Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tökjó buli lesz, fél évig fog elkészülni, és addig 2 havonta el kell szaladgálnod meghosszabbítani az ideigleneset.
😉
ewuk
nálunk ezért a To-n levágják a faszod és a kezedbe adják, de hátha nálatok ez jobb buli.
😄 ja hát igazad van, nem panaszkodhatok, mer ilyen problémáim nincsenek.
mind1 még úgyse csináltattam új diákot, biztos tök jó buli lesz a TO-n.
nézzük a pozitív oldalát

EnZsolt
Ha a segged is fáj, amikor leülsz, vagy van egy vágás a hasadon, és úgy érzed hiányzik valamelyik szerved. Akkor azt hiszem nyugodtan kijelentheted, hogy ez nem a te napod 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

bazmeg a mobilom sem mûködik

bassza meg most keltem még mindig nincs meg a diákom faszom ez sokba fog kerülni

Lacee
Hm, csak nem részegen fórumozik valaki? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ma majdnem blefjotottam megam a dunaba dok lol voltÛ
aután nem csak elghegytam a diakomat lol õüpemned

Blekk Síp
Nah, 6 ellenség már készen van, haladnak azért.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

JaSoN HuNTeR

Huh srácok él Duke XD<#taps><#guluszem1>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ewuk
az meg nem gyíkember hanem velocy raptor soldier.
a teleportos az meg inkább hasonlít egy kardfogú tigrisre a duke3d-ben. hát nem? sztem az sokkal jobb volt

az nem sas hanem egy gyíkember

RelakS
Ja, igen, a disznókon a L.A.R.D. olvasható <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
a pirinyók szerintem:
"sas" a gépfegyverrel, LAPD vagy milyen zsarugyesznyó, pisztolyos-teleportos gyík

bertino
várhatsz még rá nyugodtan.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kijött má az uj Duke Nukem??? Ideje lenne , az elõzõ Duke Nukem 3D-vel 11-12 évesen játszottam, nagyon nagy volt. Jó lenne már egy új...

ewuk
szerintem az az ünneünne csak ünne-kevlár van rajta
szerintem az a kettõ a nagy fekete szeme felett nem szem
amúgy meg hol az ünne-ünne szörny a nagy kampós tigris fogaival?
és mi a szar az a jobboldali? halo?

RelakS
Hehe, ez a 2. és a 3. fõellenség, nem?

Azt leszámítva, hogy a második feje békább volt, a 3.-nak meg csak egy szemmel kéne rendelkeznie <#idiota>

ewuk
így van, ez olyan dolog,hogy dédnagyanyám haláláig várta haza a legnagyobb fiát a donn-kanyarból és reménykedett. na most ez nem a legjobb példa mert ,hát jobb lett volna neki ha kap egy hogy ne várjá tovább, meghalt, de a 3d realms pont az ellenkezõjét csinálja, elhitetik hogy létezõ félben van a játék, ezzel reményt adva és értelmet az életnek, ha kijönne vagy bejelentenék hogy nem csinálják, beláthatatlan következményekkel járna, mint már myron említette.
tudod ez az egész az emberekért van.
ismerek olyan embert aki csak azért van életben mert még ki akarja próbálni a DNF-et.
namármost ha elkészülne akkor látná mekkora szar és véget vetne életének.
ha jóra sikerülne, akkor elõbb utóbb ráunna, és azért nyírná ki magát.
ha nem adnának ki félévente új képet, elfogyna a remény, veszélyes játék lenne ez a 3drealms részérõl, emberéletekbe kerülhetne.
ha meg bejelentenék h sose fog elkészülni... ugye nem kell részleteznem?

joey a jóbarátokból

Kandurex
javítsatok ki, ha tévedek, de nem tavaly is karácsony környékén jött valami szokásos: "élünk, csináljuk" videó és kép? 😊 Ezt minden évben eljátsszák,...komolyan mondom, kezdem azt hinni, hogy az egész tényleg egy nagy kamu fejlesztés.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacee
szal, aki még nem látta:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
mondjuk ha ez a háttérkép nem pre-renderelt, hanem így fognak kinézni a szörnyek magában a játékban is, az elég durva:

(szerk: látom nem jött össze a link, de hagyom mert poén ez is 😊)

Vass Gábor
Azt írják hogy a legszebb játékot akarják a világon készíteni belõle.

Vass Gábor
Az igen elvileg, de a 3D Realms a fejlesztõje, most kiadtak egy árva képet belõle, a take two-nak pedig elég jól állnak akkor nem tudom miért szutykozódnak vele, érthetetlen.

ewuk
a take-two fogja kiadni? mindenesetre
ha az elkövetkezendõ 10 évben kijön még jók vagyunk.
Vass Gábor
végül is 2 hónap még hátra lesz az évbõl

Vass Gábor
Hát még az is megeshet, hogy épp karácsonyra akarják kiadni.

jajj ne sírj már, én kötve hiszem h karácsonyi meglepetés lesz jövõre

lehet hogy november elsején jön ki, ne add fel 😄
Vass Gábor
Hát ahogy nézem most már tényleg elhiszem hogy semmi esélye már a játéknak
Most adták hogy a take two-nak kiadták hogy jövõ október 31.-ig mik fognak kijönni, és nincs közöttük a duke, hát szomorúan látom be hogy végig igazatok volt.

Ti nyertetek.<#rinya><#rinya>

Vass Gábor
Azt tudom hogy örökké a magyar címe, de, igen 11 éve, jövõre lesz 12, hát de könyörgöm, a Bionic Commandó például 21 év után fog visszatérni a képernyõkre, és eddig róla sem tudtunk semmit, akkor ott van a Sam and Max, az is úgy kb. 15-16 év után került vissza.
Ja és még a Sunage is pont akkor kezdõdött el a munka vele, amikor a duke-val majdnem 5 hónap különbséggel, és az év elején debütált.
Igen és még a filmrõl nem is beszélve, hogy írták hogy készül a duke filmes változata is, szóval tutira hogy elkészül.

Nemtom hova izgulsz, a játék címében benne van hogy meddig fog készülni. Ez a program a pc-s játéktörténelem legnagyobb átverése. De erre így 10 év után már rá lehetett jönni.
Vass Gábor
Aha, akkor jó, értem.

ewuk
én felhívtam õket, de csak üzenetrögzítõ volt, azon is csak annyi, hogy when it's done, furcsa mód sípszó se volt utána. itt valami káosz lehet 😞
Vass Gábor
Hehehehe, nagyon jó volt ez a poén.<#nyes><#vigyor>

És ha csak kiosztanának neked egy részfeladatot amihez nem kellene tudni h eddig min mentek keresztül? Szerintem örülnének a segítségednek, hívd fel õket MOST!

Vass Gábor
Ahhoz be kéne menni hozzájuk, és megtanulni programozni is.
Mi már nem is tudnánk egyébként beleszólni, mert el kéne magyarázni hogy miken mentek keresztül, ezt már csak õk tudnák befejezni csak.

szerintem ha te is kicsit komolyabban vennéd, biztos hamarabb elkészülne!

Vass Gábor
Jajj, és ez még nem azt jelenti hogy állandóan csak a negatívumot nézitek ezen a szerencsétlen játékon.<#vigyor>

úgy hogy szerintünk a nõk kevesebben vannak itt a férfiaknál

Vass Gábor
Ezt hogy érted?

Muki100
De a többségnek igen és te kisebbségben vagy.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Vass Gábor
Tudom hogy már mindenki várja a játékot, de azért komolyan kéne venni most már tényleg, nem mindenkinek esik ám jó az állandóan szivatások.

Vass Gábor
Na jól van ebbõl a szivatásból elég volt, vegyük már komolyan a dolgot, mint a férfi a férfival.

Szabi84
te kis naiv...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Lacee
na vajon melyik országban lehet, biztos Omán vagy Dubai... segítek, nem az, az igazi ország három betûs, és az elsõ kettõ US. egyébként ha kizoomolsz, látszik is a térképen.

amúgy vegyük már észre, hogy ez egy autójavító mûhely, poénból linkelve... komolyan nem tûnt fel hogy az elmúlt kábé 100 hozzászólás során csak téged szívat szinte mindenki?