Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
hm most meccset nézek, de utána ha fenntleszel még igérem hogy megkeresem a pc guruban volt valamikor. aki tudja az persze közben beirhatja.

most nem azért kérdezem mert kötekedek, hanem mert érdekel.
ki volt az elõzõ 3-4 kiadó?

grizzly21
nem biztos h tudják mert a 10 évvel ezelõtti pénzüket már elköltötték. eddig asszem 3-4 kiadójuk volt most nemtom ki az

akkor ki a kiadójuk? he? végülis tök mind1. általában a kiadók pénzelik a fejleszõcsapatot de õk tudják a saját pénzükbõl finanszírozni magukat.

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=18121

lol!? 😄

hykao
A 3DRealms tudtommal nem kiadó...
grizzly21
nem

saját maguk 😄

hykao
Hogyne lenne kiadójuk!
grizzly21
én ugy tudtam eddig volt vagy 3-4 kiadójuk

szerintem sincs, a kiadással nem lehet annyit szenvedni, mert a kiadó érdeke is az hogy minél hamarabb kiadják

csak a DNF nek nem kell kiadó mert saját maguk adják ki így nincs nekik se határidõ se beleszólás a kiadó részérõl hogy milyen legyen a játék, se semmi.
egyszer volt egy cikk hogy valami PC Gamer újság szerkesztõi játszottak a DNF el 30 percet amikor elmentek megnézni azt a Prey-t.

hykao
Szerintem koránt sincs "KÉSZ" egyik sem sajnos...
SNAKE01
Én csak azt nem értem igazábol hogy minek ez a nagy szenvedés,és mér nem lehet kiadni ha már készvan.mer szerintem ha akarták már rég megcsinálták!pl a S.T.A.L.K.E.R.:shadow of chernobyl is szerintem már rég kész van,csak szenvednek még egy kis idõt a kiadással!

grizzly21
Hát lehet hogy van elég pénzük már és megélnek a kiadókból..

hykao
Hát nem tudom...a magam részérõl tartok az ilyesmitõl...nekem valahogy a Prey sem az igazi...olyan, mint egy jobban sikerült DOOM3 MOD...
hykao
Ahhoz képest, hogy annakidején tizenévesen a DN3D-t milyen hamar összedobta, ez a 10 éve húzódó következõ rész egyszerûen már érthetetlen...ha nem valami nagyon jó lesz, akkor elképzelni nem tudom, mi a rák tart ennyi ideig...
SNAKE01
hi all!szerintem az lenne a legértelmesebb dolog ha átvennék tõlük a projectet és végre megcsinálnák mások!

Hát ez lesz az életmûve!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hykao
Eeegen...az egyetlen probléma csupán az, hogy eredetileg a DNF a HL1 és az UNREAL 1 megjelenésével egy idõben kellett volna, hogy elkészüljön...jövõre lesz 10 éve, hogy elkezdték fejleszteni...Georgie Porky akkor még csak kesebajuszos, pattanásos tini volt...
grizzly21
ajjajj...kifogás az mindig van ez már közröhej, dehát aHL2 körül is voltak botrányok mégis jó lett..ki tudja?

grebber
DNF - A tech már kész

<2005-09-03 @ 12:01 - Berkenye>

Tegnap számoltunk be arról, hogy az AGEIA fizikai motorokat író cég felvásárolta a Meqont és ez némileg érintette a Duke Nukem Forever-t is, mivel õk is egy általuk készített fizikai engine-t ültettek a játékba. Nos, ezt egy fórumhozzászólásban így kommentálta George Broussard, a 3D Realms egyik koponyája: "Mi is most hallunk elõször a történtekrõl. Nem vagyok túl boldog, mivel már épp sikerült játékunk fizikáját biztos alapokra helyezni, az egész rendszer hamarosan elkészül és épp nekiláttunk volna a finomhangolásnak. Majd meglátjuk, mi történik, de nincs túl sok kedvünk emiatt újra babrálni az SDK-val." Szóval megint majdnem kész vannak, már csak el kéne kezdeni, ugye?

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

jólvan ezt most folytathatnánk egy darabig 😄 ûber yotta lol

Istencsászár
gondolkozz el a sajátodon

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ennek a kommentnek meg mi a lófasz értelme volt??

Istencsászár
4ever

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
AGEIA & Duke Nukem Forever?

<2005-09-02 @ 10:41 - sHadeS>

Érdekes hír került a kezeim közé az imént. Még anno hallottunk az AGEIA rendszerrõl, ami gyakorlatilag a játékokba beleépített hardveres fizikai motort jelenti. Nos, ami viszont aktuális: a rendszert készítõ cég felvásárolta a Meqon-t, akik a fizikai rendszerért felelõsek olyan játékokban, mint a Duke Nukem Forever vagy a TimeShift. Így aztán a jövõben az eddiginél is jobb fizikai engine-t fognak készíteni közös erõvel.

info: Gamestar

LOL ja igen az már most is lehetne 😄DDD

arty
mármint az elsõ játék, ami még UE4 alá SEM jön ki ...

Forza.

gamestar.hu -n kint van hogy elkezdték csinálni az Unreal Engine 4 -et.
Igaz még a 3 alá sem jött ki egy játék, de van egy olyan érzésem hogy az elsõ játék ami kijön az UE4 alá az a DNF lesz 😄gamestar.hu

az igaz 😄

de ha hivatalosan meg van erõsítve hogy nem fake a kép, pl kirakják a 3drealms honlapra akkor jöhet, nem?

grizzly21
képeket inkább ne! már volt egy kettõ azt kiderült hogy PS...

ja-ja de ez már annyira nem poén hogy már vicc 😄

így legalább írnak a fórumba, látom azért páraknak bent van a kedvencek között

az a szörnyû hogy olyan szinten semmit sem lehet ide írni hogy az siralom.

még egy kurva kép sincs amit ki lehete elemezni, nemhogy a full game 😄

Seth
Tényleg, nem csinálta már meg valaki szabadidejében a game-t ennyi idõ alatt ? 😄

PSN ID.: Beegabor

BBird
Na mesélj te gamerkedõs, hol hallottad? Ha viccnek szántad... lejárt lemez, "néhány" éve lejárt... :-)
arty
jézuska visszaírt? 😉

Forza.

Istencsászár
álmodtad?😄

Azt a hírt hallottátok már hogy most karácsonykor jön ki a DNF?

arty
"😉))" 😉))

Forza.

HOL? LINKET! 😄

arty
állitolag elismerõen nyilatkoztak a DNF készítõi az uj serious sam motorjáról ... 😉))

Forza.

[HUN]FaTaL
már a DnF2-t toljuk nemtudtad? omfg....

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi84
Megjelent már?<#vigyor3>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Frank99
NEVER....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Csuhai G
Na?? Mikor jön már ki az a béta SP demó??? Az a "holnap" már elmúlt!
Mondtam, hogy kamu a hír....! <#nevetes2>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

arty
elõbb utóbb nem ártana ehez a játékhoz 😊

Forza.

LOL, azt hittem hogy tényleg van ilyen oldal <#zavart2><#beka3>

Csuhai G
Biztos.....? Hol olvastad? www.fakenews.com??? <#eplus2>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Holnap jön ki a DNF Open Beta Single Player Demo!

Istencsászár
na mind1 haggyuk mer csak belebonyoldunk<#vigyor2><#vigyor2><#wave>

grebber
EZTSE??Szóval nem mondtam hogy láttam a STALKERT láttam és az jó.
A Duke game nem érdekel igazán.