Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
de jó hogy ez ebben a formában sosem jelent meg
tommygear
Rage47
én azóta, mióta ezt a trailert láttam
gergou
Ez igaz, de most inkább örüljünk, hogy végre megjelenik, s a mi életünkben 😊 Itt van mellettem az 1998 augusztusi PC GURU, egy rövidke kis elõzetessel benne, megy egy screenshottal... Na én azóta várom a DNF et 😊

`Take a look to the sky just before you die`

Fresh Duke
Még lehet róla szó...

A heavy cost. I pay it gladly.

tutituti
Én a halálos ágyamon is vártam volna.
Elszabták az egészet...

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

TurboX
kár, pedig jó eséllyel bekerülhetett volna a halhatatlanok csarnokába és évtizedek múltán is úgy emlegetnék hogy a játék ami sohasem készült el 😞
vírustámadás szokott ilyenkor lenni, ha nem biztosak benne, jó lesz a végtermék😄 vagy leak, hogy valaki kiszivárogtatja
Rage47
micsoda?
Prince23
Reméljük a kiadót nem éri majd terror támadás :S

tommygear
na talán már van remény
Csak elég legyen az arany, mert ha nem akkor még 10 évig semmi...<#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

TDC Geronimo
Na lehet tényleg megjelenik 😊

"DUKE NUKEM FOREVER HAS GONE GOLD!!! http://yfrog.com/h7j7qujhj"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tommygear
Rage47
Shopto-nál beszélõ kulcstartó jár hozzá😄

'Hail To The King'
'I can see my d**k'
'I Came, Saw, Kicked Ass'
Ja még egy faszság.
MR ME
van helyette alekosz só, most biztos mindenki arra izgúl...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Igen hála istennek.
UltraZord
vége a valóvilágnak?

UltraZord
itt izompólók lesznek

Rage47
ha van többféle armor itt is, az is jó, ha szuper lesz a multi😊
Optimus Prime
A Haloban meg minden karakter Master Chief, igaz van többféle armor.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Jöhetne már!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lesznek sapkák😄
meg tuti dlc is ,hogy más karakterekkel is lehessen játszani... én pl tuti disznó lennék
Rage47
multiról van vmi bemutató? miféle lesz?
az fura még nekem, hogy multiban minden karakter Duke 😮
Tetszik, hogy a régi fegyverek úgy néznek ki, mint régen😊

Sniper szerintem nem illik Dukehoz... max multiban...

Viszont elég nagyot bakiztak "Another new weapon in the arsenal is Holoduke"... nah mert ez régen nem volt😄D (jó ok... régen nem lõtt, meg nem mászkált😄)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear
<#eljen>
Lesz, pár helyen láttam már, ez az ego dolog balra fent. Az lesz a hp. Ragelni meg gondolom a steroidoktól lehet majd.
tommygear
HUD nem lesz am ebben a játékban?? úgy emlékszem egy gameplay videóban sem láttam 😄
Rage47
Ráhangolódásként mostanában Serous sam HDzok és ezt találtam (tudom, hogy már volt róla szó, de én ezt most láttam elõször😄D)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
Autoload könyvtárba bemásolod a hrp és maphack zip-et, launcher indít, HRP bepipál, játszik. Vagy ha az installert töltöd le, telepíted és játszol.

[merlinw.org]

Na akit érdekel a CRT-s 3D , annak elmondanám hogy jó helyen keresgél, az LCD-s 3D meg inkább ne érdekeljen senkit. További alternatíva : projektor (best).

3d ready!!!<#vigyor3>

jellemzõ, ha tudják, hogy gyenge játékot adnak ki akkor a megjelenés után adnak a demot, ha csak marketing miatt tolják a megjelenést akkor adják ki hónapokkal elõbb.
Ha ilyen közel a megjelenéshez dobják ki akkor nagyon neccre dolgoznak, ami valószínû is, mert eltolták egy hónappal.
Optimus Prime
Átlag 1-2 hónappal szokott demó lenni, van hogy 1-2 hónappal a megjelenés után, vagy soha az élet, ami mostanság trendi. Én szerintem bármelyik jobb az elsõ kettõbõl a harmadik helyett. Már most én is kíváncsi vagyok a játékra s hamár kaptam a First Acces kódot...
addig lehet befejezem a Duke Nukem 3D-t. Valaki nem tudna segíteni a rendes HRP telepítésében? Valami mindig elcseszõdik. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

lolSL
annyit megér

woy
én e-bayrõl szereztem 1 euroért mert nekem nem tetszett a borderlands

lolSL
igen még amit steames borderlands mellé adtak ajándékba

woy
amúgy neked van first access club kódod ?

tommygear
akkor neked biztos minden egyes program ami a gépeden található az eredeti, troll...
woy
nem sokan vesznek zsákba macskát , ez meglátszik pl a steames eladásokon is.

lolSL
évente kevesebb mint 1000 forintot kellett volna félretenni a DNF-re. nincs kifogás.

woy
nem ilyen egyszerû ez

lolSL
a rohadt cigányok warezolnak, nem az emberek.

woy
megjelenés után a kutyának se kellesz a demo 😊 szépen lewarezolják az emberek a teljes játékot , az is ingyen lesz.

lolSL
ingyen ez van

woy
mert mindenki másra számított