Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. félnek ,hogy már mindjárt vége (én félek de szerintem még van belõle bõven szerencsére)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
20 óra ??? --> Easy-n?
Én 6 órája hard-on tolom és 46-%. LoL
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
De nem, ez nagyságrendileg jobb, kevésbé durva, és sokkal élvezetesebb. És persze jóval REÁLISABB is.
Vannak ettõl jóval irreálisabb játékok is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Õ nem Serious Sam, hogy zsebbõl ágyut rántson elõ, meg még ezer fegyvert.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bár ott eleve más emberekkel vagyunk, és nem folyamatos a történet, cutscene-ek tömegével van átvezetve.
Jó, mondjuk igaz, h azóta nem volt ilyen random berakott pálya, szóval lehet, h az direkt olyan. Azt hittem, h több ilyen is lesz, álmodással, v valamivel megmagyarázva.
Mert a Call of Duty újkori-széria nem ilyen?
Amikor négyféle karakterrel egyszerûen "berobbansz" (kábán feltápászkodsz - eddig csak ~12 alkalommal lõtték el ezt)...
A pályák ott is random vannak összedobva, és több éve istenítik azt a hulladékot.
úgy van vége a pályának, hogy elájul és utána álmodik, nem tudom mi kivetni való van ebben
Ezt már a Gearboxosok csinálták oda, hogy valahova be tudják szúrni a báros pályát, hogy ne hagyják ki a véglegesbõl.
Én is tudtam, h álmodik, meg minden, de akkor is, az olyan töltelék hangulatú.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs itt semmi egymásra dobálva
Én a kivágott részeket várnám vissza bennük, nem újakat, arra ott lesz a köv. DN, ami talán hamarabb elkészül.
Nagyon kíváncsi leszek én azokra a single player dlc mapokra.