Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt most kiemelkedõ az egy négyzetméterre jutó duke nukem fanok száma

Felõlem lehet akármilyen klón, csak ne egy call of duty-féle agyonraszkriptelt forgatókönyvmizéria legyen.

woy
szerintem doom 5 klón lesz <#banplz>

ewuk
én nem bánom a láncfûrészt, ha mellette lesz halálba rúgás is. remélem nem egy elcseszett doom3/prey klón lesz, mert akkor itt jihad lesz.
Szabi84
látom Almádiban laksz, ez a vetésiben volt még régen😄 akkor ugyanott lehettünk

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Lacee
heh, olyanon én is voltam anno 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szabi84
én már elvesztettem a reményt pedig emlékszem még általánosban volt számítástechnikai kiállítás, aztán ott lehetett nyomatni a duket 3d sisakban, na az kurvafless volt

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

egyszer régen egy képen még 99-ben volt egy olyan kép ahol egy szürke nagyfejû idegen van háttal és duke kezében láncfûrész volt
szal valamelyik verzióban volt láncfûrész is

Vass Gábor
Ja ja, még amennyit én is néztem belõle ott sem volt fûrész.

Lacee
állj-állj, milyen lánfûrész? az nem a doom? tudtommal Duke-nak a Mighty Foot volt helyette, és az sokkal überebb fegyver is 😛

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Vass Gábor
Hát már nagyon az kéne, remélem kint lesz a játék az E3.-on.

SZilaJMaGGoT
Jogos... Inkább remake kellene... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

még elég keveset láttunk ez még nem jelent semmit
habár a jace hall-os vagy milyen múviban ahol láttunk 20mp-et kb, ot eléggé doom3 volt az egész, reméljük nem olyan lesz

grizzly21
Nekem a legnagyobb bajom nem az erkezesi datum, hanem hogy amit eddig lattam annak hangulataban nem sok koze volt a regi Duke-hoz

Szerintem inkább jobbról a második.

Vass Gábor
Nem kellene ezt mondanod.
1790-es.

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kus

Szabi84
unokáink sem fogják látni

Vass Gábor
Ezek szerint létezik.<#vigyor><#kacsint><#worship><#worship>

TSL16b
Igen, lehet.

ewuk
lehet hogy létezik Isten?
Vass Gábor
Ja ja, nagyon király, csak már jönne már, igaz is lesz remélem.

ezazzzz!!!<#nyes><#eljen>

Vass Gábor
Faszaaaaaaaaaaaaa, egy hírt találtam róla:
Amikor a játékosok a Duke Nukem Forever címet hallják - némi joggal - elszáll belõlük minden optimizmus. A helyzet azért ennyire nem tragikus, ha hihetünk George Broussard szavainak, aki a 3D Realms egyik kulcsfigurája. A kijelentés szerint a Duke Nukem Forever még ebben az évben napvilágot lát és láncfûrészünkkel akcióba léphetünk. A hírt némiképp alátámasztják az utóbbi évben érkezett, a játék meglehetõsen jó állapotáról tanúskodó képek is.

Jah kit érdekel a gameszar százaléka,ne ilyen ingyenélõk mondják meg mi a jó s mi nem.

fery02
#1766: ...és megjelent a Prey, ami végülis egy JÓ (nem kiváló) játék lett. Szóval szvsz senki se várjon sok mindent a DNF-tõl. Lehet, hogy ez is "csak" egy jó játék lesz... vagy oltári bukás -> én a PC-s GTA 4 óta már nem fogok meglepõdni semmi hasonlón.
#1767: régen pl NFS-nél hasonló idõközönként jöttek ki NFS-ek, és szinte csak jobbak lettek mint az elõzõk. Bár igaz, hogy régebben könnyebb is volt biztos játékot csinálni: volt még fantázia (😛), nem kellett nagyon a részletességgel foglalkozni, elegek voltak azok a kis felbontású textúrák is.
#1779: Ha emiatt vonnának le pontot a játékról, akkor az a magazin meg is érdemli...hogy onnantól ne olvassam. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ez egyszerûen légbõlkapott marhaság...

ewuk
jó de ha õk csak azért is porig alázzák, de a másik sok embernek, akiket játékosoknak nevezünk, tetszik, akkor attól még megveszik, mert kit érdekel a pl.: gamestar értékelése? én ott szarom le ahol van, a saját értékelésem számít csak.
Nem létezik, hogy ne egy oltári pofáraesés legyen ebbõl a játékból, ha egyszer megjelenik végre. Már csak dacból is + hálából a lassan sok évtizedes várakoztatásért is a porig fogják alázni a kritikusok és az újságok. Szerintem egyszerûen már nem merik kiadni.

Vass Gábor
Ja ja, szerintem is rakjanak be valamit.

Az illetékes rakjon már be vmi bannert, mondjuk a karácsonyra kiadott háttérképet vagy vmit...
Ne kelljen már itt szégyenkeznie a DNF tápignak

Kandurex
pedig kb. ott lehet a dolog :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

errõl van szó
de most mi már nem aggódunk mert rájöttünk a tervükre

Vass Gábor
Csak akkor ezzel kellett volna kezdeniük, és feleslegesen aggódtunk is miatta.

Vass Gábor
Hát igen, és végén tarolni fog.

sztem annyira nem gáz mer akkor már csak 2-3 év és elkészülne. max 4

Vass Gábor
Hát igen az tényleg bebaszna.<#pardon1>

bertino
na az bebaszna.

Vass Gábor
Hát igen valahogy így akarnak kezdeni valamit vele, hogy igazából 2007 december 19.-ke óta kezdték teljesen elölrõl az egészet, az addigieket meg kidobták a kukába, és olyan mintha csak alig egy éve kezdték volna el készíteni csak.

Kandurex
Én egyszerûbben értelmezem a dolgot, elfogyott a pénz és abbahagyták a fejlesztést, majd megjelent évekkel egy kiadó aki ígéretet tett, amit rögtön kürtöltek a fejlesztõk a nagyvilágba, hogy dolgoznak! Történhetett visszalépés a támogató részérõl és minden ment elölrõl. Most nagyjából az lehet a szituáció, hogy egy erõsebb mecénással állnak a hátuk mögött, viszont problémák léphettek fel, ez lehet fejlesztõi, finanszírozói és kiadói részrõl is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tehát azt mondod h 10 évig nem fejlesztették csak rendereltek pár videót h legyen hype, de majd most vagy 1-2 év múlva (vagy már 1-2 éve) belehúznak és kidobják.
szerintem helytálló gondolatmenet, van benne logika, én bízom benne hogy így van!

Vass Gábor
Régen a Doom 3-ra kellett elég sokat várni, de ott legalább Carmack elmondta, hogy egy nagyon szuper grafikus enginet akartak összedobni, amitõl az embereknek leesik az ála. És ez nagyjából sikerült is. Azért csak nagyjából, mert akkoriban tünt fel egy rivális, akire senki nem számított igazán. A Far Cry. Hát igen, ez alaposan megosztotta a játékosokat. Volt aki imádta a Doom 3 sötét, zárt, lineáris pályáit, de volt aki a Far Cry-t hozzta ki akkor az FPS-ek királyának a gyönyörû, hatalmas és szabadon bejárható pályáival és félelmetesen intelligens ellenfeleivel. Az csak hab volt a tortán, hogy az FC pár helyen finoman átsiklott Doom-szerû horrorba, sõt egyenesen lopott is jeleneteket a Végzetbõl. Én egyébként azt mondom, hogy mindkét progi hatalmasra sikeredett, stílusukat tekintve évekig nem akadt legyõzõjük. Annyi, hogy talán a Far Crynek még most sincs igazi ellenfele, mert az új rész bár szép, hatalmas és okos, mégis túlnyomorészt uncsi. A Doom viszont lecsuszott már évekkel ezelõtt a második helyre (ami azért még nem egy rossz helyezés :-) ), mert kiadták a horrorkirályt, a Condemnedet.
Hûha, alaposan eltértem a tárgytól, de nem baj. Elmondom, hogy mi is a fenti szómenésem értelme és, hogy hogy jön a DNF-hez.
Már 98-ban látthattunk videókat, amiken olyan grafikát csodálhattunk, ami akkoriban a csúcsot jelentette volna egy FPS játéknak. De a progi nem jelent meg. Aztán motort cseréltek elvileg, jöttek a szép videók, de még mindig semmi. Aztán újabb és újabb motorcserék, de a DNF sehol. Hmmm.. ez elgondolkodtató. Ugyanis senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy játékra ennyi éven keresztül gyúrnak a fejlesztõk. Ha tényleg hegesztenék fullon a játékot már 12 ÉVE, akkor ha most ki is adnák, csõd lenne. Hogy miért? Egyszerû. 12 évig fizetni az embereket, meg mindent..nos az rengeteg pénz. Egy Hollywoodi szuperprodukciót is túlszárnyalt volna már a játék. Ezt azért egy játékfejlsztõ sem engedheti meg magának. Szerintem a videók már a kezdetektõl kamuk voltak és azt a célt szolgálták, hogy a játékosok ne felejtsék el Dukeot addig, amig egy extrabrutál folytatással vissza nem tér talán 2010 környékén. Talán hülyeségnek hangzik, amit írok, de gondoljunk csak bele a Prey projectbe. A DNF-fel együtt indult elvileg utnak a fejlesztése, voltak neki is szép videói, de hosszú évekig tünt úgy, hogy sohasem lát napvilágot. Aztán láss csodát jó sokára, de csak meg jelent. Igaz egy vásárolt Doom 3 motorral, de sebaj. Lehet, hogy a DNF-et a Far Cry 2 motor fogja táplálni. Jó is lenne. :-)

bazeg ez mi, hogy mondhatsz ilyet h ha megunod?
én tuti sose tennék olyat h letörlöm a dnf-et.

ezekkel a vesékkel megy gyerekekkel menjetek már máshova
teljesen szétoffoljátok a tápigot.

ewuk
baszki én oda adom a vesémet abból kettõ van, ha cserébe kijön a dnf kinek ez kinek az a fontos, ebbe belekötni értelmetlen. amúgy se tudom mire fel megy itt a pattogás, pont leszarom kinek mire van szüksége sajnálom, de alapjában véve ez az emberi természet, önzõek vagyunk. adjon értelmet az életemnek egy gyerek? az mennyivel jobb mint a dnf azt ha megunom letörlöm, a gyerek macerásabb.
ewuk
fiára? 20 éves vagyok nekem ilyennel ne gyere, majd egyszer talán várom azt is, ha már kijött a DNF addig átadom ezt a reszortot neked
hát ez van, az élet igazságtalan
és nem kéne fikázni másokat

bertino
na, ez hiányzott a dnf topiknak 😄DDDd

dronkZero
"elhitetik hogy létezõ félben van a játék, ezzel reményt adva és értelmet az életnek,"

Az azért igen tartalmas élet lehet, aminek a DNF ad értelmet... Közben meg sokan vannak, akik egészséges vesére, májra, szívre várak...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

miért neked van fiad?