7639
Duke Nukem Forever
-
#6528 Amiért 80%-ot adott rá ? Egy IGN pl mivel rosszabb ? -
High end PC #6527 elakadtam
konténerek vannak mindenütt, meg csápszerű cuccok, és valahogy tovább kéne menni, azt is selytem hogy, egy állványra kéne feljutni, de hogy? -
#6526 egy normális teszt... -
#6525 80% -
062020 #6524 Helló
Most játszottam végig, de nem kaptam meg Steamen a Let's rock achievementet (normalon játszottam végig) és nem találom sehol a Extras menüt. Valaki tudna segíteni? -
#6523 De azért régen tárgyilagosabbak tudtak maradni, mint manapság ez az ami nem korrekt. -
#6522 Ez így van.Nem is értem mit vár mindenki ,ha egy oldal teszteli a játékot kinek a véleményét írják le ha nem a saját magukét? -
#6521 Ok, legyen így de akkor is vicc, hogy manapság mindenféle jött ment egyének 15 mondatos irományokkal húznak le játékokat (nem konkrétan a Dukera gondolok). Továbbra is tartom ,hogy 10-15 évvel ezelőtt igényesebb értékelések születtek hozzáértő emberek tollából. -
#6520 Tévedés. A kritika szubjektív műfaj, mindig is az volt. Ne keverjük már össze a tényközlő újságírással.
Egyébként nem attól lesz igényes, vagy igénytelen, hogy neked vagy másnak tetszik-e. Azért nem véletlen hogy a legnagyobb lapok kivétel nélkül lehúzzák a játékot. Ettől függetlenül még tetszhet bárkinek, de azért vegyük már le a szemellenzőt. -
#6519 -
#6518 DE vicc, mert egy jó kritikának objetkívnek kellene lenni nem pedig magánvéleményt tükröznie. Többek között ezért sincsen túl sok értelme mindenféle kritikának csúfolt értékeléseket olvasni, mert igen kevés manapság a tényleg igényes cikk. -
johny85 #6517 a hídon lévő főellent hogy kell legyűrni,csak a gránátra sérül,de azzal lehetetlen kinyírni.Legalább mentene vagy valami.lol -
Gabe18 #6515 Az idegen egy fejen állós produkcióval próbálja lenyűgözni a hőst...
-
johny85 #6514 ugy kell fordítani ,hogy a kezén fel tudjál menni a taghoz a tetőkön ugrálva.
-
#6513 Na hol van a faszkalap újságíró ilyenkor, aki a 20 cm-rről való matatást fikázta?
-
#6512 Ha nekik nem tetszik akkor nem lol, márpedig nem tetszik nekik mint sokan másoknak sem! -
#6511 -
morzsi555 #6510 Jó erős gép kell ahhoz, hogy megjelenítse ezt az ocsmány grafikát -
vg #6509 Nem megy ez a szar egy magos gépen... gondolotam a xbox helyett ezzel játszom(ott nagyon csúnya), de bazzz... -
High end PC #6508 most meg a makett háztetőkön ugrálok, amiket még a Duke 3D-ben lehetett lerobbantani, fent vár valaki, de az istenért se tudok felmenni, talán rossz kombinációt ütök a padon? :( -
morzsi555 #6507 Megérdemli! Na jó, nem, inkább olyan 60% körül van a cucc. -
#6506 Eurogamer 3/10
lol? -
#6505 Azt a kék világító golyót kell odagörgetni. (robbansztani, így még nem hallottam :)) -
xxxpaulxxx #6504 Azok inkább segglyukak:D
"I thought it was exit only!":D -
#6503 az alien belsejében vagyok van 2 lejárat de mind2 elzárva. kilőni-robbansztani nem lehet. mit kell csinálni? -
#6502 Bizony ez így van. -
#6501 A név elad bármit -
High end PC #6500 megnézem, köszi -
morzsi555 #6499 IGN xbox360 review 5.5/10 :) -
Ironman2 #6498 Végig kell ugrálni a kanapékon,és ki kell nyitni a rácsos ajtót hogy áthozd az autót,mert csak ugy lehet továbbjutni.Egy kicsi fotelon tudsz feljutni a billiárd asztalokra.Van fent egy kapcsoló,azt kell elérned.Virágágyásnál vigyázz! -
Ironman2 #6497 LOL! Ezek a vagina formájú fészkek,meg a szűzhártya szerü átjárók odavágnak rendesen a Hive pályákon! -
High end PC #6496 Sziasztook
elakadtam. Az a rész, ahol a kis távirányítós autóval lekicsinyült Duke-ként nem tudok bemenni, csak bekúszva, és billiárdasztalokon lehet ugrálni, onnan hogy tovább? Fél órát gondolkodtam, aztán abbahagytam.
köszi -
#6495 - még úgyis, hogy rossz a port :) -
#6494 elsőőő !!!44 -
#6493 Kis 'gonoc'... :) -
xxxpaulxxx #6492 -
#6491 nem tudták rendesen portolni xboxra, legalábbis ez jön le a konzolos emberek írásaiból
remélem több ilyen játék lesz a jövőben -
#6490 Állítólag kegyetlen szarul fut.
-
#6489 konzolon kíváncsi lennék milyen lehet :D -
#6488 konzolra nehogy megvedd