Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kész a motor, azt kell kicsit kipofozni, hogy ne csak sötétség legyen. Még mindig nem késõ Carmackot felhajtani.
Én csak jóindulatú voltam. Továbbfejlesztett Doom3 motor, plusz egy kis fantázia a pályákra (hogy a földi helyszíneken játszódjon boltban, moziban stb.). Ha most elkezdenék, 2006-ban már nyomhatnánk, és élvezkedhetnénk. Így felejtõs lesz, mert gyakorlatilag eddig elszarták az egészet...
De a Doom3-at csak példának szántam. Felõlem aztán a Far Cry motorját is használhatnák, vagy a Half Life 2-ét.
Mondjuk a legjobban akkor járnának, ha rábíznák az egészet a Mafia készítõire. Õk tutira király gammát alkotnának.
és ott ugye egy kurva nagy sötétségen semmit se látni, azt sikerült ennyi idõ alatt. a dukenukemben más a cél 😉 azt játéknak csinálják, nem szánalmas techdemonak ...
Forza.
Egyébként meg Carmack megcsinálná a motort, a többi pár programozó meg kitalálna pár ütõs pályát hozzá, kész is lenne röpke 2-3 év alatt. Sõt, a motor már kész is (Doom3 motor), csak ki kell színesíteni, 1 év, és kész. De felõlem csinálhatja más is. Csak akkor sajnos sosem jelenik meg...
most megveszitek, 5 év mulva jáccotok vele,amikor lesz hozzá vasatok?
akkor inkább adják ki 5 év mulva,én el is felejtettem,h létezik 1 DNF project,amig rá nem találtam erre a topicra 😄
5 év mulvára meg ismét elfelejtem 😄DD
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
\"...lámák kíméljenek.\"
addig is:
http://www.3drealms.com/duke4/
Még emléxem az elsõ trailerre, ami még q1 engines volt, és a 486-osomon csak bélyegméretben tudtam nézni a sz*ros .mpeg -et<#nyes>#nyes>
\"...lámák kíméljenek.\"
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
AIM -ot nem tom h lehet rátenni 😞
Forza.
a linkekért ezer hála, jo nosztalgiázni 😄
Forza.
Oi!
itt a windows portot le tod szedni nemtom hogy menni fog e magyar hanggal de a sima biztos fog, csak be kell másolni a grp-t a kitömörített fájlok közé beállítod a setupban a dolgokat és játszol win alól.
Megvan a Duke Nukem 1.3d verzió magyar hanggal, de mikor elindítom a duk3d.exe-t, elõjön az ablak és egybõl el is tûnik.
Ezzel a játékkal hogyan lehet XP-n játszani?
a 3drealms meg komolyan megijedhetett, ha ilyen hamar letiltoták.. én leszarnám a készitõk helyében mondjuk, aztán kiteném torrentre, ha kész 😄
Forza.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Semmit, mondom SEMMIT nem tudni róla, hogy milyen lesz.Akkor mi az a dolog ami miatt valaki azt mondhatja, hogy jaj bárcsak jönne már?😊
Nem is akarom mondani, hogy hova menjenek. Szemét banda.
Nem sok esélyt látok rá hogy kijön az U3 engine elött ha eggyátalán ki fog jönni míg élünk.
Next PC upgrade: 2022
mindenesetre filingesebb, mint erre a szarra várni 😄
Forza.