7639
Duke Nukem Forever
-
#6446 én is -
#6445 Én meg. -
#6444 sziasztok
valaki megvette eredetiben a játékot? -
#6443 szerintem is jó volt és a multija is tetszik off : régen az alone in the darkot is mindenki szidte , nekem mégis nagyon tetszett -
morzsi555 #6442 Az ilyen blogos irományok mióta tesztek? -
#6441 leszarom a kritikákat, én élvezem, ez a lényeg
javaslom, hogy más is tegyen így, ne a hülye kritikák befolyásolják, és ne is próbáljon kritizálni meg pontokat adogatni egy játéknak
vagy bejön, vagy nem
ha nem, akkor ne játssza végig -
#6440 steamen se veszi már a kutya se -
MrAndree #6439 Ez meg a mondatokat kezdi kisbetűvel, atyaég. Ezeket kéne komolyan venni? :) -
MrAndree #6438 elvúltá
förvedmény
játknál írdatlanúl
A tesztelőnek ajánlanám a "magyar helyesírás szabályai" című kis szösszenet alapos tanulmányozását. Mert ez kb. csak az első bekezdésből van. -
#6437 és mégegy kb mindenütt lehúzzák -
#6436 mégegy teszt -
#6435 Hogy én ezekre nem gondoltam :) -
#6434 Duke vagy... simán lődd szét a falat :D -
#6433 -
#6432 gondoltam pozitívabb irányba fordul a dolog a vége felé, nem így történt. a trollkodásból és a fikázós, menős dologból pedig már kinőttem. -
#6431 A Cheat konzolt hogyan lehet lehivni hogy be tudjam írni a falonátjárás kódot?
-
#6430 Én meg azt mondom, hogy nagyon király a játék, el is kezdtem másodszorra végigtolni Insane fokozaton. -
MrAndree #6429 Ennyi. :) Ami szar azt abbahagyom 1 óra után, nem tolom végig, akkor se ha éppen 10 éve várom a megjelenését. Amit végigtolok az akkor alapvetően nem rossz, nem feltétlenül olyan mint vártam (volt már ilyen) de azért nem "szar". -
#6428 Amúgy meg azért viszik végig, hogy ne mondhassad rá, hogy minek szarozza, amikor nem is játszott vele :D -
#6427 Azért mert élvezik a játékot, amivel egyébként semmi baj, illetve mégjobban élvezik a fikázást, mert attól nő az e-péniszük és nagyon menők lesznek. -
gregtom6 #6426 Mert ha azt mondanák, h jó, azzal a fejlesztőknek adnának igazat, ergó bevallanák vele, hogy igen, mi voltunk a hülyék, hogy sürgetni próbáltuk a DNF megjelenését, és hitetlenkedtünk. -
#6425 Hogy hozzá adhassák a "bucket list" jükhöz. -
#6424 Sosem értetem ,hogy ha valami szar akkor minek viszitek végig. -
#6423 végigtolva
alien queen model előtt emelem a kalapom, a többi pedig egy rakás szar instant kuka minden tekintetben. kár érte -
MrAndree #6422 Flatline mindent lehúz, ráadásul erőltetetten teszi így nem is vicces. A witcherre adott anno 70 százalékot ilyen érvekkel, hogy "minek szex egy RPGbe", Alan Wake szintén 70, Starcraft 2-t is szidta, most ezt is. -
#6421 Inkább ők azok. Te neked meg fingodsincs arról a gameről -
#6420 Vicces vagy. -
#6419 Hardwireden az alan waket is lehordták valami 60 % körülre pedig az utóbbi évek egyik legeredetibb és legjobb játéka volt. Lófaszjóskák azok. -
r4pt0r #6418 Én DN3Dhez hasonlítom a Forevert is, ahhoz képest meg bizony egy gyenge próbálkozás. Ha nem veszem figyelembe az elődöt akkor is csak egy közepes játék. -
#6417 Neked lehet, nekem nem. Folyamatosan a hülye kombók előcsalása valahogy engem nem tudott lázba hozni kb. a 3. pálya után. -
r4pt0r #6416 Pedig egy remek játék. -
#6415 Szerintem az itt a gond, hogy a többség azt várta, hogy majd megint átélheti azt a pillanatot amit annak idején mikor először kipróbálta a DN3D-t és mivel ez nem következett be így csalódtak és emiatt nem tudták úgy élvezni a játékot aminek következményeként inkább a hibákat keresték. Pedig nem rossz játék ez csak tudni kell helyén kezelni. -
#6414 Nem értem miért emlegeti mindenki a BulletStormot, az átvezetőket leszámítva volt benne pár jó poén de a játékmenet egy folyamatosan ismétlődő valami. Egynek elment de a Dínós részen kívül már szinte semmire nem emlékszem belőle. -
#6413 Szerintem sincs én arra a hardwiredes cikkre írtam ,hogy hülyeségeket beszél. -
gregtom6 #6412 Hát nemtom, nekem nagyon tetszik, de lehet, h csak "bebeszélem magamnak", hogy jó, a 14 év fejlesztési idő miatt.
Sokkal rosszabbra számítottam, lehet emiatt. De én imádom a scifiket. És ez félig-meddig az.
És akkor is tele van nagyszerű ötletekkel, amik hiába, h voltak máshol is, de azért mégsem gyakoriak a játékokban. -
#6411 egyet értek a leirtakkal sajnos nagy csalódás számomra is azt hittem legalább egy durva Bulletstorm szintet hozni fog de ez elég lightos ahhoz képest 1x végigtolható sajna -
#6410 Én is kivégeztem. Hát nálam ez eddig az év csalódása sajnos :(
- Remek optimizáció. ( Mondjuk egy ue 2.5 motoros játék menjen is jól. )
- Néhány poénos beszólás, és utalás filmekre (inception, lost, stb :D)
- Helyenként jól néz ki
- Az eleje még viszonylag hangulatosan indul *
- *Aztán a végén a sötét csőfolyosókon való bóklászás nálam totál kibaxta a biztosítékot
- Legtöbbször üres, fantáziátlan pályaszerkesztés
- Borzalmas fizika
- Unalmas
- Ugyanazokat a poénokat próbálták elsütni mint a duke3D-ben.
- Elavult grafikus motor
- Sok esetben ésszerűtlen, logikátlan módon következnek egymás után a pályák
- Mi az hogy csak 2 fegyver lehet nálunk basszus?
- A story kb 0
Nos nem is tudom mit mondjak. 14-15 év fejlesztési idő (jó ebből a valós munka gondolom volt vagy 2 év) után ezzel szúrják ki a játékosok szemét?
Ezt egy nagyobb fejlesztőbrigádnak kb fél éves munka lett volna (és rögtön kezdhet is EVM budget kategóriába)
nálam ez csak 10/5
..és szeretném leszögezni hogy az elődöt imádtam. De ez... Ez egy 0 -
#6409 AI-val szerintem nincs probléma - te lősz, ők visszalőnek - ezek űrlények, nem kommandósok. -
#6408 De ugyanúgy felhozhattam volna más nevet is és momentán AI-ra meg beragadásokra gondoltam nem kimondottan olyan dolgokra amiket te írtál. COD helyett írhattam volna a Crysis-t is. -
#6407 Row, row, row ya boat :)