Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
na, inkább arra irtam amugy: "JUJ már elõre látom mi lesz ha kijön.
Mindenki a best of gamet várja és kapunk egy szart.." graf most nemlényeg

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
1 év mulva lesz.. amugymeg eztse láttad még szal nemis tudod milyen.. vagy milyen lesz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Miért is irnám oda be??
STALKER grafjával nekem nincs gondom.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
eztirdbe a stalker topicba is😄

arty
jah, kapnánk egy unalommig lerágott csontot, gagyi megvalositással, 0 supportal, drágán.

ld. még nfsu2 és társai 😊 kb. az összes EA game szar 😊

Forza.

ÚÚRISTEN!!! Szerinted nem sütötték el még ezren raktad kívül ezt a halál szar unalmas viccet??

datango
nemhiszek mar ennek a mesének hogy lesz ebol valami...

SNAKE01
Az lett volna faxa ha valami nagyobb cég mongyuk a EA vagy az Ubisoft vagy a Valve meg vette volna a cuccot és az csinálná!!!!!De sajna nem!!!<#shakehead>

grebber
JUJ már elõre látom mi lesz ha kijön.
Mindenki a best of gamet várja erre kapunk majd egy grafikailag übergyenge szart.
Tuti ez lesz 😄

gameplusz
-Miért hívják a játátok Forever-nek?
-Mert addig készül... <#hehe>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

ezek sajna régi képek, semmi új

DUKE NUKEM FOREVER ALPHA TEST állapotba lépeeeeeeeeeeeeet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bõvebb info ITT

AZ oldalon még képek is vannak!!!!!!

Lol te ûber giga szarláma bazmeg csak most olvasom. Még hogy tudsz angolul te n00b! Pont az van odaírva hogy mostmár mûködik XP alatt is és nem pedig az hogy nem mûködik! Erre nem is tudok mit mondani. Itt okoskodsz baszod hogy tudsz angolul. Hát tudd meg: KURVÁRA NEM TUDSZ ANGOLUL! LAMA.

mint mondottam a DukesterX el neten lehet játszani Duke-t. Beállítod a cuccokat, ha van routered akkor portforwardolsz ha nincs akkor úgy állítod be hogy nincs satöbbi, magától értetõdõ a progi, ha valamit konkrétan nem értessz akkor írd azt le.

hykao
...Lehellet megszegik 😊))
Csuhai G
Micsoda rím! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

RelakSfromhome
szó bennszakad, szem fennakad... <#wow2>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

leszedtem a DukesterX-et mit leeht vele csinálni ?

nem rossz , kedvet kaptam végigjátszani 😊

ja amúgy ott vok az aboutnál a creditsben, map/con hacks részlegnél.
Mégvalami:
neten is tudtok vele játszani kell hozzá a DukesterX

Ha a JonoF porttal játszotok akkor néha szar lehet a netes játék, van még egy másik port a Rancidmeat evvel stabilabban megy a game de evvel nem megy a HRP (remake)

hykao
Remake? Hol? Linket! 😊
Még a végén elõbb jön ki a remake mint a játék. Bár szerintem az sem lesz kész soha. Amilyen tempóban haladnak. Mondjuk egy szavam se lehet, örüljek hogy legalább valamit csináltak, de ha komolyabban vennék és többen ráállnának akkor simán kész lenne még az idén. Mikor én csináltam hozzá maphackokat akkor azok 2 hét alatt kész voltak, rá is ment minden szabadidõm. Dehát textúrázáshoz nincs tehetségem, modellezéshez sem igazán. Ez van.

grizzly21
hát igen mostmár nem a játékkészítés iránti szeretet hanem a minél kevesebb munkáért járó minnél több pénz iránti vágy hajtja õket sajnos.
Mindenesetre ha a játék megjelenik már sokat nyernek vele. Én például ha 90% fölötti lesz (értékelés) megveszem, ha nem akkor is végignyomom a Duke iránti hûség miatt is. Ha raknak bele új jópofa beszólásokat, ellenségeket az már jó (You wanna dance baby😊, na meg a haláli introk a pályák végén iszonyatos feeling volt. +ehez jönne az Unreal 3.0. Hát ki tudja?
A HL1 után is sokan szidták a HL2t a csúszása miatt aztán mégis nagy durranás lett.

hykao
Hát és ráadásul, amikor a Duke Nukem 3D-n dolgozott Georgie Porky, még csupán tizenéves volt!
Istencsászár
jólállnak pénzük van dögivel elvannak😄

grizzly21
hát igaz, de azért aki olyan gamet tudott csinálni mint a 3d volt, hát nem tudom.
de most nem áll jól a szénájuk.

Zacsy
Egyet értek!

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

12346
nyalja meg. aki ilyen ronda és ennyi pénze van, az nyalja meg😄

LOL 😄

grizzly21
mekkora lehet a két John-nal versenyezni egy ferrarival😊

hykao
Ha jövõre kiadják, akkor pont 10 éve lesz, hogy megjelent a Duke Nukem 3D, és 15 éve, hogy kiadták az elsõ Duke Nukem játékot...(és kb. 9 éve, hogy elkezdték a Duke Nukem 4ever-t fejleszteni...ha ezek után is szar lesz, akkor elmennek a picsába a Broussard gyerekkel az élen - akinek a pofájáról mintázták annó szvsz a varacskosdisznó rendõrt a DN3D-ben... 😄)

Többek között ilyenekkel tölti az idejét Georgie Porky, hogy Carmack-ékkal gyorsulgat: KATT IDE
grebber
Inkább fordítva.
Bár abból legalább volt valami béta meg csomo video info elméletileg tuti hogy 2006-ban már kiadják.
Ennél a Forever-nél meg mi tuti a nagy semi.

gameplusz
Inkább: Anyázni fog mindent (mindenkit) akkor! 😄

De az a játék kb a STALKER sorsára jut, vagy fordítva.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

grebber
Ja szerintem is max a 2DVD-s dolog ami nem kamu.
Alázni fog mindnent 😄 lol max anyázni fogunk hogy sose adják ki.

gameplusz
Lehet, hogy a hír nagy része nem kacsa, csak az egyik része: "fog megjelenni".. 😄

[HUN]FaTaL
szerintem megint kacsa hír...

http://goo.gl/gd6Zi5

grizzly21
én már annyit hallottam...iszonyat Duke fan vagyok de hiszem ha látom. Bízakodjunk

ghost cb
<#vigyor><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#eplus2><#vigyor3>

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

duke4.de oldalról származik , a játék 2 DVDn fog megjelenni és mindent lealáz , FEAR szerintem lassan nyugdíjba mehet , MERT DUKE AKKORÁT FOG ÜTNI hogy csak lesni fogunk.....

Einfach und simpel : 6-8 GB ohne den ganzen Müll der momentan in der 8 GByte großen Build von DNF steckt. Damit wäre DNF möglicherweise das erste Spiel auf 2 DVDs ! Wow 😉

"8 gigs. We still haven't trimmed some bloat from it, but we're also not done yet.
<...>
6-8 gigs Like I said...we have stuff to trim, but we're not done. So it'll be in that range. There is a *lot* of art and that takes up tremendous space."

1 év mulva pont ez lesz. csak direkt nem adnak ki semmi anyagot a legvégéig. Nyilván lenne képük amit a közönség elé tárhatnának meg videót is csinálhatnának de direkt nem akarnak. Kivárják a végét.

Csuhai G
Az lenne a LoL ha 1-2 nap múlva mindenhol: Duke Nukem Forever GOLD + Demó ! 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ahhoz képest hogy "már csak össze kell illeszteni a darabokat",még nincs semmi bemutatásra érdemes videójuk,képük,akármilyük...
Nincs ebbõl semmi sem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A 2006-os E3-on már kintlesz. Az csak 1 év. A Duke Nukem 3D megjelenésének 10. évfordulója. Szerintem akkor már ki is fogják adni.

A HÍR

arty
thx a linkért 😊

ha belegondolunk, a 98as lehetett volna egy rész, az unreal engines a következõ, s most várhatnánk már a "4." 3d dukot .... 😞(((

Forza.

RelakSfromhome
Hátúlról? <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

hykao
Jah...az Unreal motorosban már csak a szakállas bácsi van...lehet, hogy Duke tõle szerzi élete elsõ szexuális élményét??? 😊))))))))))))))))))))))
[NST]Cifu
Az Unreal motoros videóban tényleg nincs Bombshell, pedig anno az elsõ videó után (jézusom, mikor is?!?) még azon viccelõdtünk, hogy ez a bige jól lenyomja majd Larát... <#vigyor>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!