Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször még a Quake2-es motorral (meg Bombshell-lel...aki azóta mintha kimaradt volna...)...aztán meg a 10 éves Duke Nukem évfordulóra az ominózus E3-as Unreal motoros videó...
Na most már kész...csak össze kell illeszteni...mégse jönnek az E3-ra...se egy megveszekedett kép, se egy videó...de jövõre jön...hmm...érdekes dolgok ezek...
"A PCGAMER-es jánykák láthatták 20 perc erejéig a Duke Nukem Forever-t is mozgás közben. Frenetikus, "Kill'em all let God sort them out" jellegû kurjongatások és az idei E3-tól távolmaradó, de a tizedik Duke Nukem évfordulóra megjelenõ játékkal lesz dolgunk..."
<#nyes>#nyes>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mikor megláttam megállt bennem az ütõ és fél percig leblokkoltam. Szerintem kómába is estem egy kicsit. Aztán mikor elolvastam persze kiderült hogy koránt sincs arról szó ami a címben van.
És mikor ezt a véleményemet kicsit szavatosabban leírtam kommentbe, persze kimoderálták. Hát a kurva annyukat. Ennyi erõvel ilyen cím is lehetne hogy:
A boltokban a FarCry 2 PC-re!
Najó nem is hehe.
Blikkes színvonal, szánalmas. Ez kinek jó? Sógun röhög a markába ilyenkor?
2005 végére várható. Nem lesz rossz a Harwiredes leirás alapján.
DNF elõtt simán jó 😊
Next PC upgrade: 2022
olvass vissza, mások is elsütöttékmár...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
- az idei E3-on nem lesz kint a DNF
- 2006-ban várható a tényleges média dömping
- a megjelenésrõl még mindig nincs infó
- pont jövõre lesz 10 éves a Duke Nukem 3D
Next PC upgrade: 2022
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A Doom 3 motor az egyik darab lehet (az tetszett nekik régebben),azt még "bele kell rakni",vagy mi?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
márpedig azt tudjuk, hogy módosított q1 motoron kezdték ... 99ben már q3 lázban égett a világ 😉
Forza.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Duke Nukem 3D -1996
Half Life -1998
Csak hogy képben legyetek... Tényleg nem volt még 10 éve DN3D.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A hírek szerint a fejlesztõk átkeresztelik a játékot Duke Nukem Forever -rõl
DUKE NUKEM NEVER -re <#eplus2>#eplus2><#vigyor2>#vigyor2>
nem a Doom után adták ki 1-2 évvel???
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
én türelmes ember vagyok,de... engem jelenleg nem érdekel a DNF,mert ami 10 évet késik,az vagy bukás-,vagy nem lesz...
várni csak a GTA SA-t várom,más emlitésre méltó játékot még nem láttam 1 hirportálon sem 😊 na jóó,talán a F.E.A.R- t 😊
vagy talán még szoba jöhet az az orosz nukleáris balesetes izé,aminek nem jut eszembe a neve,de film is készült belõle még õsrégen (vmi szutyi orosz film volt)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
`Take a look to the sky just before you die`
Egyébként meg nekem tetszett a Manhattan Project, jó hangulata volt.
Csak sajna a Forevert elhanyagolták. Lehet, hogy örökre...
UE3 és source a jövõ... talán a monolith is alkot valamit ...
Forza.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
anno nekiálltak,aztán leálltak,mer közben nekiálltak másnak,és a pénzt elb*szták arra a 2 és fél D-s mászkálos játékra,aminek nem jut eszembe a neve,de a lényeg,hogy kivülrõl kellett nézni mindent
asszem vmi DN Manhattan Project volt a neve... szép volt,jo volt,gagyi volt,akkor az kellett a népnek a sok hülye játék közt...
aztán bukás lett,igy nem volt pénz fejleszteni a DNF-t...
most nincs semmi,és nem is lesz...
ez a játék nem volt,nincs,nem lesz,igy a topic feleslegessé vált 😊