Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
szal valamelyik verzióban volt láncfûrész is
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
habár a jace hall-os vagy milyen múviban ahol láttunk 20mp-et kb, ot eléggé doom3 volt az egész, reméljük nem olyan lesz
Amikor a játékosok a Duke Nukem Forever címet hallják - némi joggal - elszáll belõlük minden optimizmus. A helyzet azért ennyire nem tragikus, ha hihetünk George Broussard szavainak, aki a 3D Realms egyik kulcsfigurája. A kijelentés szerint a Duke Nukem Forever még ebben az évben napvilágot lát és láncfûrészünkkel akcióba léphetünk. A hírt némiképp alátámasztják az utóbbi évben érkezett, a játék meglehetõsen jó állapotáról tanúskodó képek is.
#1767: régen pl NFS-nél hasonló idõközönként jöttek ki NFS-ek, és szinte csak jobbak lettek mint az elõzõk. Bár igaz, hogy régebben könnyebb is volt biztos játékot csinálni: volt még fantázia (😛), nem kellett nagyon a részletességgel foglalkozni, elegek voltak azok a kis felbontású textúrák is.
#1779: Ha emiatt vonnának le pontot a játékról, akkor az a magazin meg is érdemli...hogy onnantól ne olvassam. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ne kelljen már itt szégyenkeznie a DNF tápignak
de most mi már nem aggódunk mert rájöttünk a tervükre
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szerintem helytálló gondolatmenet, van benne logika, én bízom benne hogy így van!
Hûha, alaposan eltértem a tárgytól, de nem baj. Elmondom, hogy mi is a fenti szómenésem értelme és, hogy hogy jön a DNF-hez.
Már 98-ban látthattunk videókat, amiken olyan grafikát csodálhattunk, ami akkoriban a csúcsot jelentette volna egy FPS játéknak. De a progi nem jelent meg. Aztán motort cseréltek elvileg, jöttek a szép videók, de még mindig semmi. Aztán újabb és újabb motorcserék, de a DNF sehol. Hmmm.. ez elgondolkodtató. Ugyanis senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy játékra ennyi éven keresztül gyúrnak a fejlesztõk. Ha tényleg hegesztenék fullon a játékot már 12 ÉVE, akkor ha most ki is adnák, csõd lenne. Hogy miért? Egyszerû. 12 évig fizetni az embereket, meg mindent..nos az rengeteg pénz. Egy Hollywoodi szuperprodukciót is túlszárnyalt volna már a játék. Ezt azért egy játékfejlsztõ sem engedheti meg magának. Szerintem a videók már a kezdetektõl kamuk voltak és azt a célt szolgálták, hogy a játékosok ne felejtsék el Dukeot addig, amig egy extrabrutál folytatással vissza nem tér talán 2010 környékén. Talán hülyeségnek hangzik, amit írok, de gondoljunk csak bele a Prey projectbe. A DNF-fel együtt indult elvileg utnak a fejlesztése, voltak neki is szép videói, de hosszú évekig tünt úgy, hogy sohasem lát napvilágot. Aztán láss csodát jó sokára, de csak meg jelent. Igaz egy vásárolt Doom 3 motorral, de sebaj. Lehet, hogy a DNF-et a Far Cry 2 motor fogja táplálni. Jó is lenne. :-)
én tuti sose tennék olyat h letörlöm a dnf-et.
ezekkel a vesékkel megy gyerekekkel menjetek már máshova
teljesen szétoffoljátok a tápigot.
és nem kéne fikázni másokat
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az azért igen tartalmas élet lehet, aminek a DNF ad értelmet... Közben meg sokan vannak, akik egészséges vesére, májra, szívre várak...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN