Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Jó, a subdivisionról is csak hallottam, h az is ilyen eljárás.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De eddig már 7 órám benne van.
Nah akkor még egyszer. LOD: Level of Detail, egy asset-bõl(pl. egy autó modell) van mondjuk 5 féle poligonszámú változat, egy nagyon részletes amit közelrõl látsz, és ahogy kiér a látótávból a modell az egyre alacsonyabb poligonszámú változatra cserélõdik. Én sem a homályosításról beszéltem, hanem, hogy hülyeséget mondtál a subdivision-el, mert amirõl te beszéltél az a LOD.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hanem hogy a távoli objektumok poligonfelbontását szokták lecsökkenteni. Kevesebb poligonból fog állni a távoli objektum.
Csak h ne lásd a torzságot mondjuk egy távcsöves fegyverrel, ezért homályosítanak, ezért van a LOD.
Ja, és a grafika viszont kifejezetten tetszett, pláne a szellõztetõ rendszerekben mászkálásnál, pedig nekem nincs is maxra véve a grafika.(inkább HD-ben játszok, mint szarabb felbontásban, de maxon)
Ez technikailag, pl mozgásanimációk terén, h pl szögletesen fordulnak be sarkon az emberek, ez kicsit zavaró, de ez ritka.
Mellette végig úgy érzem magam, mintha egy filmet néznék. A beszólások nem is annyira érdekelnek, engem PONT A JÁTÉKMENET köt le.
Annyira eszméletlen jó ötletek vannak benne, amik nem jutnának eszébe minden fejlesztõnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mesterséges intelligencia is kifejezetten jó. Az ellenség gránátokat dobál fedezékben, néha nyomulnak, néha visszavonulnak. Príma.
A helyszínek kellõen változatosak, a kaszinós rész nagyon oda lett csak dobva, de végülis megvan rá a magyarázat, h miért van az ott.
A történet mélyebb, mint hittem. Nincs HL szinten, de érzi az ember, h õ Bruce W...khmm Duke Nukem, és megmenti a világot.
Tetszik a történetben, h pont a csajokat lehet megmenteni, mert ez egybefügg az emberek regressziós hipnózisban átélt élményeivel, ugyanis rengetegen mondanak ilyeneket, hogy az idegenek khm... csináltak vele ilyeneket 😊 Ami végülis abszolút kézenfekvõ lehetne, csak az emberek számára vicces ilyenekbe belegondolni.
Szóval számomra, aki 98 óta rengeteg játékot kipróbált és/vagy végigjátszott több kategóriában, azt kell mondanom, hogy a játék remek, és bár technikailag nem mindenhol éreztem tökéletesnek, de elég színvonalas a dolog, és jócskán több kreativitás szorult bele, mint azt akármikor is hittem volna, és több, mint a mai játékokban.
Játékmenetileg HL szinten van a cucc. Ezt most komolyan mondom.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Másrészt van az a technika, az úgynevezett subdivision. Az ilyen elhomályosítást amiatt csinálják, h ne lásd tisztán, h a távolban kevésbé részletes egy-egy objektum.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
"The trees move. Do you not see it?"
"Letépem a fejed és belédszarok" 😄DDDD
OK, Meglehet, hogy igazad van, mert még az elején tartok a játéknak, de egyelõre még a Gyúk fíling hatása alatt vagyok.
Késõbb majd ismét véleményt egyeztetünk 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
cikkrõl meg - egy-két hülyeség van benne, viszont ha végigmegyek a listán, nagy részével baromira egyet tudok érteni (és megtalálni minden modern játékban). pl aki kitalálta, hogy quicksave helyett jó lesz a modern parasztnak a checkpoint rendszer is, azt egy vödör higanyba fojtanám.
Csak tudod van egy apró különbség: a beszólások és viccek mellett a Duke3D egy jó játék. Ez? Eddig nem gyõzött meg, és amíg a modderek ki nem javítanak pár hihetetlenül banális hibát egy darabig nem is fog tudni meggyõzni az ellenkezõjérõl.
Mert hiába a Douk hangulat ha két beszólás között csak öt percnyi unalom van.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Bûnös öröm 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hát, köszönöm szépen. Gyakorlatilag folyamatos aimbotozás lehet a kontrollerrel való FPS-ezés 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem volt jó 😄
Pedig Quake 1-2-3-ban én is jumpolok folyamatosan, játék közben (maiakban is, ha engedi).
De ettõl majdnem elhánytam magam.
Érdekes, ha én csinálom, nem vagyok rosszul tõle 😊
Azért ennyire jó nem voltam. Konzolosok kedvéért: EZ NORMÁL SEBESSÉGEN VAN.
Remélem nem offoltam nagyon tommy 😄
Élvezzétek a fegyver limitet, a totál linearitást és a villogó "ezt kell használni" butított játékmenetet - ez a modern korszaka a játékoknak.