Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Én meg úgy emlékszem, hogy legutóbb azt nyilatkozták: saját fejlesztésû motorja van a játéknak.
na ez már reakcióidõ 😄

bertino
nemtom, valami gamerportálról rémlik, persze az is lehet, hogy rosszul, majd szétnézek megint 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nem az van. hol olvastad ezt?

bertino
UT3 motorja van jelenleg tudtommal Oo

hát én nagyon ilyen doom3 és prey szerûnek láttam, nem hiába mivel doom3 motorja van. azt írták h fel van azért az tupírózva meg ilyesmik szóval doom3 nál szerintem nagyobb lesz a gépigénye. doom3-ban meg prey-ben is csak szûk folyosókon mehettünk, remélem itt lesznek nagyobb nyílt terek, szal az is visszaveszi majd a sebességet. szerintem nem kell majd hozzá jobb gép mint ami az unreal engine 3-as játékokat is jól viszi.

Seth
szerintem valahol a Crysis és a Wolfenstein3d között <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

grebber
Szerintem valahol a Crysis és a Far Cry 2 és Assassins Creed közelében lesz!

Next PC upgrade: 2022

Vass Gábor
Szerintetek ha megjelenik a játék akkor mekkora lesz a gépigénye?

arra inkább nem 😞 az nem lenne hatásos

kas123
mikor elmegy az életkedvem, mindig arra gondolok, h a DNF-et még látnom kell
koczka e vagy?! :S
ha legközelebb elmegy az életkedved inkább arra gondolj, hogy mennyi csajt fogsz még megnyesni =D

Csatlakozom. És most komolyan beszélek, mikor elmegy az életkedvem, mindig arra gondolok, h a DNF-et még látnom kell, és akkor újra értelmet nyer az életem!

mama2
<#wow3><#wow3>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Vass Gábor
Ez komoly,hogy szeptemberbe jön, ugye nem kamu?

bertino
képzeld van ilyen, nem is kevés 😄

grizzly21
azert ha mondananak egy olyat, hogy mondjuk iden szeptember..eleg sokan varnak. mar csak a neve miatt is

ZsZso
Az elmúlt jópár év számomra elég volt ahhoz, hogy magasról tegyek erre a játékra. Kiváncsi vagyok hány ember él ma e földön, aki rajongással várja a kiadási dátumát eme hírhedt játéknak. Persze meg fogom nézni, de már jó régen "meguntam" várni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

bertino
már mikor beregelt, akkor itt volt!! 😄D

kas123
ennek már rég itt lenne az ideje 😄DDD

<#levele><#boxer><#gun><#idiota>

Még idén ki fog jönni, de ha nem akkor jövõre, már nem kell sokat várni...

bertino
akkor fog megjelenni, amikor téged kipenderítenek errõl a fórumról -.-

mama2
Forver. Igen forever. Sose fog megjelenni.:S

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

grizzly21
gta4 rol szo sincs eddig hogy kijonne pc-re. szerintem nem biztos h hulyeseg konzolt venni..en legalabbis gondolkozom rajta

http://www.gamestar.hu/hirek/duke-nukem-forever-akik-mar-lattak.html

na úgyérzem amit kijön érdemeslesz mostmár fejleszteni a gépet h ez jól fusson rajta, meg akkor már a gta4 is menne és akkor az úgy már jó lesz 😄

Vass Gábor
Remélem is hogy nem halasztják tovább.

M@TriX
azért ez szerintem elég szánalmas, ráadásul legalább a platformokat megerõsítették volna, de még abban sem biztosak... ?!?

kár érte...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Shep
Valamivel fent kell tartani az érdeklõdést 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
pf. 😄

M@TriX
akkor újra "elmehet" 😉

Mégsem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

jajj ma is olyan rossz napom volt és már úgy éreztem nincs értelme a jövõmnek, de most újra visszatért az életkedvem!!!

bertino
Scott Miller, a 3DRealms fejese, aki nem rest szabadidejében gyermekének dömperjével száguldozni a kertben, most úgy érzi végre bejelenthetik a Duke Nukem Forever megjelenését.

A több, mint 10 éve készülõ játék valamikor idén év végén fog megjelenni a nagy hármasra, azaz PC-re, illetve PS3 és X360 konzolokra. Azért Miller gyorsan hozzátette, hogy egy-két hónappal elcsúszhatnak a végsõ megjelenési dátumhoz képest, de már igazán nem kívánják tovább húzni az 1996 óta fejlesztés alatt álló megaprojekt megjelenését.

Állítólag ez áll a hamarosan megjelenõ Dallas Business Journal hasábjain, ám valamivel késõbb a Shacknewsnak Scott Miller leszögezte, hogy nem tájékoztatták pontos megjelenésrõl a lapot és a platformok sem véglegesek. Azaz semmi sem biztos. A DNF marad veniccdán, egyelõre. Viszont nem akarnak újabb motort cserélni, tehát már mondhatni közeledik...

hardwired

Kandurex
anál?<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

de addig legalább tudnánk vele multizni, ha már kijönne végre

Shiwo
az haggyám..de ha kijön 2009-re, és übermegaszuper lesz, várhatunk a folytatásig 2020ig 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Gordis2k
Vagy még anál is késõbb 😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Shep
Mondjuk ennyi idõ alatt már 10 utca embere is összehozott volna egy valamire való játékot. Mondjuk így hogy a leges legjobb, legszebb legszuperebb játékot akarják, sose fog elkészülni sajna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JaSoN HuNTeR
ja látom.igaz

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
nem ez pont a forevernél volt.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shep
Tényleg, egy másik játék, valami Earth no more. Ez még mindig When its done 😊

Muki100
Sztem az egy másik játék..

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

grebber
Na akkor már csak alig 2 év és ittvan!

Shep
A 3drealms.com -on van kint.

bertino
hunnan az info ?

JaSoN HuNTeR
Coming 2009 from Recoil Games & 3D Realms for the PC, Xbox 360, & Playstation 3. xD talán igaz?

reaper4
ja április 1 én bejelentik, h csak poén volt 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ron Ragm
Megint kapunk egy trailert, aztán megint öt év csönd és sötétseg <#ravasz1>

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lacee
ha tényleg ilyen lesz az ingame is, vagy ennél még szebb/jobb... huhú 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hír a DNF-rõl: jajj de jó, ma is érdemes volt felkelni! 😄

grebber
Várom azt az ingame anyagot!

bertino
A Down in Front nevû film és játéklap elcsípte egy gyors interjú erejéig a Duke Nukem: Forever mûvészeti vezetõjét. Tramell Isaac igazi veteránnak számít a játékiparban töltött 14 kövér évével. Olyan alapjátékokon dolgozott, mint a Fallout 1-2, Icewind Dale, Planetside és kiegészítõi, végül pedig a Neverwinter Nights 2. Egyben neki köszönhetjük a Fallout posztnukleáris segédeszközének, a PipBoynak kidolgozását.

Tramell igazi mindenes a 3DRealmsnél. A mocapeléstõl, az idõbeosztáson át a fejvadászatig mindenfélével foglalkozik, ám idejének nagy részében a mûvészeti alkalmazottakat vegzálja. A csapathoz 2006 augusztusában csatlakozott. Jelenleg 12 fõ dolgozik a játék art teamjében, leszámítva a külsõs alkalmazottakat.

Állítása szerint a karácsonyi DNF trailer nagyban megdobta a csapat morálját. Fogalmuk sem volt ugyanis, hogy mire számíthatnak. Szerencsére a visszajelzések nagyrészt pozitívak voltak, a kritikákból pedig sokat tanultak. A bemutatott duke karakter teljes mértékben ingame, a játék motorjával készült és EZ A JELENLEGI Duke Nukem karakter a játékban - persze ez még változhat. Mostanság a játék egyes elemei polírozzák éjjel-nappal.

A mûvészeti csapatot az ún. "inspiráló gépezettel" ösztönzik mind jobb munkára. A szoba közepén álló számítógépen éjjel-nappal a más játékcégek által készített brutális krémesek, videók, és renderek mennek. Elég egy pillantást vetniük egy-egy motívumra, hogy emlékeztessék magukat, nincs idõ lazsálásra.

A közeljövõben, Las Vegasban fogjuk Duke kezét és lábát irányítani. Hamarosan kapunk mozgó, ingém anyagot is

a teljes interjú erre integet...
info: hardwired 😛