7639
Duke Nukem Forever
-
#2278 Ja aha, csak ki kell jelölni az egészet azt kész. -
#2277 a tobbit nemtudtam,nemertek a gepekhez.
meg ennyi volt a lenyeges. -
#2276 A többit is berakhatod, vagy csak ennyit tudtál bemásolni? -
Myron #2275 voltmár -
#2274 [email protected]=VassGabor
[email protected] üzenete:
persze hogyne csak én nem gyilkolom le a tüdőmet ilyenekkel
Vesztettem amit rajtam kívül kevesen , Pedig csak a boldogságomat keresem üzenete:
mivel?
alkohollal
Vesztettem amit rajtam kívül kevesen , Pedig csak a boldogságomat keresem üzenete:
az a tudodet roncsolja?
igen
mert?
mint az állat -
#2273 természetesen! -
Myron #2272 aye-aye, sir! -
#2271 ok -
#2270 Nem is lett hír belőle hétfőn, de jövőhéten szülinapja van!!!!!!!!!!!
Mindenki tapadjon a monitorokra majd. -
rumkola #2269 jó, azért én akkor is szeretnék játszani
a serverpeccset is felraktam de napról napra kevesebb a playa
lehet bukta lesz a végleges game? -
Myron #2268 egy aplha verziótól mégis mit vártál??? -
#2267 Szerintem is kezd már unalmas lenni. Annyira azért mégsem sikerült jól a multiplayer módja. Bár eleinte nagy funnak hatott, de azért hosszú távon el laposodik. Azért szavatosságra nem egy CS. Meg a netkód sem az igazi (biztos nem volt rá idejük, hogy dolgozzanak még rajta egy kicsit ). Remélem jönnek majd hozzá mapok, mert elég kevés van. -
Myron #2266 ja ez rumkolanak akart menni :D -
Myron #2265 hát a faszom meg a multiplayer...
abba is csak single módot teremtett az isten... -
#2264 jo lenne befejezni -
rumkola #2263 faszom, multi senki???? -
Myron #2262 kár -
#2261 kamu -
Myron #2260 hol -
balika16 #2259 Duke_Nukem_Forever_Alpha_02-06-07.rar -
#2258 na én be is állítottam a Dukonnector-t csak nem akarja lekérni a server listát :/ így csak hostolni tudok. -
#2257 Ez kemény... XD -
#2256 amúgy most viccen kívül:
hogy kell beállítani ezt a Dukester-t? (Duke3d Multiplayer progi) -
#2255 és ezt is kinek köszönheted ? -
#2254 de tenyleg seggbuta
mint az elso palyan az ellenseg:S -
Myron #2253 hát lehet h az agya helyén van a tüdeje, akkor meg tudom érteni
biztos olyan mint a repülő polip szörny a duke nukemben -
#2252 off de kell. [email protected]=VassGabor
persze hogyne csak én nem gyilkolom le a tüdőmet ilyenekkel
mivel?
alkohollal
az a tudodet roncsolja?
igen
mert?
mint az állat
varom a jatekot:D
-
Myron #2251 jah, az egyik közös őstől származtatott osztályban dob egy exceptiont amikor elér a 18. sorig. -
#2250 hat lehetseges
irtak hogy a VSSGBR fele verzio az virusos :S -
#2249 Hááát, nem tudom...
Én felvettem, elindítottam, de véletlenül nyomtam hozzá egy szteroidot is.
Erre a jetpack felrobbant, kiírta, hogy Game Over, majd kilépett a játék, és leformázta a partíciót O_o
Vírust kaphattam? -
rumkola #2248 Úgy látszik vannak itt még NOOB-ok.
:DD -
#2247 az a jetpack annyira nem is secret^^
aki tolta a 3d-t
az " egybol" megtalalja:) -
#2246 Hát ez nem igaz. Hogy nem tűnt fel nekem az épület egyik falán lévő hatalmas (mintha direkt a betörést váró) ablaksorozat. Gondolom mert magasan volt viszonylag, de végülis abból is következtethettem volna, hgoy a szomszédos épület párkánya is olyan magasan van (egészen véletlenül :D), hogy arra felmenve motorral, át lehessen ugratni. Köszi szépen! jetpack-ot meg egyelőre úgy tűnik b@szhatom, de gondolom majd lesznek még elszórva itt-ott a pályákon. -
rumkola #2245 sőt ha megtaláltad a secret-et az első pálya vége előtt (jetpack), akkor nincs szükség a motorra sem.... -
rumkola #2244 annyit segítek, hogy gecinagyot kell ugratni a motorral....nézd az épületek ablakait és a építési törmelékkupacot.... -
#2243 Jó, nem kell elhinni. Minket nem nagyon érdekel, hogy mit hiszel, szarozzál minket ahogy csak akarsz. Lényeg, hogy akkor egy óra múlva...
Am délután nyomtam kicsit a single-t. Mint minden játékot, ezt is legnehezebb szinten kezdtem és kb HL 2-es nehézségű. Szal egyáltalán nem vitték túlzásba, pont élvezhető. A Police Yard pályán tartok és szégyenemre már az elején elakadtam, ugye kint kezdünk az utcán, előttünk van a rendőrkapitányság, amit ugye körülvesz sok vérmalac, amiket motorról könnyedén le is szedek (nagyon nehezen találnak el, motorozás közben). Igen ám, de kellene gondolom valami kártya, mert az épületbe se a fő ajtón nem jutok be, se a hátsó ajtón, mert azt meg elállja egy rendőrkocsi roncs. -
#2242 Csak irigykedsz... -
#2241 na jól van ti tényleg egy nagy kalap szarok vagytok, egy képzeletbelit magatok elé képzeltek, és azzal szórakoztok.
Hát kurvára nem jött be. -
rumkola #2240 pfff, akkor az valami ausztrál verzsön lesz....
Amúgy poén, hogy a mozis pálya egy az egyben a DN3D-ből van átmodellezve, csak egy "picinkét" nagyobb az egész...
:D
És ak mekkora pálya, amikor a disznőrendőrrel kell Duke-ot kergetni?? Majd beszartam a röhögéstől, nagyon eltalálták az idióta pánikdisznó hangulatot. :P -
#2239 nálam le, de ki van pixelezve :D