Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
miért rengeteg játékhoz a megjelenés után 1(!) évvel adnak ki demot... na az mi akkor ha ez pofátlanság??
Shep
Múltkor még azért voltál oda, hogy egyáltalán minek a demo, most meg pofátlanság, hogy csak 1 héttel korábban adják ki. Érdekes vagy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak akkor már hamarabb adták volna ki.
Fresh Duke
Neked úgy sem kell demó, nem de? Akkor meg ne panaszkodj.

A heavy cost. I pay it gladly.

Fpocok
Nem pofátlanság... az után még simán vissza lehet mondani az elõrendeléseket, szóval nem értem miért vagy felháborodva... mellesleg manapság ha 10 játékból 2 demó van, az már jó arány.

Parasite Eve 2, best game EVER!

fery02
Miért érzed pofátlanságnak?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Azért nagy pofátlanság egy héttel a megjelenése elõtt kiadni a demót.
na addig vehettek valami jobbfajta projektort <#vigyor3>

woy
végén meg kiszúrják a szemünket egy 1 mapos multi demoval vagy egy 5 perc alatt végigjátszható single demoval <#gonosz3>

Shep
Mondtam ,hogy nem lesz ebbõl semmi max hó végén, hát 3 napot tévedtem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kemény arcok, viszont így van értelme szerintem is, mintsem kapj egy bétát úgymond... mert ha gold a game és abból csípnek ki egy demot az rendben van.

Sõt, úgy lenne a legjobb, mivel steamen lesz a demo, ha a motort leszedné a demohoz, 2 giga minimum, majd a többit meg ha kijön. Preload szerûen.
woy
ezt kaptam mailben :

Where were you the first time you played Duke Nukem Forever?

You'll have your answer on June 3 when the Duke Nukem Forever demo is released exclusively through the First Access Club.

Only First Access Club members like yourself will get to sample the most legendary shooter of all time before the long-awaited game is released on June 10 (International) and June 14 (North America).

Get ready. It's almost here.

június 3 first accessel , na tehetnek egy szívességet

tommygear
bertino
jaaaa, hat en asszittem mar most elerunk vele valamit... pff. de meg varni kell.
lelkesedes fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kuldott zavvi beta kodot. juhe.
<#taps>

fery02
Ezzel valószínûleg vagyunk így még egy páran.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

gduck
Hát úgy legyen! Annó nagyon sokat nyomattuk ezt a játékot (meg a doom-ot) 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Optimus Prime
Vagy júniusban azt mondják "Nos, hát...ö... izé tdjuk, hogy mostanra ígértük, de még van pár bug és azt szeretnénk, ha ennyi év után a rajongók hibátlan játékot várnak és ezért a megjelenést elhalasztjuk Hallowenre." 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Seth
Átírják unreal engine 3-ra vagy id tech 5-re ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Rage47
még bármi megtörténhet...😄
Seth
Komolyan jön, június közepén 😄

gduck
Ez most komolyan megjelenik vagy csak mint szokott ?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ProGabe
tényleg nincs. kb. 7600 HUF-ért osztogatják, nem 10e-ért, mint az itthoni hiénák

szerintem a demo a héten jön. ha a first access-eseknek "hetekkel korábban" akarják adni, mint a többieknek, akkor mindenképpen most kell kiadni, mert kevesebb mint egy hónap és itt a teljes.

bár azzal gondolom õk is tisztában vannak, hogy torrenten egyszerûbb lesz majd beszerezni (mármint a demot), mint tõlük, mert úgyis lerohad a szerverük, hiszen mindenki rá fog ugrani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Optimus Prime
Tényleg nincs postaköltség?

Valaki tud valamit a demóról? 😊 Már én is várom, pedig nem is vagyok rajongó. Remélem nem lesz csalódás, mint anno pl. a Crysis demó. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ProGabe
zsír, még visa electronnal is lehet fizetni, meg is rendeltem.

first access kódot gondolom majd csak hétfõn kapok...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

VASS

grebber
Elég rég? Világ életében 0,99font volt onnan!Ezért kérdeztem ez valami nyári akció e!

Next PC upgrade: 2022

elég régóta nincs már ott, de volt úgy, hogy visszarakják, de maradt inkább, biztos bejött nekik
grebber
Lemaradtam valamirõl?Zavvinak ez most egy akciója hogy nincs postaköltség?

zavvi szerintem, nincs postaköltség

vagy steam amcsival
ProGabe
most honnan érdemes leginkább megrendelni?

woy
ez szivárgott ki ez volt PAX-on

Shep
Hát számomra a MP még ide sorolható.

Seth
Ez még egy régi bétás videó

woy
enyhén bugos <#nyes>

ProGabe
világmegváltó játékhoz nem évek kellenek, hanem valami egészen más...

az elmúlt 10-15 évben pedig ilyen csak kb. 3-4 volt. egyik a Portal, másik a Half-Life, meg a... õõõõ izé. semmi nem jut eszembe 😄
na jó, talán a Mass Effect, de az is "csak" a lehetõ legjobb egyvelege több mûfajnak

ami jó volt a Duke 3D-ben, azt mind-mind felhasználták már, továbbfejlesztették, stb. mi az, amit nem tudtak leutánozni? a HANGULAT, így csupa nagy betûvel. azt várom ettõl a játéktól, hogy ezt újra megkapjam, semmi mást

tonyr
azért irtam mivel gondolom a box-os demot tesztelte és irta h grafika nem a legjobb... igy pc talán nagyobb élmény lesz annak akinél sokat számit a grafika... SHOLVA

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

bertino
juhe, elorendelve.

Shep
Hát a katonák animációján lett még volna mit csiszolni.

woy

alapból a stereo3d miatt jobb szóval jónagy <#lama>aság volt ezt beírni...

tonyr
pc-n szebb lesz mint konzolon...
demot akarok vagy full-t 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Hát ugye nehéz ügy ez.
Azért csak eltelt sok év. Ami a kilencvenes évek közepén nagy dobás volt az FPS mûfajon belül, az ma már semmiség. Az hogy tereptárgyak némelyikét használhatod, az hogy a karaktered megszólal és kommentálja az eseményeket, van egy stílusa stb..., ez akkor kiemelte a millió Doom klón közül.
Ma már sokkal nehezebb újat mutatni. És nem tudom, az a hangulat ami akkor sikerre vitte, ma is sikeres lesz-e. NA de már hamarosan kiderül...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Hát nekem a videok alapján az jött le, hogy egy ízig vérig Duke játék lesz amiben nem lesz semmi világmegváltás viszont mindent verõ hangulat na az lesz. Az meg, hogy a graf nem nagy szám megint nem meglepõ hiszen 3 évvel ezelõtt abbahagyott játékot toldozgattak össze a grafikát már nem nagyon turbózták, 3 évvel ezelõtt ez a graf (szintén video alapján) meg a jobbak közé lett volna sorolható.

Hát mondjuk ~15 év alatt meg lehetett volna csinálni a világmegváltó játékot. <#whatever>
Mindenesetre az hiszem már akkor elégedettek lehetünk ha egy korrekt játékot kapunk, és nem csak szimplán a címet akarják eladni "ezt úgyis megveszik" alapon.

Shep
Ilyenkor azért megkérdezném ,hogy mégis mire számított?

grebber
Ezt már lehetett tudni demó nélkül is.

Vélemény:

"nah, kipróbáltam, graf nem angy szám, elsõre a gameplayben sincs semmi forradalmi, mevannak a beszólások, oszt ennyi
PCn egyszer játszós kampány lesz kb"

woy
szopacs lenne a pécéseknek <#eplus2> jaa én is az vagyok <#miaz>