7639
Duke Nukem Forever
-
#2478 Nemtökmindegy ha lószar sem lesz belőle? -
Myron #2477 milyen nagy semmibe?? láttad a képeket ember?? -
#2476 Úgy néz ki ha Duke-ozni akarunk akkor marad a 3D agy a Manhattan Project. Azért durva, hogy ennyi időt és munkát beleöltek a nagy semmibe. -
#2475 ez a mostani nagyon id4-es (doom3) engine-nak tünik -
#2474 képek
http://madmanmarkskelton.blogspot.com/
http://www.randyforsyth.blogspot.com/ -
Myron #2473 http://www.gamespot.com/news/6107100.html
nem tudni most mi hajtja... -
Myron #2472 az ureal engine 2-ből csak bizonyos funkciókat ültettek át, nem az egészet -
Myron #2471 jó jól tudod
quake 2 engine szintén ID
aztán volt unreal
aztán
nemtom :D
unreal engine 2 talán? de nem rémlik, mindjárt utána is nézek -
Myron #2470 amúgy nekem az nem tetszett a vidbe, vagyis inkább úgy mondom h jobban tetszett volna, ha a shotgunt úgy tölti meg mint a régi dukeban, tehát így felemeli, nem csak úgy rejszol vele -
#2469 Hajtotta már Quake 2 és Unreal 1 engine is ha jól tudom. :D -
Myron #2468 de akkor mi volt az a sztori h az epic-nek csinálták a tesztelést a motorjukhoz
akkor hogy merhettek volna az id engine-jére áttérni
szal lehet h az a sztori kamu -
#2467 Ugyanaz az engine hajtja a jelenlegi verziót, mint a Prey-t vagyis a Doom 3 motor felturbózott változata, szal ha ezzel az engine-el jönne ki, nem lenne nagy gépigénye. Persze amennyi engine váltást megélt a game...:D -
#2466 Az bizony a Activision-Blizzard. :p -
Myron #2465 szerintem itt akkora licitálások lesznek h csak a leggazdagabb cég engedheti majd meg magának. -
#2464 De ez tuti jó üzlet lenne. -
Myron #2463 akkor M$ :D -
Myron #2462 az tuti h ha kijön a DNF akkor fogok majd venni egy új gépet h menjen fullon. addig jó a mostani gép mindenre mer csak néha quake live-ozok azt meg keni 125fps-el fixen -
rumkola #2461 hogyne -
#2460 EA -
#2459 Vérprofi, rohadt hangulatos, mint a régi trailerek alapján, nem hiszem, hogy vmelyik nagyobb kiadós nem figyelne fel rá... -
#2458 biztos másokat is, csak nem annyira. úgyis csak Vass Gabeszt akarják szívatni, meg aki beveszi, ugye. -
#2457 ha csak engem zavar akkor bocs- de ez tenyleg gyerekes es untam mar -
#2456 igen, kihagytam egy vesszőt, ezért 20 korbácsütés jár. ha meg felfogtad, hogy ez csak ökörködés és nincs kinn a játék, akkor meg mi az istent pattogsz itt, hogy képet? ha nekik jó ezzel szórakozni, mért ne csinálják a játékra még úgyis várni kell. -
#2455 Am jössz játszani?? :) -
Myron #2454 azért mert te nemtod honnan lehet letölteni az multi alphat még nem itt kéne dühöngened -
#2453 Az egy dolog, hogy a masodik mondatot nyelvtanilag ertelmetlen, de te nem vagy kepes felfogni, hogy en nem azert kerek printscreen-t, mert hatha tenyleg nem kamu a multi jatek, hanem hogy hagyjatok mar abba konyorgom. -
#2452 :DSA:D:SAD:SAD:SA:D:SADas
az mar oltas:D -
#2451 felfogóképességed vetekszik Vassbetonéval. a trailer valami kibaszott jó, ezek után tuti átveszi valaki ez embertelen állat. -
#2450 Nem az a szánalmas... -
(hint: nem veled nevetek ) -
#2448 hat ez szanalmas, nehany hsz-el alatta van a video amibol kivagtad -
#2447 "nemsok idö mulva kész lenne..." :DDDD
Am én is megjelenés szagot érzek.
-
Myron #2446 biztoss h ki fog jönni
csak az a kérdés h mikor -
#2445 amugy a prey is 10 éve készülgetett, és kijött... a dn nagyobb név, ezért is remélem hogy majd kijön :) -
#2444 ok hogy mindenki szerint törölték, NADE:
ha egy game enyyire készen van, miért törölnék ? értelmetlen lenni hisz nemsok idö mulva kész lenne...
remélem hogy ez csak egy marketingfogás, hogy nem lesz, nem lesz, azt mindenki: kellene ne töröljétek, és... HOPP kiadják és mindenkinek kell me naon jo game...
én tuti megveszem, azaz megvenném hisz nagy dukenukem fan vagyok :) -
#2443 Igen, én már megtapsoltam. -
#2442 most megtapsoljunk hogy tudsz egy a fejlesztők által kiadott videóból képet kilopni? -
Myron #2441 én is megpróbáltam jobb minőségben de nem bírja a gépem a játék mellett még a fraps-ot is -
#2440 Tessék képek.Single és multi.
Bocs a minőségért.Íg már elhiszed.
-
Myron #2439 minek printscreen, olyan mint a trailer :D