7639
Duke Nukem Forever
-
johny85 #6487 ez az ugrálós rész ez halál,20x kezdtem már újra mi a f.. ez bele. -
#6486 Persze nem félreérteni ! Ne vedd sértésnek csak egy filmből idéztem ! xD -
#6485 Anyád ! Ez nem semmi ! xD -
-
#6483 Szvsz a "kivinni egy játékot" egy hatalmas baromság. Aki így mondja, az hülye. Vita lezárva. -
#6482 Nem bántam meg, hogy megvettem úgyhogy az elméleted megdőlt :D -
#6481 Ne kötekedjél öregapó 20 éve így mondjuk, jobb mint a kivittem, meg kitoltam. :) A végére értem ugyanolyan hülyeség, hiszen a játék vége egy megfoghatatlan valami így a végére sem tudsz érni :) -
#6480 Duke Nukem teszt
A teszt végén igaza van az írónak, a mai kor fiataljainak nem fog tetszeni a játék...
Akárki akármit mondd nekem tetszik a játék és örülök, hogy egy régi cím újjáéledt :) -
#6479 Használjuk már a spoilert pls. -
johny85 #6478 valaki tudna segíteni?
Elakadtam a mosdós résznél ahol bele kellet menni a kicsinyítő portálba és lekapcsolni az áramot. -
#6477 azért írtam
én is megvettem.....
-
#6476 Beszarás ez a játék!
Főleg ez után játszva! bárki bármit mond!
-
#6475 Nah végigvittem én is.
-> "élmény pedig felbecsülhetetlen" Szerintem meg nem. :D
Nem dobtam tőle egy hátast meg kell hagyni.
A pályák egyszerűek, rövidek, könnyűek. Hiányoltam a kódkártya keresgélést, a titkos helyeket. Zavart hogy kevés a max lőszer, a po.ádba tolja az aktuális (következő) fegyvert, laser trip mine totál használhatatlan (nincs hol ?),mivel visszafele sehol se mentél, csak előre "leragasztott egérrel kb". A grafika sem egy egetrengető, néhol eléggé "ocsmány" majdnemhogy konzol (N64) szintű.
A kocsis részt az első 2 perc után elég frusztrálónak tartottam. Nem duke világába való a rally + ugrattgatás. PF Ez minek kellett bele???
Részemről max 6/10 de inkább 5.
Ránkhúzták, mint a vizes lepedőt. Aki megvette, feltette, most pofára esett. Mert a steam acc-jára telepítette, várta a megváltást.
Végigtolta, nem kapott semmit, most meg már eladni sem tudja, még féláron sem. Nem érte meg az árát annyi biztos.
Egyszer játszható, többször nem.
A multi meg egy nagy 0.
Ping-el mint a szemét, egy idő után elkezd belaggolni. És totál nem ott a hitbox, ahol kéne hogy legyen. Olyan mint cod 7 megjelenéskor.
Egy az egybe UT a game, Duke fegyókkal. Abszolút nem hozza azt az "igazi" Duke feeling-et.
Még mindíg százszor jobb a Duke3D High Res Pack -el.
Ennek az árát is félrerakhattam volna egy erősebb vga-ra.
Bánom hogy megnyomtam azt az előrendelési visszaigazoló link-et. -
#6474 PC... nincs konzolom. -
#6473 Pontosan hová is vitted végig ? xD
Mert az Olimpiai lángot szokták végigvinni ! xD
Az ugy nem lett volna jobb hogy én is a végére értem a játéknak ? xD
-
#6472 A pontszám lemaradt 9/10 -
#6471 Na én is a végére értem és meg kell valljam végig jól szórakoztam egyedül azt tudom felróni a játéknak ,hogy sajnos egyes külső tereken nagyon látszott, hogy bizony az unreális 2 motor nem erre lett kitalálva és hát igen csúnyán festett pl a gátas pálya. Egy a lényeg, hogy minden percét élveztem ami manapság elég kevés játékról mondható el. Visszahozta a régi idők hangulatát. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem lehetett volna jobb a játék és, hogy előzetesen nem vártam én is kicsit többet de szerencsére ezt gyorsan el tudtam felejteni és élvezni tudtam a játékot. Úgyhogy összességében ennyi év várakozás, hitegetés és hercehurca után végre végigvihettem a DNF-t ez az élmény pedig felbecsülhetetlen. -
gregtom6 #6470 Hiába, 14 év az 14 év a sitten. Reméljük, hamarosan a lakótársa is kikeveredik onnan.
-
xxxpaulxxx #6469 Ez komoly:DD
Amúgy még azt is hozzá tudnám csatolni, hogy úgy hörög, mint egy vadkan, miután futott egy 5 métert:D -
#6468 Miért is lassult és gyengült be Duke annyira. -
gregtom6 #6466 Nekem azzal is, és ezzel is ez volt:D
3 v 4-kor kezdtem a DNF-hez, éjfélig kisebb megszakításokkal játszottam. -
xxxpaulxxx #6465 Füledet:D -
#6464 "Számomra az a játék legnagyobb hibája, hogy az akciójelenetek után mindig egy hangos gitárriff jelzi, hogy VÉGE, NYUGI VAN, NE PARÁZZ TOVÁBB... ami azért elég illúzióromboló szerintem."
Akkor ez nem csak nekem szúrja a szememet -
xxxpaulxxx #6463 Számomra az a játék legnagyobb hibája, hogy az akciójelenetek után mindig egy hangos gitárriff jelzi, hogy VÉGE, NYUGI VAN, NE PARÁZZ TOVÁBB... ami azért elég illúzióromboló szerintem.
A másik meg, hogy tényleg nem köt le annyira, mint pl a Portal 2 tette (egész nap azt toltam:D)... mondjuk ez nem is csoda, de azért ennyi idő után reménykedtem benne:) -
#6462 3 hsz-szel írtam lejjebb, de nem igaz, hogy erre nem lehet rájönni. -
High end PC #6461 azt írja nyomjam meg a Space-t, de baszik kitépni -
#6460 Szerintem vagyunk azért itt is egy páran. -
#6459 Az a baj ,hogy ma már minden hülyegyerek mindenféle képzettség nélkül kikiálthatja magát kritikusnak és irkálhat látogatottabb oldalakra is. Össze lehet azért hasonlítani mondjuk egy 15 évvel ezelőtti PC-s tesztet egy ilyen mai 15 mondatos köpedelemmel. -
High end PC #6458 nem vágom, hogy kell letépni a fejét az ellennek az elején? -
#6457 -
#6456 köszi jaja hamar :DDDD -
#6455 Gyorsan kell nyomkodni egymás után. Hamar elakadtál a játékban, hallod-e :D -
#6454 amikor a amerikai focis pályán meg kell ölni a cycloidot, amikor e-vel rá kell mászni hiába nyomom utána a space-t nem történik semmi, hogyan kell megölni?? -
Csaba42 #6453 Nekem is tetszik a game (de csak azért, mert Duke szerepel benne, ez adja meg a hangulatot az agyatlan shootoláshoz), egyszer mindenképp végig lehet vinni. Azt már megszoktam, hogy a "gamerek" állandóan vinnyognak minden miatt (a'la NFS topikok), ezen kár szambázni.
Ha esetleg valakinek bebugzik a játék elején a liftben: nálam is ez volt, de a bátyám gépén már rendesen fut. Vagy a 64 bites Win7-tel, vagy a 11.5-ös Catalysttal van gondja (másra per pill nem tudok gondolni). -
#6452 Mire vetted meg, konzolra? -
#6451 ÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem sokan..... szinte senki -
#6450 mert közben tol mást is, azé van....
nekem is lejött, hogy 2 sör után, mint a részeg gólyafos úgy mozog..... -
#6449 Nekem is úton van már csak az eladó meg nem jelzett vissza ! -
#6448 akkor én is megveszem :) -
#6447 Én is, és nem bántam meg.