7639
Duke Nukem Forever
-
#2438 szerintem mostmar tenyleg itt az ideje hogy ezt a gyerekes hulyeseget abbahagyjatok, [vagy kuldjetek printscreent..pff] -
#2437 Fognak új multis mapokat kinyomni hozzá?Jó lenne mert már az összeset betanultam.Pár fegyver sem ártana. -
#2436 nekem újra egyre gyanúsabb ez az egész, először bezárás, cancel híre, aztán most hirtelen egy gameplay video... és az őszi/téli megjelenés bejelentése pedig majd jövő héten? -
#2435 Á ez is csak arra jó, hogy fájdítsa az ember szívét. Nekem már az az ezer éves unreális 2-es endzsines cucc is jó lett volna, vagy akár a kék2 motorra írt is :) -
#2434 ez a jatek epic lett volna:) -
#2433 nah ennek már volt olyan hangulata, mint a régi E3-as trailernek :) -
#2432 Nem lett volna ez rossz, na hátha átveszi valamelyik nagyobb kiadó. -
#2431 EGO xD -
#2430 -
Louis Cyphre #2429 Duke Nukem Forever gameplay Leaked -
#2428 "h még egy kibaszott dnf se tud kijönni."
szerintem ebből pont nem azt lehet le venni hogy Csak ennyi gondja lenne, de lehet én értelmeztem félre
-
Rundstedt17 #2427 katasztrófa,jó hogy csak ennyi gondja van egyeseknek -
Myron #2426 mind1, biztos úgyse tetszett volna ha kijön...
ez a világ amiben élünk, olyan elbaszott szar, h még egy kibaszott dnf se tud kijönni.
ennyi. -
#2425 Hát az utolsó bekezdés az nagyon jól jönne. -
Myron #2424 http://www.gamestar.hu/duke-nukem-forever-mi-lett-volna-ha.html -
Myron #2423 HARDWiRED - Duke mizéria -
#2422 :DDDDDd
-
#2421 Meg különben is akkor a VG elharapódzana más topikokban... Egyelőre itt jólérzi magát... :D -
#2420 Nehogy bezárjátok már, ott van a nevében, hogy FOREVER, ennek a topiknak már csak az sg-vel együtt szabad buknia. -
Myron #2419 nem hiszem, tudom h ki fog jönni -
#2418 Ja...
Ott van a lenyugvó Duke logó, és egy oxigénmaszkos Duke is :D (jó, tudom, csak tükröződés, de akkor is :D) -
#2417 Megfontolandó, bár a játék egyidős lassan az SG.hu -val, szóval...:) -
#2416 lol.Ezek után a hírek után még mindig hiszed? -
Myron #2415 hogy kéne már?!?!
hamarosan ki fog jönni -
#2414 Topikot zárni kéne nem? -
#2413 -
Myron #2412 a gondolatmeneted lehet hogy itt hibádzik:
"egy komoly cég" -
#2411 először nekem is ez volt a véleményem, csak belegondolva hogy egy komoly cég ilyet megengedhet-e magának, háát...
a honlapra kikerült egy GOODBYE feliratú post, a stáb tagjaival, de semmi további magyarázat. -
Myron #2410 jaja, rohadt nagy poén lenne sztem -
#2409 "ha meg csak publicity stunt, és mondjuk jövő héten bejelentik a DNF-et, akkor meg azért köcsögök :) " amúgy ezt annyira eltudom képzelni :D ennyi év után simán ellőhetik még ezt is -
#2408 az SG.hu szövegértési Grétsy László-díját szerintem te nyerted. A képek nem a cég részéről, a sajtóban kerültek nyilvánosságra, hanem az egyik kirúgott fejlesztő tette fel a blogjára, hogy így nézett ki kábé a dolog mielőtt lefújták.
De ismétlem, ha az elmúlt pár nap eseményei után ha kiderül hogy csak szívatás volt a csőd-hír, akkor a 3DR ismét bebizonyította, hogy semmibe veszik a rajongókat. -
#2407 alapvetően nagy szemétség mindez a cég részéről, hiszen még egy hónapja is jöttek a twitter-hírek G. Broussard-tól, hogy mérföldkő, meg bugfixek, blabla... erre, derült égből bezárják a boltot? wtf...
ha meg csak publicity stunt, és mondjuk jövő héten bejelentik a DNF-et, akkor meg azért köcsögök :) -
#2406 Hát abból, hogy ha jöttek képek belőle, akkor nemsokára jön a videó is, és a kiállításokon lesz a nagy bombaszórás. -
#2405 Ezt miből szűrted le? -
#2404 Jaja, szóval még nincsen veszve minden. -
#2403 azta, ezek a concept képek marha jók, nem hiszem el hogy nem lesz belőle semmi... -
#2402 Ebbe de sok munka volt pedig így a képek alapján. De nagy kár érte. A PigCopBike képek alapján meg erősen elkapott a nosztalgia, de szép is volt. A tojásokat ne is említsem.
Most komolyan bekönnyeztem. Főleg, hogy a háttérben szól az új ATB album is. :) -
#2401 Ha csak ezeket a map-okat ki lehetne valahogyan próbálni, akár olyan "fly" módban is, csak úgy natúrba, fegyverek, szörnyek, minden nélkül, már az de jó lenne. :)
#2397: Milyen végleges játékképek? Hol élsz te? :D be ne írd, hogy hol laksz! -
#2400 http://sikander.shackspace.com/DNF -
#2399 Ne legyél azért nagyon büszke erre a fajta skill-edre.