7639
Duke Nukem Forever
-
Myron #1878 mármint a 2. részt?
najó gyerekek, ez már uncsi, találjunk már ki valami újat :D -
#1877 Honnan lehet letölteni? -
Hellsing47 #1876 na megjelent már? -
#1875 így mindjárt más, kedves elmeroggyant barátom... -
Myron #1874 lol bazeg
mennyit számít ha kimarad egy nem szócska :D
ezt akartam írni:
jó akk 1 szerverre lenne lemenve 1 fileba, és úgy NEM lenne helypocsékolás -
r4pt0r #1873 Olvasd el még1x amit ewuk kolléga írt mert kicsit félreértetted, de legalább igazolta az elméletét. XD
-
#1872 a tied egy agyagtáblán is elférne -.- -
Myron #1871 jó persze nem egy szerverre hanem elosztva redundánsan több szerver között meg minden, csak nehogy ebbe beleköss -
Myron #1870 jó akk 1 szerverre lenne lemenve 1 fileba, és úgy lenne helypocsékolás -
#1869 vannak emberek akinek ha összegyűjtik az emlékeit még akkor se tudnának egy kis floppyt se megtölteni, nem hogy pendrive-ot. tiszta pazarlás lenne. -
Myron #1868 nem biztos, mert lehet feltalálják az örökéletet
lementik az agyad egy pendrive-ra és a dns-edből újraklónoznak és visszatöltik az emlékezetedet egy pendriveről. -
#1867 Jajj persze, addig már minden mai ember meghal. -
#1866 vagy marad a vitaminos cigi, Duke is olyan szivart tol mindig. -
Myron #1865 inkább le kéne szoknod a bagóról -
#1864 akkor sok vitamint fogok szedni, hogy húzzam addig -
Myron #1863 de az is lehet h majd a dnf fejlesztőinek csak a 3.-4. generációja fogja kiadni, olyan 2110 környékén -
#1862 Na azt azért nem hinném -
#1861 szerintem ezt a fejlesztők a haláluk előtt fogják kiadni 10 perccel. -
Csak még nem mutattak belőle semmit se sajnos, annyira búgos. -
#1859 -
#1858 Ha lehet hinni nekik akkor most javítják a búgogat. -
#1857 boner -
#1856 Hát ja, most írták hogy ez a 2012.-es megjelenés ez baromság. -
Myron #1855 mind1, lényeg h még akkor kijöjjön mikor még élek. -
#1854 Na akkor még lehet kurva sokat várni rá, még kemény 3 év van hátra, mire elvégzem a második szakmát addigra csak kijön már. -
Myron #1853 na tessék itt az életjeletek, a hírmorzsa amit vártatok
én szinte már csak a DNF miatt olvasom el a játékhíreket minden nap, remélve h van valami kép, infó, pletyka -
#1852 Buglista -
#1851 Hát nem is kell, hinni kell benne, majd akkor lehet róla beszélni hogy egyáltalán nem jön, amikor a fejlesztői megerősítik, de addig is a remény hal meg utoljára. -
#1850 Nem :D. de ha egy játék 10 évet csúszik, akkor az már egy kicsit hervasztó, na de nem adjuk fel. -
#1849 Nagyon vicces, ha valamilyen játék nem jön meg akkor ti már mindig csak a rosszat nézitek benne? -
Myron #1848 szerintem meg a kvantum számítógép tömeggyártására várnak, hogy fusson a dnf full grafon mindenkinek -
#1847 Mert az sokkal jobb lesz mint a vista, az egy dolog hogy kompatibilis vele. -
#1846 és szerinted ez miben függ össze egy játék fejlesztésével? a win7 és a vista teljesen kompatibilis egymással, gondolom fejlesztői környezet szempontjából is. -
#1845 de lehet hogy a windows 10-re várnak, mert az szép kerek szám. -
#1844 Miért nem így van, szerintem meg igen. -
rumkola #1843 hújj de erős vagy
-
#1842 De nagyon unatkoztok, jézus. :D -
#1841 Hehehe nagyon vicces, most arra jutottam hogy az év végén jön a Windows 7, és erre fogják megcsinálni a duket.
Látták hogy a Vista nem jött be, és így nem is adták ki. -
Chief #1840 kell a verés gyerek? -
#1839 Vagy tévedek?