Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ugye csak szórakoztok, hogy elakadtok benne, meg nem tudtok rendesen ugrani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JethroHUN
FOV boostnak mennyit + írtál be?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Krinyo
Az teljesen mellékes hogy mit, vagy mivel lõsz, a kategória ugyanaz marad. Ennyi erõvel lehetne 500 féle kategória 😊

A távolban lévõ tárgyak nem csak egy mosott szarok lesznek, hanem élesek. Számomra így jobb. <#smile>

FSpofon
mert nem konzolon vagyunk és a gépünk meg tud jeleníteni egy kis foltnál nagyobb területen is éles képet

Arab money

JethroHUN
Ezt megnézem én is, tényleg kicsi ehhez képes az alap fov beállítás, még 16:9ben is. a depth of field kikapcsolása az mért jó?

Áhh, mennyivel jobb így játszani, hogy ezzel a kis progival megnöveltem a FOV-ot, és nincs DOF! <#eljen> <#taps>

Fpocok
Mondj.

Parasite Eve 2, best game EVER!

FSpofon
l2p

Arab money

Fpocok
Elolvastam a cikket. Tele van baromsággal.

JethroHUN
Tudok én neked olyan ugrálós játékot mondani amivel jól megizzadsz gépen, bill.-el.

Ron Ragm
Gyerekek azért az már szomorû ha ebben is képesek vagytok eltévedni

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fpocok
Amúgy ez egy konzolos buziság... ott tényleg szar lehet ugrálni. De PCn ez TERMÉSZETES!

JethroHUN
a portal, az nem shooter 😊 csak Fist Person

Fpocok
Nem értek egyet.

Krinyo
"az FPS-ek és ugrálós részek nem férnek meg egymás mellett."
Portal 1-2? <#idiota>

Calver
kedves Triptych Games és Gearbox!
az FPS-ek és ugrálós részek nem férnek meg egymás mellett. alapvetõ probléma, hogy az ember nem igazán látja a lábát, nem nagyon tudja belõni hogy hova fog érkezni, ja, és hogy SZART SE LÁT A FEGYVERÉTÕL. azok számára, akik FPS-t telepakolnak ugrálós részekkel, van a pokolnak egy speciális szeglete. tele van nemi erõszakot kedvelõ feketékkel, ami viszont nincs, az síkosító. én készülnék lelkiekben.
ja, és a játékos látja, ha kitömik az aktuális játékot idõhúzó részekkel, úgy h nincs igazán mögöttes tartalom.

"The trees move. Do you not see it?"

OK ki kell menni az ajtón 😊 LOL
JethroHUN
Másfelé nem is lehet...
Nem tudom, h ténylegesen mennyi idõt töltöttek munkával, de a lövöldözés fps creator szinten van :S

Palinko
+van
Palinko
mikor van az a a libikókás csõ ott mit kell csinálni?
Azt hittem Duke buta, de sajnos fejlõdött a világ. Nem tudom mit kell csinálni a legelején.
Shep
Mindig csak elõre kell menni!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mit kell csinálni a legelején mit kell rajzolni? Vagy mi van? Hova kell menni és minek? Elakadtam ebben a xarban.
Ron Ragm
"A scriptelés szerintem dicsérendõ dolog, mert életszerûvé teszi az egészet."

Nincs is baj a scripteléssel amíg megfelelõen bánnak vele de amikor háromnegyed órán át mész végig a teljesen lineáris folyosón úgy hogy az arcodba nyomják õket hogy át se tudod lépni közel 0 játékmenet mellett (nem, a kisautós vagy az ágyús részt nem nevezem játékmenetnek) ott már gondok vannak.

A Far Cry 2 meg elég jó kis játék, legalábbis fényévekre van ennek az elejétõl.

Fpocok
Én nem figyeltem.

http://www.flawlesswidescreen.org/

Duke Nukem Forever:
- Disable DOF/Blur seperately
- Show Console/Log Window (-log)
- In-Game FOV

Yup!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lucifair
Az mindenkinek leesett h az ikrek neve a két Olsen ikeré?

Sokkal jobb. Az elején még nekem se tetszett annyira, mert annak a felét ismertem videókból, de onnantól fenomenális.
A scriptelés szerintem dicsérendõ dolog, mert életszerûvé teszi az egészet.
A linearitás is jobb, mint a teljesen nyitott játéktér. Pl egy Far Cry 2 borzalmasan szar egy "agyon scriptelt" játékhoz képest.

ha 2 fegyónál többet vihetnél magaddal baromi könnyû lenne, viszont lehetne ego boostnál mondjuk max 3
Ron Ragm
Most értem a mini-rész végére, és eddig borzalmasan scriptelt, lineáris és unalmas - az egyetlen jó rész az volt miután beraktad a harmadik cellát a generátorba.
Megvárom a no weapon limit modot de ugye a maradék azért jobb?

Te már végigvitted, és azért tudod?

Hát ez szomorú😞
Hát nemtom, h mi lesz az a +15 pálya single player dlc, de ha a Gearbox talál ki magától dolgokat, az úgy nem lesz jó.
Az ilyen kivágott pályák kellenének. De amúgy ha azt a sok hülyeséget megcsinálták, miért nem hagyták benne? Vagy külön játszható volna, nem ezen a játékon belül.

balee4
Rengeteg dolog nincs benne, ami 2001-es a videóban. (terminátor, vezethetõ motor, szamár, pajzs, csomó pályarész stb.), megnézve sokkal ütõsebb lett volna, ha akkor, olyan formában megjelenik.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Vagy az már csak a Gearbox saját kreálmánya lesz.

Ez igen, de a többi dolog annyira nem, amiket még írtam.
Remélem, h abban a dlc-s +15 pályában majd benne lesznek ezek.

tommygear
lényegtelen sztem
Jó, de nem úgy....-_-
Nézzétek meg a videót, az közvetlenül az az értesítés lenne az elején, amit mond.
Tehát annak az elején kellene lennie, de közel sem úgy van benne, mint ahogy akkor volt benne.

tommygear
<#idiota>
tommygear
találkozunk vele személyesen is
Az elsõ mondatot hamar meg lesz cáfolva;D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Igazából a 2001-es trailerben is az ezredes(v kicsoda) is személyesen beszél velünk, h milyen szar a helyzet. Ehelyett most már monitoron keresztül beszél.
Valaki spoilerben mondja meg, hogy azt is kivették, hogy az emberekbõl csápok jönnek ki, és hadonásznak? A 2001-esben még olyanok is voltak.
Meg terminátor, v mintha pillanatra azt láttam volna.

Shep
Igen egybõl az jutott nekem is eszembe. Nem találom a vibrátort 😞 Mondjuk ennek ellenére jól elszórakozom a bárban 😊

Azt tudom, csak nem esett le, h az arra utal, amikor játszottam. Csak most, ahogy mondtátok.

Megvan már!!!😊

balee4
Tényleg nem növekedik az ego, sõt chapter select-ben csak az elsõ és pár pálya válaszható, ha kilépsz elveszik amit végigvittél.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fejéhez kell menni, de nehézkes kicsit jobbrafele középen ugrálj fel
Mit kell csinálni Az Alien királynõvel, mikor megborúl és piros teljesen az életcsíkja? Help!!!

CalebJoe
jaja