Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
Hát, de azért kurvára nem mindegy, hogy valaki a fiát várja, vagy egy játékot... nem kötekedésbõl, de távolról sem ugyanaz...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Vass Gábor
Mindenesetre itt van a listában, hát majd meglátjuk, az információ leghamarabb is csak április 27.-én várható.

EnZsolt
A Blahán, Nyugatiban, Újpest-Központban (random) található indián zenekar is a világvégérõl zenél, csak senki nem érti. Mondjuk mondhatják, hogy õk elõre szóltak.

Azt meg véletlenül se hagyjuk ki, hogy Chuck Norris, félig indián. Szóval szól, hogy világvége lesz, csak leveri a világvégét, mint a szart ^^

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ewuk
végül is abban is van indián 😄
Lacee
nekem csak olyat mondtak hogy vájemsziéj, de az sem volt jobb, sõt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

azt mondta sose fogjuk elfelejteni ezt h vájánkiéj
és milyen igaza van.

Lacee
ja, jönnek a Prey-bõl ismert idegenek és elkenik mindenki száját...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

inkább erõszakolni és drogozni, nem?

EnZsolt
Nem tudom mirõl beszélsz, amikor már rég kijött a DNF, épp a múltkor kértem itt segítséget az óriás pingvines részhez. 😊

Rage47: nem mindegy, mert ha megtudnánk, akkor mindenki elkezdene orrba-szájba inni és írtózatos nagy orgiák lennének. Így meg több pia és nõ jut nekik. Bazze ezek tényleg kurva okosak.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ewuk
és a maják valószínüleg 2012-re datálták a duke nukem forevert, azért fontos nekik az a dátum. ez tudományosan bizonyított tény. tanultuk mérnöki etikából.
ewuk
jó de a navahó, vgy irokéz vagy csiroki, mit tudom én milyen indián aki a sulinkban volt az is aztmondta, hogy 2012ben lesz valami nagy gebasz amit vagy túlélünk vagy nem... ez már nem lehet véletlen. aztán elénekelte a vajonkié dalt.
Blekk Síp
Hmmm, úgy tûnik, hogy ez egy bonyolult és összetett kérdés <#fejvakaras>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Rage47
de akkor nem mind1 h pánik van e vagy sem? ha úgyis becsapódik 😮
Blekk Síp
Persze énis csak hülyeségbõl szoktam ezt mondani. 😄
Meg amúgyis lehet, hogy holnap becsapódik egy meteor és kipusztul az emberiség, csak az "okosok" nem akarják ezt tudatni velünk, hogy ne legyen pánik. Szval minden csak nézõpont kérdése. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

EnZsolt
Azért mert kirakták, még nem fog megjelenni.

Blekk Síp: a 2012-s világvége egy faszság, mert a maják nem mondták, hogy világvége lesz, csak 12-es számrendszerben számoltak, és akkor jön egy nagy fordulat a naptárukban, a többit, már csak a hülyék tették hozzá.

Úgyhogy tessék szépen tanulni 😊
Különben is, hülyén akartok meghalni?

Muki100
Még jó hogy a pc gurud többet tud mint a fejlesztõk maguk.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Vass Gábor
Most kaptam meg a pc gurut, és listázták hogy milyen játékokkal játszunk idén, és nincsen közöttük a játék, szal nem jön még idén sem, a rohadt éledbe.
Bocsi a kifejezésért de már rohadt túl felidegesít.

Blekk Síp
ÍGY ÍGY!! <#eljen>
Ezzel én is így vagyok, csak nekem hétfõn lesz...

na +1 indok h miért ne készüljek a holnapi vizsgára, addigra úgyse fejezném be a sulit

Vass Gábor
Hát biztos, de én nem hiszem el, elõször ki kell várni az idõt.

ewuk
anno volt nálunk a suliban egy cherokee indáin õ is 2012-õt jósolt. amúgy nem csak a nap létezik, valahol felrobban egy nagy óriás, megindul azt elpusztítja az egész galaxist, az rtl klub meg a leghitelesebb forrás.
Vass Gábor
Ki mondta?, és honnan tudod elõre hogy mi lesz?

Blekk Síp
2012-ben úgyis világvége.

Vass Gábor
Hát azért még a NAP több millió év múlva pusztul csak ki, éppen szombaton volt egy film róla az rtl klubbon.

ewuk
számításaim szerint, nagyobb az esélye, hogy 2009-ben egy szupernova kipusztítja az életet a Földön, minthogy a DNF megjelenik. de reménykedni lehet, én is azt teszem.
Vass Gábor
Még csak most kezdõdött az év.

Vass Gábor
Hát remélem igaz lesz.

ewuk
epic fail
nekem meg 2 fail vizsgám

ewuk
nem, de agyvérzésem az lesz.
bertino
uccse.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bodesz
Szerzõ: A PC Dome szerkesztõsége | 2008.02.14.

Mikor jelenik meg a Duke Nukem Forever?

Igazából leginkább már csak viccnek lehet felfogni, ami a 10 évvel ezelõtt bejelentett Duke Nukem folytatás körül zajlik. A tavaly év végén megjelent újabb trailer után többen kezdtek valószínûleg ismét reménykedni, de úgy tûnik, olvasóink leginkább azt a véleményt osztják, hogy komolytalan, ami már a játék körül folyik, de sokan azért még bizakodnak egy jövõ évi, esetleg idei megjelenésben. A szavazást lezáró, egyfajta poénnak szánt kategória leggyakoribb válaszai ezek voltak:
1. Haha (28%)
2. 2009. (26%)
3. 2021. (17%)
Futottak még: 2008., soha, 2002.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Szabi84
😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ewuk
no meg boldog karácsonyt, természetesen!
ewuk
te buzi, egyetlen poént nem ismerek azt itt osztod az észt, amikor neked néha olyan kibaszott szakállas poénokat kell lerajzolni, hogy megértsd, hogy az már fájdalmas. dögölj meg.
nézzétek el neki pár hete jött csak ki a szülõcsatornából. fejjel befelé, köldökzsinór feltekeredve, a feje csak úgy kékült, sajnos oxigénhiány lépett fel és károsodott is az agya.

ewuk
😄DDDDDDDD
Blekk Síp
Kérdezd azokat az egyetemistákat akik nem külön arra szánt topicot nyitottak, hanem az érettségis topicban vannak.

Lacee
és milyen szakon? hát erõszakon, haha

ewuk
de az érettséginek mi köze a fõsuli/egyetemhez? kár hogy nincs duke nukem fõiskola, én oda jelentkeztem volna
Blekk Síp
Amúgy én meg kurvára azt hittem h az érettségi topicban vagyunk bazeg :ÐÐÐ
Fránya másnap. <#idiota>

amúgy nemtom, neptunban nincs ilyen befizetési díjaknál h diák késedelmes leadása..

Blekk Síp
Számítottam ilyesmi válaszra, ezét is írtam az utolsó mondatot, de már megszokhattuk, hogy minden szarért fizetni kell.
Ha ezért is képesek pénzt kérni (vmi késedelmi díj) akkor inkább azt mondom h elhagytam vagy csak simán nem megyek az adott kar közelébe sem többet. 😄

igen, 2 hétig a TO-sok rabszolgája leszel és beléd ürítik a salakanyagjaikat ha nincs kedvük kimenni WC-re.

Blekk Síp
Átjelentkeztem másik karra és a régi diákomat még mindig nem adtam le.
Ha csak januárban adom le, (eredetileg már vagy 3 hónapja le kellett volna adnom) számíthatok vmi büntetésre?
Korbácsütés, kerékbetörés, pénzbünti?

még milyen jó h én csak diákot viszek magammal. igaz személyazonosításra elvileg nem alkalmas, de baszot, ott a nevem, a fejem, a lakcímem, meg a suli ahova járok. és még sztem van rajta pár cucc de már nemtom megnézni h mi 😄
ja és még chip is van benne. tök flash.

ewuk
múltkor láttam egy mûsort, ahol azt firtatták, hogy ha elhagyod a személyit, tb kártyát jogsit, útlevelet, az minimum 30 rongy. fasza
akkor legközelebb inkább a személyimet veszítsem el?😄