Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
ma reggel Mike Morhaine beszédet tartott egy koreai SC versenyen és LG 3D tv-t reklámozott benne..
[merlinw.org]
[merlinw.org]
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
[merlinw.org]
sapkások veszik meg, ezért gondoltam, na de elég az offból ,sry
l4d-hez is jó pár minõségi custom kampány van már, amik közöl a legjobbakat hivatalos serverre váltogatva kitesznek pár hetente
+ új játékmódok is állandóan váltakoznak, igaz sok a gyengébb.de már így is annyi van, szerintem az alap módok felével nem játszott egy átlag player pár óránál többet, mindenki megtalálta már a kedvencét.
l4d1 tényleg el lett baszva utólag visszagondolva, de a 2. résszel azért rendesen jóvátették már, és lesz még dlc is bõven. aki meg sírt az elején hogy drága volt az megvehette mostanában 900ft környékén több alkalommal is, azért az nem egy vészes kiadás szvsz. folytatást meg nem fognak évente szarni hozzá, nem kell parázni. 1x kipróbálták, ilyet is lehet 10 évente.
[merlinw.org]
Portal 2-nek pedig ~20 óra körüli játékideje lesz (interjúban azt mondták, hogy a 4-5x hosszabb lesz mint az elsõ rész. Valamint ott a co-op multi.
Valve pedig akármit mondasz, a piac legkorrektebb kiadója/fejlesztõje. Mondj még egy céget aki nem csak hogy minden terméke közel tökéletes, de a megjelenés után 6-7 évvel is javítgatja (HL, TF, L4D, Portal), ingyenes tartalmakat ad (L4D DLC-k, most is jön egy nemsokára), stb.
Tehát én azt mondom, ha van valaki az iparban aki megérdemli a pénzemet, az a Valve. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok se HL, se Portal, se L4D és sem TF fan. Egyedül L4D2-vel játszottam sokat. HL2-õt pedig csak egyszer játszottam végig mikor megjelent.
[merlinw.org]
többet nem veszek valve gamet
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ott a dátumnál h 2010
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[merlinw.org]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
/facepalm
forrás
\"Erről van szó!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
tartogatni kellett a jó fegyvereket a fõellenségekre stb. voltak stratégiák melyik fegyverrel melyik szörnyet hatásos irtani, aztán ha az éppen kifogyott akkor ügyeskedni kellett stb.
most meg mi lesz? mindig ott lesz pont az a fegyver ami kell, még csak ez sem lehet probléma.
igaz duke3d-ben annyiszor lehetett menteni ahányszor csak akarsz, de egyes játékokban pl far cry nem is lehetett menteni, ami sokkal izgalmasabbá tette a játékot, illetve vannak olyan játékok, pl project igi 2, amiben a nehézségi szint szerint van megadva hányszor menthetsz, és te neked kell beosztani.
gondolom a dnf esetében a cod-os checkpointos autosave lesz, ami annyit tesz h 10 méterenként elmenti a játékot.
inkább a 2 fegyveres témát részesítik elõnyben..kérdés, hogy miért.
de nekem így is jó lesz ha annyi fegyver lenne nálam mint anno a 3D-be akkor bõségzavarom lenne már 😄
\"Erről van szó!\"