Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
Elszabták az egészet...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"DUKE NUKEM FOREVER HAS GONE GOLD!!! http://yfrog.com/h7j7qujhj"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
'Hail To The King'
'I can see my d**k'
'I Came, Saw, Kicked Ass'
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
meg tuti dlc is ,hogy más karakterekkel is lehessen játszani... én pl tuti disznó lennék
az fura még nekem, hogy multiban minden karakter Duke 😮
Sniper szerintem nem illik Dukehoz... max multiban...
Viszont elég nagyot bakiztak "Another new weapon in the arsenal is Holoduke"... nah mert ez régen nem volt😄D (jó ok... régen nem lõtt, meg nem mászkált😄)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[merlinw.org]
Ha ilyen közel a megjelenéshez dobják ki akkor nagyon neccre dolgoznak, ami valószínû is, mert eltolták egy hónappal.
addig lehet befejezem a Duke Nukem 3D-t. Valaki nem tudna segíteni a rendes HRP telepítésében? Valami mindig elcseszõdik. 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"