7639
Duke Nukem Forever
-
#1758 Hát, de azért kurvára nem mindegy, hogy valaki a fiát várja, vagy egy játékot... nem kötekedésből, de távolról sem ugyanaz... -
#1757 Mindenesetre itt van a listában, hát majd meglátjuk, az információ leghamarabb is csak április 27.-én várható. -
#1756 A Blahán, Nyugatiban, Újpest-Központban (random) található indián zenekar is a világvégéről zenél, csak senki nem érti. Mondjuk mondhatják, hogy ők előre szóltak.
Azt meg véletlenül se hagyjuk ki, hogy Chuck Norris, félig indián. Szóval szól, hogy világvége lesz, csak leveri a világvégét, mint a szart ^^ -
#1755 végül is abban is van indián :D -
#1754 nekem csak olyat mondtak hogy vájemsziéj, de az sem volt jobb, sőt. -
Myron #1753 azt mondta sose fogjuk elfelejteni ezt h vájánkiéj
és milyen igaza van. -
#1752 ja, jönnek a Prey-ből ismert idegenek és elkenik mindenki száját... -
Myron #1751 inkább erőszakolni és drogozni, nem? -
#1750 Nem tudom miről beszélsz, amikor már rég kijött a DNF, épp a múltkor kértem itt segítséget az óriás pingvines részhez. :)
Rage47: nem mindegy, mert ha megtudnánk, akkor mindenki elkezdene orrba-szájba inni és írtózatos nagy orgiák lennének. Így meg több pia és nő jut nekik. Bazze ezek tényleg kurva okosak. -
#1749 és a maják valószínüleg 2012-re datálták a duke nukem forevert, azért fontos nekik az a dátum. ez tudományosan bizonyított tény. tanultuk mérnöki etikából. -
#1748 jó de a navahó, vgy irokéz vagy csiroki, mit tudom én milyen indián aki a sulinkban volt az is aztmondta, hogy 2012ben lesz valami nagy gebasz amit vagy túlélünk vagy nem... ez már nem lehet véletlen. aztán elénekelte a vajonkié dalt. -
#1747 Hmmm, úgy tűnik, hogy ez egy bonyolult és összetett kérdés -
#1746 de akkor nem mind1 h pánik van e vagy sem? ha úgyis becsapódik :O -
#1745 Persze énis csak hülyeségből szoktam ezt mondani. :D
Meg amúgyis lehet, hogy holnap becsapódik egy meteor és kipusztul az emberiség, csak az "okosok" nem akarják ezt tudatni velünk, hogy ne legyen pánik. Szval minden csak nézőpont kérdése. :D -
#1744 Azért mert kirakták, még nem fog megjelenni.
Blekk Síp: a 2012-s világvége egy faszság, mert a maják nem mondták, hogy világvége lesz, csak 12-es számrendszerben számoltak, és akkor jön egy nagy fordulat a naptárukban, a többit, már csak a hülyék tették hozzá.
Úgyhogy tessék szépen tanulni :)
Különben is, hülyén akartok meghalni? -
Myron #1743 http://www.sg.hu/cikkek/64979/2009_avagy_mely_pc_s_jatekokat_varhatjuk_iden/1
na hát itt meg ittvan -
#1742 Még jó hogy a pc gurud többet tud mint a fejlesztők maguk. -
#1741 Most kaptam meg a pc gurut, és listázták hogy milyen játékokkal játszunk idén, és nincsen közöttük a játék, szal nem jön még idén sem, a rohadt éledbe.
Bocsi a kifejezésért de már rohadt túl felidegesít. -
#1740 ÍGY ÍGY!!
Ezzel én is így vagyok, csak nekem hétfőn lesz... -
Myron #1739 na +1 indok h miért ne készüljek a holnapi vizsgára, addigra úgyse fejezném be a sulit -
#1738 Hát biztos, de én nem hiszem el, először ki kell várni az időt. -
#1737 anno volt nálunk a suliban egy cherokee indáin ő is 2012-őt jósolt. amúgy nem csak a nap létezik, valahol felrobban egy nagy óriás, megindul azt elpusztítja az egész galaxist, az rtl klub meg a leghitelesebb forrás. -
#1736 Ki mondta?, és honnan tudod előre hogy mi lesz? -
#1735 2012-ben úgyis világvége. -
#1734 Hát azért még a NAP több millió év múlva pusztul csak ki, éppen szombaton volt egy film róla az rtl klubbon. -
#1733 számításaim szerint, nagyobb az esélye, hogy 2009-ben egy szupernova kipusztítja az életet a Földön, minthogy a DNF megjelenik. de reménykedni lehet, én is azt teszem. -
#1732 Még csak most kezdődött az év. -
#1731 Hát remélem igaz lesz. -
#1730 epic fail
-
Myron #1729 nekem meg 2 fail vizsgám -
#1728 nem, de agyvérzésem az lesz. -
#1727 uccse. -
Myron #1726 http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=24683
Lesz e idén DNF? -
#1725 Szerző: A PC Dome szerkesztősége | 2008.02.14.
Mikor jelenik meg a Duke Nukem Forever?
Igazából leginkább már csak viccnek lehet felfogni, ami a 10 évvel ezelőtt bejelentett Duke Nukem folytatás körül zajlik. A tavaly év végén megjelent újabb trailer után többen kezdtek valószínűleg ismét reménykedni, de úgy tűnik, olvasóink leginkább azt a véleményt osztják, hogy komolytalan, ami már a játék körül folyik, de sokan azért még bizakodnak egy jövő évi, esetleg idei megjelenésben. A szavazást lezáró, egyfajta poénnak szánt kategória leggyakoribb válaszai ezek voltak:
1. Haha (28%)
2. 2009. (26%)
3. 2021. (17%)
Futottak még: 2008., soha, 2002. -
#1724 :D -
#1723 no meg boldog karácsonyt, természetesen! -
#1722 te buzi, egyetlen poént nem ismerek azt itt osztod az észt, amikor neked néha olyan kibaszott szakállas poénokat kell lerajzolni, hogy megértsd, hogy az már fájdalmas. dögölj meg. -
Myron #1721 nézzétek el neki pár hete jött csak ki a szülőcsatornából. fejjel befelé, köldökzsinór feltekeredve, a feje csak úgy kékült, sajnos oxigénhiány lépett fel és károsodott is az agya. -
#1720 :DDDDDDDDD -
#1719 Kérdezd azokat az egyetemistákat akik nem külön arra szánt topicot nyitottak, hanem az érettségis topicban vannak.