Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
készül a Duke Nukem 3d MOD Source motor alá 😄 nah, mégis lesz pár éven belül DN game 😄

csak nehogy a fejlesztõk beleszeressenek a mod alapján a szourszba 😉

Forza.

Hmuda
tudom, hogy csalódni fogok, de legalább lefoglal amíg megjön a JTL az SWG-hez. Már a LOTR hentjátékokat is egy nagy rakás szégyennek tartottam (pofátlanul megcsúfolja a könyvek nagyszerûségét), szóval ennél se számítok sokkal többre (sõt a beszámolók alapján még kevesebbre). De legalább tudom, hogy mihhez ne nyúljak többé. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

csalódni fogsz benne, de azért jó játékot hozzá!

ja, hogy már 25 gumis témát nyitott... áhááá...

Hmuda
Na jó, leért a Daemon Stone, megyek, nem fárasztom amgam tovább. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gondolom, mind csupa infó...

tudod, Délutánra Nagyon Fáradok, ezért írogatok ennyi marhaságot...

Hmuda
Amúgy érdekes arc ez az iko gyerek. Még csak néhány hónapja van regisztrálva, de máris 3000-el több üzije van mint nekem 4 év alatt. Spammer.

Direkt Nem Figyelek a reakciókra! <#vigyor>

Hmuda
Lol. :-)

De Nem Fogják soha abbahagyni az ismételgetését... <#nyes>

Hmuda
Úgy is mondhatjuk, hogy a legrégebbi és legelcsépeltebb DNF szóviccek egyikke. :-)

ki! tegnap óta kapható! <#idiota>

arty
na, mi ez a pörgés? kijött? 😄

Forza.

reaper4
ez már a kiegészítõ címe <#mf2>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

dronkZero
Ez hivatalos, vagy csak egy hülye szóvicc? 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

iko
DNF DNF - Duke Nukem Forever Did Not Finish.

spam. sry

Úgy hogy ez a világon a legjobb játék még most is. Mármint a Duke Nukem 3D.

insp
Mit akartok, az elsõ screenshotok még csak 1997-esek. Még csak ~8 éve fejlesztik. <#idiota>
Engem inkább egy kérdés foglalkoztat: Hogy a pékbe tudtak ilyen irgalmatlan mennyiségû lóvét felhalmozni a Duke Nukem sikerébõl, hogy máig megélnek belõle és ebbõl finanszírozzák a Forever projektet?

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Kit--Kat
csak elõnyt akartak adni a DOOM3nak meg a Half Life 2nek<#idiota>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A sok LOLer! <#vigyor3><#nyes><#idiota><#vigyor2><#vigyor4><#worship><#taps>

arty
jaja, az idõ nekünk dolgozik ... vagy a fiainknak ... vagy az õ fiaiknak ... 😄

Forza.

báttyó02
<#taps>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ranGer2
dehülyevagy.... azzal miért baszol ki velük ha megveszed és nem telepited?? éppen azzal segitesz valamelyest ha megveszed eredetibe! 😄DDD jájksz!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hát, bazz azt hiszem ha véletlenül megjelenik (valaha), megveszem és felteszem a polcra, de soha de soha nem telepítem.
Jól kib..k velük!
Egyszer csak el fogy a penzuk aztan kenytelenek lesznek kiadni es majd kiderul hogy maradtak a regi jol bevalt enginel.

Jimi Hendrix

Gladiator
szánalmasak már ezek a fejlesztõk. remélem ha kijön kurva nagy bukás lesz.

ranGer2
úúúú ilyen is létezik? 😄DDDDD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

grebber
Hát attól függ hogy meddig özönlenek majd a kimagasló gamek aminek a graf motorját ezalátolhatják.

Next PC upgrade: 2022

Biztos azért nem jelenik meg, mert még nem döntötték el, milyen motor legyen az alap: Doom4? Quake4? Half-Life3? Esetleg Unreal3?

Ez a forum orokké tartani fog.

Jimi Hendrix

arty
én meg azt, h kijött a release, mert annyi a hsz. 😄

Forza.

grebber
Már azt hittem demó jött 😊 <#vigyor1>

arty
Boldog születésnapot DNF projekt! Lassan személyi is jár ...

Forza.

Nem3sis
muhhhahhhahh

Minden csak nézőpont kérdése.

grebber
Elmehetnek a picsába elkezdtek csepegtetni ilyen mindenféle híreket azt bezzeg nem modnják hogy mikor adják ki vagy hol tartanak.

grebber
REALLY dumb qustion but a relivent one:

Does DNF use pixil shaders, and if so, hard core or mildly?

Meaning will ti be like Halo PC where if you dont ahve shaders it looks like cardboard with NO gprahical flair or will it be more like you dont get the ultra-pretty refracted water reflections.

This is relivent for us pre GeForce3 users.

grebber

Hát igen.:-)
Azért 2010-re nagyon várom már! :-))))

BBird
2005? hihi... ;-)

Szerintem inkább csak felejtsük el a témát, mert ezek a hébe-hóba elõkerülõ gagyi hírek elég reklámszagúak, hogy ne felejtsük el a DN-t. Minden egyes pletyka pénz nekik. Ahogy Britney szüzessége is. Lehetett rajta csámcsogni, õ meg csomó zsét kapott érte. :-)
Hát, ha készítgetik, akkor tutira kijön, de nem hiszem, hogy a napokban. Már az is csoda lenne, ha 2005 karácsonyára kijönne.:-)

Shep
majd meglátjátok, ha kijön ez lesz minden idõk legjobb játéka, egy baj van csak, hogy nem tudni ennyi idõ után kijön e egyáltalán.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az "új garafikus motorra álltunk át" szöveg már uncsi,mostantól jöhet a "most egy évet még csuszunk,mert uj fizikai motor-ra állunk át..."

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Seth
Ez a fizikai motor azért nem semmi bakker. Hihetetlenül jól meg van csinálva

PSN ID.: Beegabor

grebber
DNF: Lesz benne fizika is! 😊

Birdy, 19:25 - Játék: MOHA

Barny szállíotta a nap hírét 😊 : A norrköpingi (Svédország) székhelyû Meqon fejlesztõcsapat dagadó mellel kürtölte világgá, hogy a 3DRealms hivatalosan licenszelte a Meqon Game Dynamics SDK-t, mely a Duke Nukem Forever fizikai engine-jéért lesz felelõs.
George Broussard szerint több fizikai SDK-t próbáltak már ki, de a Meqon mellett döntöttek a letisztult interface és a gyorsasága miatt. Broussard ugyancsak kijelentette, hogy: "Ezzel a fejlett fícsörkészlettel biztosak vagyunk benne, hogy a Meqon nextgen fizikai engine-je segít minket abban, hogy létrehozzuk az akciójátékok következõ generációját". Itt lehet letölteni néhány techdemot.

techdemó

info:Hardwired

barret
WOW😊))

Bérbe vehet? reklámfelület...

BBird
De legalább megpróbáltál vicces lenni... csak így tovább! :-D
Ja,a Fifa 2005-é.../például/

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

NeoMaN
KINT A DEMÓ!!!

😄
nem hiszem, hogy van elo ember a foldon aki egy duke nukem programtol varna valosaghu invazios szimulaciot 😊