ára NE menjen le! Vegye meg aki játszani akar vele teljes áron évekkel késõbb is. Hiszen a szavatosság sokszorosa az emberi tényezõ miatt, mert nem gép ellen játszol, és többé kevésbé tényleg ezerszer többet fogsz játszani vele mint egy kampány résszel.
SÕT
Ha teljes árú, kevesebb a csaló.
Ha bizonytalan vagy arra ott van a free weekend, megvárod.
Ettõl függetlenül a cod szar, és jó lenne ketté választani a single-t meg a multit. Multi legyen 10k, single 3. Ennyit ér. Én tuti nem venném meg csak az agyon szkriptelt single-t, max 3 ezerért.
Mondjuk ilyen lad, portal, magika játékoknál nekem nem fáj, hogy olcsóbb, mert a csalók nem veled csesznek ki, viszont a cséért 20ezret is kifizetnék így sok év távlatából, ha negyed annyi csaló lenne...egyszer, mert nekem soha nem lesz más accom.
azt is évekig patchelték, új szabályokat, cuccokat raktak bele.
kijön a 3, szebb lesz a grafika. meg biztos kicsit más lesz, mert ugyanazt nyilván nem adhatják ki.
vagy nagyon más lesz de akkor már csak rosszabb lehet, vagy csak ugyanolyan jó.
mivel a hosszú évek alatt kicsiszolták a dio2-t a patchekkel.
vagy éppen rontottak rajta, kinek mi tetszik.
meg ilyen dio2 szerû játékokból is már annyi van h dunát lehetne rekeszteni belõlük.
nem kell várni semmi különöset a dio3-tól.
úgy ahogy a dnf-tõl se, buta konzolport lesz azt' kész.
még én is csomó mindent tudok róla pedig kifejezetten nem tetszenek az mmorpg-k.
sc2-vel meg mi bajod, mit vártál? az sc1 tökéletes játék volt, patchelgették stb, versenyszerûen játszottak vele komoly tétekkel.
ami tökéletes annál nem lehet jobbat csinálni.
komolyan azt gondoltad hogy az sc2 majd kétszer jobb lesz mint az 1?
csak grafikában lehet jobb, és ezt tudni lehetett már akkor mikor még ki se jött.