Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem édes mindegy, mi alatt dübörög majd egyszer, csak dübörögjön már! Annak idején iszonyat nagyot zúztunk vele.

Persze, hogy nem tud jó játékot írni. Nyilván véletlenül lett sikeres a Wolf 3d, a Doom1-2, a Quake...

grebber
Hát ha még ebbõl lesz valami akkor az UE3 fog alatta dübörögni.

Next PC upgrade: 2022

Mindenesetre kevesebbet késett a Doom3, mint a Forever (vagy inkább Never?)...
Kész a motor, azt kell kicsit kipofozni, hogy ne csak sötétség legyen. Még mindig nem késõ Carmackot felhajtani.
Én csak jóindulatú voltam. Továbbfejlesztett Doom3 motor, plusz egy kis fantázia a pályákra (hogy a földi helyszíneken játszódjon boltban, moziban stb.). Ha most elkezdenék, 2006-ban már nyomhatnánk, és élvezkedhetnénk. Így felejtõs lesz, mert gyakorlatilag eddig elszarták az egészet...
De a Doom3-at csak példának szántam. Felõlem aztán a Far Cry motorját is használhatnák, vagy a Half Life 2-ét.
Mondjuk a legjobban akkor járnának, ha rábíznák az egészet a Mafia készítõire. Õk tutira király gammát alkotnának.

arty
napersze, a doom3 mennyit is késett? egy évecskét? 😄

és ott ugye egy kurva nagy sötétségen semmit se látni, azt sikerült ennyi idõ alatt. a dukenukemben más a cél 😉 azt játéknak csinálják, nem szánalmas techdemonak ...

Forza.

rorr
sok ilyen jó játékot kívánok!

Honnan tudod, hogy elbassza? Nagyon is jó lett a Doom3! Eleinte uncsi, de a végefele kurva jó!
Egyébként meg Carmack megcsinálná a motort, a többi pár programozó meg kitalálna pár ütõs pályát hozzá, kész is lenne röpke 2-3 év alatt. Sõt, a motor már kész is (Doom3 motor), csak ki kell színesíteni, 1 év, és kész. De felõlem csinálhatja más is. Csak akkor sajnos sosem jelenik meg...

Na még csak az kéne hogy úgy elbassza mint a Doom3-at. Biztos egy sötét ûrhajón kéne menni és néha rátámadna Duke-ra egy Pigcop aztán annyi...

rorr
hát nem tudom !
Õ csak engine gyáros,jó játékot nem tud írni!!!

soulhunter
és az miért lenne jo nektek?
most megveszitek, 5 év mulva jáccotok vele,amikor lesz hozzá vasatok?
akkor inkább adják ki 5 év mulva,én el is felejtettem,h létezik 1 DNF project,amig rá nem találtam erre a topicra 😄
5 év mulvára meg ismét elfelejtem 😄DD

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Bár igaz, hogy ha õ csinálná, nem lenne hardver,amin menne, mert akkora gépigény kellene hozzá, de legalább kész lenne.:-)

Le kéne szerzõdtetni John Carmackot a Duke Nukem Foreverhez. Õ gatyába rázná az egészet!:-)

Bucser
Minek rúgdosni a döglött kutyát?😊 Ezt a projektet ha életre keltik és befejezik sem fogja visszahoni a ráköltött pénzt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dynamic
Vicces így visszanézve a topik elejét.4 éve nyílt és már akkor is mindeki türelmetlenkedett, hogy soha nem jelenik meg, és tényleg...áhh mekkora balf*szok.
ghost cb
Na de már 2005 van, szóval mostmár tényleg mingyár <#vigyor3><#buck><#idiota>

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

...kb '98 óta az van, hogy "na mingyár bejelentik"...

\"...lámák kíméljenek.\"

nemtudom, ti hogy vagytok vele , de szerintem hamarosan bejelentik a kész Duke Nukem Forevert !
addig is:
http://www.3drealms.com/duke4/

EmThor
vagy U Forever motor LOL 😄😄😄

EmThor
lehet h u4 motor lesz belõle 😛

grebber
Majd 2007-2008 fele jön talán U3-as motorral 😊

Hát ilyen topik is van?<#nyes>

Még emléxem az elsõ trailerre, ami még q1 engines volt, és a 486-osomon csak bélyegméretben tudtam nézni a sz*ros .mpeg -et<#nyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

soulhunter
forever nem is lesz... nem tudom,minek reklámozták 10enX évvel ezelõtt 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

arty
köszönöm!!! 😊 isten a gém! 😊 1000 hála ...

a forever már baromira nem is érdekel 😄

Forza.

ja értem már mit akarsz. amirõl te bezsélsz az a mouse aiming. alapból az U betûre van berakva ha azt megnyomod akkor egérrel nézel fel le.

arty
inverse mouse: az csak megforditaná a fel/le irányt ... de nekem a fel le irányra a setup.exe ben csak mozgast, strafelest lehet beallitani ...

AIM -ot nem tom h lehet rátenni 😞

Forza.

elindítod a játékot és bemész a game options ba ott vagy hogy inverse mouse

arty
nemtod a mouse fel/le nézéshez mit kell beállitani? sehogyan sem megy ... 😞

a linkekért ezer hála, jo nosztalgiázni 😄

Forza.

Szedj le egy Duke portot és windowsból megy a régi duke ráasásul új 32bites OpenGL grafiával 3D-s modellekkel, 32bites textúrákkal internetes játéklehetõséggel. Olyan mint egy új játék, írányítást meg mindet úgy állítasz be mint új játékokba egér+bill vagy amit akarsz. http://jonof.edgenetwork.org/buildport/duke3d/ innen tod leszedni a portot és http://bart.sm.luth.se/~parkar-1/duke/Duke3d_high.zip innen a legújabb textúrákat modelleket. A Duke könyvtárába ki kell csomagolni. Tehát kell a port, a textúra és model pack meg a grp fájl. Ez még beta csomag még nics mind kész ezért mindekit szeretettel várunk a 3DRealms fórumain, és csinálhat textúrákat modelleket. http://forums.3drealms.com/ubbthreads/postlist.php?Cat=0&Board=dukesource&page=0&view=&sb=5&o=93

Roly
dosbox emulátornál mennyire kell állítani a CPU Cyclest,hogy a Duke Nukem +D jól fusson? 10000nél már csak kicsit szaggat,de hát annyi is sok

Oi!

http://www.edgefiles.com/file.x?id=/edgenetwork.org/jonof/buildport/jfduke3d_20041013-fix1.zip

légyszi adj egy pontos linket, mert semelyik nem akar betölteni

http://jonof.edgenetwork.org/buildport/duke3d/
itt a windows portot le tod szedni nemtom hogy menni fog e magyar hanggal de a sima biztos fog, csak be kell másolni a grp-t a kitömörített fájlok közé beállítod a setupban a dolgokat és játszol win alól.

Hello!

Megvan a Duke Nukem 1.3d verzió magyar hanggal, de mikor elindítom a duk3d.exe-t, elõjön az ablak és egybõl el is tûnik.

Ezzel a játékkal hogyan lehet XP-n játszani?

arty
nem olyan, mert 0.0.0.0.1 verzios képek ... hányszor irjam még le ? 😄

a 3drealms meg komolyan megijedhetett, ha ilyen hamar letiltoták.. én leszarnám a készitõk helyében mondjuk, aztán kiteném torrentre, ha kész 😄

Forza.

486-os gépen mindig duke nukem 3d ment 😊 kedvencem volt

datango
szentem nem létezik ijen. nem is lesz sose..

grizzly21
tudja valaki, hogy a komm.keent honnal lehetne leszedni?

grizzly21
A duke nukem persze, hogy nem a 3dvel született! Nekem megvolt az 1-2 is, ami a Commander Keen mellett igen népszerû volt. mellesleg a K.Keent az id csinálta.

Bucser
pláne, hogy Duke nem is Duke nukem 3D-vel született😄 Hanem egy Commander Keen 4 idejébõl származó akciófigura😊 Egyébként szerintem a Magyar szinkronos Duke Nukemet semmi nem übereli... (azt hiszem a ford Fairlane-bõl vettek át hozzá részeket de zsír volt nagyon)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

barret
Pontosan ahogy mondod!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Egyébként csinálnak egy remake-et. Néhány kedves-lelkes ember. JonoF bratyó újítja a build engine-t mások meg textúrákat és 3D-s karaktereket csinálnak hozzá. Nézzétek meg a fórumokat a 3d realms oldalán! Ez már jó ideje készül és ezt nem fogják betiltani szerzõi jogok miatt. Ez pontosan olyan lesz mint a régi csak szebb. Ebben a sourceos cuccban még az 1. pálya sem olyan mint igazából, ha megnézitek a képeket.

Nem akarok okoskodni, de most a Duke Nukem 3D-rõl van szó a Source motorra való átültetésére, és nem a folytatásról. 😊

Dynamic
Mondjuk engem már évek óta hidegen hagy.Az a bohóckodás amit lemûvelnek arra a szánalmas szó is gyenge kifejezés.
grizzly21
Azért mert a duke nukem a világ egyik legsikeresebb fpse volt, ha nem tudnád! és akármilyen is lesz, a folyt.ra mki kiváncsi.

Nem tudom, én speciel szívesen látnám az öreg Duke-t egy felpolírozott környezetben. 😊

Dynamic
Nem tudom miért várja valaki is ezt az izét.
Semmit, mondom SEMMIT nem tudni róla, hogy milyen lesz.Akkor mi az a dolog ami miatt valaki azt mondhatja, hogy jaj bárcsak jönne már?😊
3dRealms le is állítatta szerzõi jogokra hivatkozva.

Nem is akarom mondani, hogy hova menjenek. Szemét banda.

grebber
Hát ez így igaz.
Nem sok esélyt látok rá hogy kijön az U3 engine elött ha eggyátalán ki fog jönni míg élünk.

arty
mivel kb 0.0.1 alpha az egész, és sztem jo lesz, ha elég lelkesen csinálják 😊

mindenesetre filingesebb, mint erre a szarra várni 😄

Forza.

Elég ratyi ahogy kinéz nincs semmi gyúk fílingje nagy suxx az egész!