30109

- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Te világi csicska az a kurva nagy szerencséd hogy Jimbo nincs már fent. Ő is ilyen NCIS féle "4 kezes hekker" és törli a jutub csatornád, befagyasztja a bankszámlád és felad egy hirdetést a nevedben egy meleg társkereső oldalon, szóval jobb ha leállsz a fostos videóid bepakolásával és elkezdesz rettegni.
Mellesleg dobd már ki magad ezzel a winows movie makerrel meg a 9 éves hugoddal, vagy ki az akinek a vinnyogását kell hallgatnom. Ha egy rendes videóvágót sem vagy képes kezelni, akkor minek erőlteted ezt az egészet?
köcsög mode: off
protip#1: sony vegas - könnyű megtanulni
protip#2: legyen legalább értelme a videóknak. senki nem fog megnézni egy 8 éves játékról szóló "lets playt" ha nincs 5000 feliratkozód. lehet let's play, de akkor kezd azzal hogy kitaláltok valamit a hugoddal hogy milyen elképesztő mutatványt fogtok megcsinálni
protip#4 úgysem fogo dezeket elolvasni mert csak azért regiztél hogy bevághasd ide a kaki videóidat
köcsög mode:on
Remélem nem fog tejet adni édasapád tehene. -
Aphix #29787 -
:D -
Nem kéne eröltetni... -
Aphix #29784 -
2 hónapja játszok, olyan tárgyakat ad, amiből ha eladod 0.01 euro-t kapsz, ami 3 ft, ha ez megéri neked akkor igen. -
már, ami eladható? azt néztem egyszer mennyire aprópénz az ami amúgy bárkinek esik, szóval szinte kizárt, hogy ebből jelentős vagyont szerzel :)
ha meg így lenne már ráálltak volna sok sok accountal farmolni -
Gerdzso #29781 Köszi, és ezek megszerzésére mekkora esély van? :) -
nem mindent lehet eladni, viszont rá tudsz keresni marketen néhány dologra, de szerintem van lista valahol, hogy mit pontosan -
Gerdzso #29779 Ömm a TF2-n szerzett fegyvereket el lehet adni marketen? Mert amik most vannak nálam annál mind azt írja hogy Not Marketable, pedig nem "acsi"ért kaptam őket, vagy ez azért van mert F2P vagyok és ha váltok akkor majd eladható/átadhatók lesznek? -
így nehezebb, hogy nincs server amin tesztelhetném :D (listen szerveren nem akar menni, Dedicated Server meg el sem indul :/) -
Gerdzso #29777 Köszi! :) -
http://www.teamfortress.com/freetoplay/faq.php -
Gerdzso #29775 Még 1 kérdés, a F2P-esekhez képest milyen előnyökhöz jutok? (trade,market lehetőségeken kívül?) :) -
Gerdzso #29774 Köszi! -
Bármilyen értékben, viszont minimum 5 eurót kell feltölteni a Steam accountodra. -
Gerdzso #29772 Sziasztok! Milyen értékben kell vásárolnom ahhoz, hogy a TF2-es cuccaimat később eltudjam adni a Marketen? -
csak kérdeztem van-e, mert ha van minek írjak egyet ? :o majd holnap ránézek, de így is annyi mindent kéne csinálnom :/ -
Nem nehéz írni egy olyat ;) -
van olyan sm plugin ami rss ből ír ki egy-egy hírt a chatben? régen volt ilyen, de sehol sem találom. -
tegyél jót a világnak és hagyd abba -
Aphix #29767 -
ja köszönöm a válaszokat. :D
ahoz képest mik vannak a ládában 0.03 euro-ért vannak a piacon... -
max ettől lehet ilyen látásmódod, vagy lufi egyszarvútól -
Annyi a különbség a sima ládák és ezek között, hogy ezek vagy sapkát vagy valami misc-et tartalmaznak a legfrissebb update-ből.
Azt a vicces nézetet, pedig a Pyrovision Goggles-el lehet elérni :) -
Annyit mint a dobozokkal? :D
Érdekes egyszer betettem egy ilyen tiket-et egy karakternek és megváltozott a pálya (Hightower) és mintha lufikkal meg csillámporral teli virágosréten futkároztam volna....
-
Semmit. -
ja értem, ha jegyként használom nem jelent semmit a karaktereknek? -
Ezeket ha aktiválod, kapsz ilyenekt:
-
Hát ilyen fehér kis cetlik a tárgytárolóban. :D -
Mit értesz tf2 ticket alatt? -
Mi? :D -
bocsi, de egyáltalán nem jó, szörnyű. röviden: Ha még egyszer belinkeled törlöm, egyszer bőven elég volt, ezt csak azért hagyom meg hogy lásd milyen jószívű vagyok. Ha értelmes gameplay lesz, hallgatható kommentárral azt szívesen fogadjuk, de ha a többi videó is ilyen minőség lesz, akkor törlöm (cím angol, aki nem tud magyarul és rákattol a videóra az meg örülni fog).
sin csatornáján meg most nézem, bekerült happi klipje:
-
Ezt felejtsd el pajtás. -
Summer Claim Check-re gondolsz? Ha beváltod őket cserébe kapsz summer cooler-t. -
tf2 ticket-ek mire jók hogy ilyen sokat ad a gép? -
Aphix #29752 -
most más fajta, mint szokott lenni, de nekem bejön
-
belenéztem: minek vannak az effektek (hullámzások)? -
annyira hadarsz, hogy először azt hittem valami finn csóka játszik:D