Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Meg kell hagyni tényleg nagyon low-res képek. Hiányzik az AA, dee haja rosszabbul hatnak, mint a Mass Effect-ben. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

fery02
Utóbbi hozzászólásokba úgy beszélgettek, mintha csöcs-szimulátor lenne készülõben.
Mi van veletek emberek?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

lolSL
hagyjátok már a grafikát.. mindenki tudja hogy nem ma csinálták

SZilaJMaGGoT
Kicsit talán low poly, de ha neked pixeles az a textúra akkor takarodj a szemészetre... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Shep
És akkor mi van? Ez a legfontosabb?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Na ja, a csöcse a csajnak is pixeles :S

woy
na jó de akkor is csúnya 😞 élsimítás sincs , árnyékok is alig vannak , szögletes minden

Shep
Örültek volna PS 2-n ilyen grafikának 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

woy
PS2 grafika

Rowlend
Ritka rusnya fejük van 😄

GET OVER HERE!

Optimus Prime
Üdv! Nem vagyok die hard Duke Nuken fan, de nemrég megvettem az Atomic Edition-t a GOG-ról. A lényeg, hogy nem igazáén tudom tökéletesen belõni a HRP-t rajta. Néha 4:3 lesz a kép, néha nem is mûködik a HRP, stb.
Valaki leírná hogyan csináljam, hogy jól legyen?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Shep

Prince23
Muttley
a Brinket elõrehozták
máj 10-re
õk is többiektõl sz.rtak be 😉

Just do it :)

MerlinW
DNF Podcast History a first access weboldalról.

Érdekes, érdemes végighallgatni.

[merlinw.org]

MerlinW
Jeah, szereztem DNF First Access Club Code-ot😊

"First Access Club:

- Tanúsítvány és egyedi kulcs, mely regisztrálásakor hozzáférést engedélyez a Duke Nukem First Access weboldalhoz.
- A tagság exkluzív hozzáférést nyújt információkhoz és tételekhez, többek között a lehetõ legkorábbi hozzáférést a játszható demóhoz annak nyilvános megjelenése elõtt."

[merlinw.org]

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ja gravitáció kéne bele azé igencsak<#lookaround>

UltraZord
ez kicsit gagyi csöcsök ide vagy oda

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MR ME
május jó hónap lesz <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lolSL
ebbõl csak a thor van közel a régi dátumhoz
az meg vmi filmes cucc nem? az hogy 2 héttel késõbb mi van már olyan mind1 egy megjelenés után.

Shep
Frászt, azért késik, mert rájöttek, hogy kell még nekik 12 év 😊

Prince23
Ezek miatt késik a DNF. be van szarva a 2K. Pedig nincs rá oka, ha tényleg ennyien szeretik a DNF-et, max a konkurenciának vágnának egy hatalmas pofont.

2011.04.24 Mortal Kombat (X360, PS3)
2011.05.03 Thor (PS3, X360, PSP)
2011.05.17 The Witcher 2 (PC)
2011.05.20 L.A. Noire (PS3, X360)
2011.05.20 Brink (PS3, PC, X360)
2011.05.24 DiRT 3 (PS3, PC, X360)
2011.05.27 Dungeon Siege 3 (PS3, PC, X360)
2011.05.27 F.E.A.R. 3 (PS3, PC, X360)

tommygear
<#wow3>
lolSL
rég elkészült!

tommygear
March 18, 2011
lolSL
lolSL
akkor lesz demo ha a játék fejlesztését befejezték. megjelenés elõtt 2-3 héttel korábban ne számíts rá.

holvanmárademó?
igen, mutatják a játék végét amikoris meghal duke <#sir>
Rage47
spoileres?
woy
de lesz demo majd rakok be képeket <#vigyor>

vótmá

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

úgyse lesz demó, jól elsunnyogják
woy
Szereztem egy first access kódot <#email>

MerlinW
Adam gyerek is ül a PC elõtt és kontrollerrel játszik.. botrány😄
A videó vége viszont kemény😊

[merlinw.org]

grebber

Next PC upgrade: 2022

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én SC2-t a bétában leesett állal játszottam az elsõ pár órában. Máig játszom vele, lenyomtam már vagy 1400 meccset, és megunhatatlan - ez köszönhetõ az állandó supportnak is, hihetetlen amit a Blizzard mûvel (1 patchben annyi tartalom van, mint máshol a fizetõs DLC-kben) ezen a téren, tudják, hogyan kell életben tartani egy játékot - jó supporttal.
lolSL
koreában (és nem a kommunistában, hanem a jó oldalon) ez tökéletesen mûködik.. kis túlzással browsert nem nyithatsz személyi szám megadása nélkül kb.

Igen is stigma kellene, hogy legyen, ha valaki csal. Csak úgy mint a "valódi életben", klasszikus értelemben. Közösség elleni vétek, személy elleni vétek. Aki "jólnevelt" (és tényleg fontos nagyon a szülõi felelõsség), az a neten sem fog csak azért mert arctalanság csalni/flamelni/férgeskedni.
Nekem erre az az elméletem így röviden, hogy a netet, ip-t személyivel kelljen venni. Bant személyire kapsz, vagy valami globális azonosító számra.
Természetesen netkávézóban megtalálnák a módját a csalók de ott meg oda figyelne a személyzet persze, mert akkor az ottani "netrõl" bannolják.

Nekem aztán nem hiányzik a semlegesség, így is azt írok amit akarok, nem lesz vele gond, fél perc megtalálni az igazi azonosságomat, annyi lanon voltam anno, hogy igazi név is van mögötte, de nem zavar.

Warezt is jobban lehetne szabályozni, esetleg lenne minden játéknak egy warez elévülési ideje, amúgy is kipróbál../nám mielõtt megvenném a játékokat.
Torrent alapon mehetnének az eredeti játékok, természeresen amivel trükköznek(crc csekkre nem ok, vagy hogy megy ott) ban a személyre. Így nem érné meg szarakodni.

Persze az utóbbi idõk egyre ritkább kivétele ez a duke amit látatlanba megveszek, de ilyen se lesz többet szerintem mostanában. Ladokat is megbántam, gta4 et is anno, pozitív tapasztalat oly kevés.

Mindenki jól jár, kibaszott utópia.

//pedofilok szintén szopnának a neten
lolSL
nem kell hogy törvénysértés legyen
egyszerûen odamennénk és fejbelõnénk a szülei szeme láttára
és közöljük hogy ha még 1x ilyen gyereket nevelnek akkor õk is vele távoznak

MerlinW
Kihalna az internet😊 Egyébként sem érne semmit, miután a csalás nem törvénysértés. Az megint más, hogy nevet, címet kiadni nem hivatalos közegnek nem éppen szerencsés. Tehát hülye ötlet, nem véletlenül van úgy ahogy😊

[merlinw.org]

lolSL
én csak látható névvel és címmel regisztrációt tennék kötelezõvé multiplayerhez (igazából az egész netnek jót tenne, fórumoknak is pl)

kicsit eltértünk a tárgytól😄

Szerintem meg az lenne a normális, hogy a multiplayeres játékok ára NE menjen le! Vegye meg aki játszani akar vele teljes áron évekkel késõbb is. Hiszen a szavatosság sokszorosa az emberi tényezõ miatt, mert nem gép ellen játszol, és többé kevésbé tényleg ezerszer többet fogsz játszani vele mint egy kampány résszel.
SÕT
Ha teljes árú, kevesebb a csaló.
Ha bizonytalan vagy arra ott van a free weekend, megvárod.
Ettõl függetlenül a cod szar, és jó lenne ketté választani a single-t meg a multit. Multi legyen 10k, single 3. Ennyit ér. Én tuti nem venném meg csak az agyon szkriptelt single-t, max 3 ezerért.
Mondjuk ilyen lad, portal, magika játékoknál nekem nem fáj, hogy olcsóbb, mert a csalók nem veled csesznek ki, viszont a cséért 20ezret is kifizetnék így sok év távlatából, ha negyed annyi csaló lenne...egyszer, mert nekem soha nem lesz más accom.
diablo2-vel ugyanez a helyzet mint sc1-el.
azt is évekig patchelték, új szabályokat, cuccokat raktak bele.
kijön a 3, szebb lesz a grafika. meg biztos kicsit más lesz, mert ugyanazt nyilván nem adhatják ki.
vagy nagyon más lesz de akkor már csak rosszabb lehet, vagy csak ugyanolyan jó.
mivel a hosszú évek alatt kicsiszolták a dio2-t a patchekkel.
vagy éppen rontottak rajta, kinek mi tetszik.
meg ilyen dio2 szerû játékokból is már annyi van h dunát lehetne rekeszteni belõlük.
nem kell várni semmi különöset a dio3-tól.

úgy ahogy a dnf-tõl se, buta konzolport lesz azt' kész.
attól h neked nem tetszik a WoW attól még az egyik legnépszerûbb és legismertebb játék.
még én is csomó mindent tudok róla pedig kifejezetten nem tetszenek az mmorpg-k.

sc2-vel meg mi bajod, mit vártál? az sc1 tökéletes játék volt, patchelgették stb, versenyszerûen játszottak vele komoly tétekkel.
ami tökéletes annál nem lehet jobbat csinálni.
komolyan azt gondoltad hogy az sc2 majd kétszer jobb lesz mint az 1?
csak grafikában lehet jobb, és ezt tudni lehetett már akkor mikor még ki se jött.