Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bajgunar
Jah lol a "teljesítmények" van 46% -on.
Am a kocsikázás után a gát-on vagyok.
Shep
1. gyorsan vigyük végig aztán ide benyöghetjük, hogy na végigvittem
2. félnek ,hogy már mindjárt vége (én félek de szerintem még van belõle bõven szerencsére)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ryder62
Látom sokan élvezik a játékot. Mindenki azt kérdezi hogy mennyi van még hátra.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

bajgunar
Irreálisan durva? Az mit takar? Alanti cfg-on full hd, max graf és akadásmentes a game.

20 óra ??? --> Easy-n?
Én 6 órája hard-on tolom és 46-%. LoL
Jaka923
Ezt nem mondod komolyan? Nekem hardon alig kottyan meg, pedig nem vagyok egy hardcore gamer.

Spoilerezésrõl hallottál már? Vagy magadon kívül másra soha nem vagy tekintettel?

Most játszottam ki a játékot ebben a percben. Nekem könnyû fokozaton is egy szenvedés volt itt-ott a játék. Legalább 20 órámba telt még kijátszottam. Annyit idegeskedtem rajta, majdnem szétcsaptam a billentyûzetemet.😄 Pedig FPS játékok terén nem vagyok rossz.

Shep
Hát ez nem teljesen igaz, de veled nem vitázok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Duke Plaza part2? az mennyi fele kb?
Na, én végeztem vele.<#smile> A végén is 10/7-et adnék neki, egyszeri végigjátszást megért, többet elõ nem veszem. <#vigyor>

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kb. 2 óra még
Ron Ragm
Az a vicces hogy pont ez a 2 fegyver rendszer a könnyebb, mert gyakorlatilag kézenfogva végigvezet a játék hogy melyik fegyvert mikor használd azzal hogy a szituációhoz illõ fegyvert tolja az orrod elé ahelyett hogy neked kellene beosztanod a lõszert hogy mikor mit használsz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Én eddig azt hittem, hogy ez a cucc kb egy szinten lehet a Postal 2-vel, végig azt hittem.
De nem, ez nagyságrendileg jobb, kevésbé durva, és sokkal élvezetesebb. És persze jóval REÁLISABB is.

Hát pedig annyira nem valószerûtlen ez az egész játék, de mindegy.
Vannak ettõl jóval irreálisabb játékok is.

Shep
Így sem túl nehéz a játék úgy meg aztán tényleg gyerekjáték lenne az egész. Majd a Rage-ben lehet nálad egyszerre 100 fegyver 😊

Krinyo
Duke és a realitás egy mondatban...ezen felkacagtam

Hát már alig van eszméleténél a disznó, ha fejberúgod, szép, hogy ott esik össze úgy, ahogy van.

IMYke2.0.0.0
Ja, de egy rúgással ki tud nyírni disznófejû szörnyeket... <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azért nem lehet nálad több fegyver, mert ez a reális.
Õ nem Serious Sam, hogy zsebbõl ágyut rántson elõ, meg még ezer fegyvert.

5c0rp330n
amugy mas is tapasztalt irrealis szaggatasokat neha ha bizonyos dolgok fele nez? pedig irrealisan durva gepen jatszom. meg az egyszerre 2 fegyver, abbol is erosen limitalt toltenyszam elegge irrital, fel nem fogom miert nem birtak rendesen megcsinalni, amit mondtak ra az nem magyarazat. ezeket leszamitva bejon a cucc, van egy hangulata 😊

Törölt felhasználó
Szerintem olyan 8 körül mozog. Elkezdtem most legnehezebb fokozaton, de aszem ebbe beletörik a bicskám 😊 Nagyooon kemény!
woy
egy régi kiszivárgott kép

és a valóság <#idiota>

szerintem igazából nekik mind1 mi csak dolgozni ne kelljen vele

IMYke2.0.0.0
Ehhez képest milyen DLC-ket kapott a játék? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r21
ez nagy oltás....xD
Gearbox vagy 3D Realms teljesen mindegy mert a név alatt még a tagok változhatnak.
Szerintem nagyon jó játék. A grafika is szép, attól hogy nem tükrözõdik vissza minden, és inkább rajzfilmszerû mint élethû. A harc is élvezetes, nem fullad unalomba számomra.
TDC Geronimo
na végigvittem én is, király volt 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Shep
A báros, álmodós pálya tök mindegy ki csinálta szerintem tök jó és egyáltalán nem lóg ki a játékból. Amúgy meg ebben a játékban pár pálya alatt több minden történt, mint más játékokban egy egész végigjátszás során.

#6125 alsó bekezdése neked (is) lett írva.

Igen, ilyen, ezért nem is tetszik igazán.
Bár ott eleve más emberekkel vagyunk, és nem folyamatos a történet, cutscene-ek tömegével van átvezetve.

Jó, mondjuk igaz, h azóta nem volt ilyen random berakott pálya, szóval lehet, h az direkt olyan. Azt hittem, h több ilyen is lesz, álmodással, v valamivel megmagyarázva.

tommygear
is for
IJIazz
Power armor are for pussies 😄 😄

IMYke2.0.0.0
Nem védem a játékot, de...

Mert a Call of Duty újkori-széria nem ilyen?
Amikor négyféle karakterrel egyszerûen "berobbansz" (kábán feltápászkodsz - eddig csak ~12 alkalommal lõtték el ezt)...
A pályák ott is random vannak összedobva, és több éve istenítik azt a hulladékot.

tommygear
mi az hogy pont akkor? 😄
úgy van vége a pályának, hogy elájul és utána álmodik, nem tudom mi kivetni való van ebben
Na jó, de pont akkor álmodik?
Ezt már a Gearboxosok csinálták oda, hogy valahova be tudják szúrni a báros pályát, hogy ne hagyják ki a véglegesbõl.
Én is tudtam, h álmodik, meg minden, de akkor is, az olyan töltelék hangulatú.

tommygear
na ez nagy hülyeség

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a királynõs pálya után álmodunk amit duke 2x is elmond, a csatába meg úgy kerülünk, hogy repülõvel jöttek értünk a katonák az "álompálya" elõtt...
nincs itt semmi egymásra dobálva
MerlinW
23 pálya van 50 szakaszra és 10 helyszínre felosztva.

[merlinw.org]

Shep
Mikor 2040-ben? 😊

a multival hogyan lehetne játszani tudja valaki?
Hát szerintem az alap játékban van kb 15 pálya, bár most nincsenek elõttem a fájlok.
Én a kivágott részeket várnám vissza bennük, nem újakat, arra ott lesz a köv. DN, ami talán hamarabb elkészül.

Shep
Számolj utána, 15 pálya az legalább +3 óra ha nem több.

Hát akkor elég karcsú a játék, ahhoz képest, hogy 16 órát mondtak róla.
Nagyon kíváncsi leszek én azokra a single player dlc mapokra.

Shep
Nem lényegtelen, mert nem mindegy, hogy 1 harc 1 percig vagy 2-ig tart, az ilyen COD-ot végigvittem 3 óra alatt szövegek nagy része mögött az áll ,hogy legkönnyebb fokozaton végigszaladtak rajta.

irreleváns, mediumon
De milyen nehézségen vitted végig?

persze, chapter selectre már megnövekedett egóval mész vissza, viszont szerintem mindenképpen vidd végig a játékot és utána szedd fel azt a pár egót selectnél
5c0rp330n
chapter select-nel latom h jonehany ego-t otthagytam.. ha ujra megcsinalok egy palyat es felszedem az egokat akkor azok meglesznek ugymond a legutobbi mentesemnel is? (vagyis ha a legutolso palyat valasztom palyavalasztasnal) csak ugye elveszne a checkpoint, de nemtom vesztek-e vele valamit ha csak kivalasztom a palyat ahol tartottam.. vagy inkabb hagyjam a francba?

IMYke2.0.0.0
Meg DLC-k, vagy MOD-ok.

samsung123
Ja és szerintem pont elég szép! Majd úgyis jön egy folytatás, egy mai, legkorszerûbb motorral is szerintem!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014