Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én a régi duke nuke 3d-vel álmodtam amivel álltalános suliba toltuk multiba 😄
azaz emlék maradt meg mert azóta nem is játszottam vele :S szal kb nem is vágom h annál van e ujabb és ha igen mi a neve 😞
24 - Exile -Nov.23
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Itt a #7668-as hsz-a. Nézzétek meg a topikot is, amiket ír benne, nagy flémer a gyerek.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
akkor a duke 3d -vel nem is játszottál. lol
Ha ez megjelenik egyáltalán jó nagy lesz a gépigénye.
Meg ezt a manhattant ismerem belõle, az meg is van.
Egyszer ki kéne akasztani már, egyébként az a része hosszú?
amúgy azt hittem h azt mondod ebben az évben lesz h betöltöd a 6-ot. Akkor kezdenek el írni/olvasni tanulni a gyerekek.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
jólvan te meg írni nem tudsz
a pcguru meg le van szarva mit ír ki. honnan a rákos faszból tudhatnák h mikor jön ki? senki se tudhatja. ki is van írva a hivatalos oldalon, h ha bárhol látsz megjelenési dátumot az faszság, és a megjelenés az when its done